GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hills kattefoder
Hos Petworld finder du et bredt sortiment af kattefoder fra Hills, som er udviklet i et tæt samarbejde med førende dyrlæger og eksperter i ernæring. Her på siden finder du alt lige fra killingefoder til seniorkattefoder og specialkattefoder. Når du vælger Hills kattefoder, kan du være sikker på, at din kat får den ernæring, som den behøver for at holde sig sund og bevare vitaliteten. Hills kattefoder er kendetegnet ved, at det er sammensat af kvalitetsingredienser og skræddersyet til din kats alder, race, størrelse og specielle behov. Herudover indeholder Hills kattefoder klinisk dokumenterede antioxidanter, som sikrer din hund et sundt og stærkt immunforsvar.

Har din kat særlige foderbehov?
Ud over de almindelige foderprodukter har Hills også udviklet en række foderprodukter, som opfylder kattes helt særlige foderbehov. Hills har eksempelvis udviklet kattefoder mod tandsten, kattefoder mod hudproblemer og kattefoder til steriliserede katte.

Hills voksenfoder til katte
Hills kattefoder er kendetegnet ved, at det er sammensat af kvalitetsingredienser, som gør kattefoderet meget smagfuldt og let at fordøje. Ved at vælge Hills kattefoder sikrer du dig, at din kat får den nødvendige ernæring, der skal til for at holde sig sund og bevare vitaliteten. Hills kattefoder til voksne katte består af nøje sammensatte ingredienser af høj kvalitet, som matcher din kats alder, race, størrelse og særlige behov. Hills kattefoder indeholder en klinisk dokumenteret sammensætning af antioxidanter, som sikrer din kat et sundt immunforsvar. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af Hills kattefoder til voksne katte i alderen 12 måneder – 6 år.

Hills seniorfoder til ældre katte
I takt med at din kat ældes ændres dens behov. Hills seniorfoder anbefales til ældre katte, som har behov for færre kalorier, fordi de er blevet mindre aktive, steriliseret eller generelt døjer med overvægt. Når din kat runder de 6 år, bør du skifte til et seniorfoder. Hos Petworld.dk finder du er bredt udvalg af seniorfoder i premium kvalitet fra Hills. Hills seniorfoder til katte er lavet af kvalitetsingredienser specielt sammensat til at dække de ernæringsmæssige behov hos ældre katte. Grundet de gode råvarer er Hills seniorfoder til katte desuden meget smagfuldt og letfordøjeligt.

Hills vådfoder til voksen- og seniorkatte
Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af premium vådfoder fra Hills til voksen- og seniorkatte. Hills vådfoder til katte er nøje sammensat af kvalitetsingredienser og indeholder ingen overflødig salt. Hills kattevådfoder er rigt på antioxidanter og indeholder mere end 50 nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som sikrer din kat et langt og sundt liv. Hills vådfoder til voksen- og seniorkatte er med til at bevare sunde, vitale organer med et afbalanceret natrium- og fosforindhold. Derfor skal du vælge Hills kattevådfoder.

Natures Best kattefoder
Hos Petworld.dk finder du et velasssorteret udvalg af premium kattefoder fra Natures Best. Natures Best kattefoder er kendetegnet ved, at det er fremstillet af sunde, naturlige ingredienser, som gør, at kattefoderet er utrolig skånsomt for din kats fordøjelsessystem. Natures Best kattefoder er et fuldfoder velegnet til alle katte uanset alder og race. Grundet den unikke formel og evne til at optimere fedtforbrændingen, så er Natures Best også velegnet til steriliserede katte. Natures Best kattefoder indeholder alt det, som din kat behøver for at få et langt og sundt liv. Natures Best kattefoder indeholder ingen kunstige konserveringsmidler, smagsstoffer eller farvestoffer. Derimod er Natures Best kattefoder tilsat vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer. Natures Best kattefoder indeholder desuden omega-3 og -6 fedtsyrer, som sikrer din kat en sund hud og skinnende pels.

 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen
alt fungere godt.
alt fungere godt.
22.11.2017 - Allan Hartvig Pedersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.