BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Stort udvalg af Hills killingefoder
Din killings første foder spiller en stor rolle for dens videre udvikling. Du bør derfor være omhyggelig med dit valg. Hos Petworld.dk finder du altid et stort udvalg af killingefoder fra Hills – naturligvis til skarpe priser. Hills killingefoder er kendetegnet ved kvalitet. Når du skal vælge killingefoder, er det vigtigt, at du vælger et killingefoder, som tilfører killingen alt det, den skal bruge for at vokse og udvikle sig optimalt. Hills killingefoder er sammensat af kvalitetsingredienser og indeholder vitaminer, som øger sundheden, antioxidanter som styrker immunforsvaret og mineraler, som sikrer sunde urinveje.

Hills killingevådfoder
Hills vådfoder til killinger er nøje sammensat af kvalitetsingredienser, som styrker din killings immunforsvar og bevarer et sundt fordøjelsessystem ved hjælp af klinisk dokumenterede antioxydanter og et optimalt DHA-indhold fra fiskeolie. Hills killingevådfoder er desuden med til at bevare sunde, vitale organer ved hjælp af et afbalanceret natrium- og fosforindhold. Køb Hills killingevådfoder hos Petworld.dk til markedets bedste priser.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.