GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hunter er produkter af gedigen tysk kvalitet
Hunter er en tysk familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1980. Hunter har specialiseret sig i at fremstille tilbehør af høj kvalitet til hunde, katte og heste. I Petworld kan du vælge mellem et pænt udvalg af produkter fra Hunters produktserie til hund og kat.

Bredt udvalg af Hunter halsbånd til hund
Hunter halsbånd til hund fås i forskellige materialer og flotte design. Det skulle være muligt at finde et halsbånd efter din smag og passende størrelse til lige netop din hund. Hos petworld.dk kan du finde udformninger af Hunter halsbånd, der spænder lige fra de helt enkle og almindelige udgaver til de lidt mere fashionable og elegante design.

Hunter læderhalsbånd og -liner er alle fremstillet af meget fint oksenappa. Halsbåndene er bløde og særdeles behagelige for hunden at have på. Hunter læderhalsbånd fås i flere varianter og i alle størrelser:

Hunter runde sorte læderhalsbånd er justerbare og har en kerne af polyamid der gør dem meget behagelige for hunden at bære. De er særligt velegnede til langhårede hunde og fås i alle størrelser.

Hunter runde sorte kvæler-læderhalsbånd er også justerbare og har en kerne af polyamid, der gør dem meget behagelige for hunden at bære. De er særligt velegnede til langhårede hunde og fås til store hunde.

Hunter basic sort læderhalsbånd er et enkelt, bredt og elegant halsbånd i læder af høj kvalitet. Halsbåndet er justerbart og er foret med blødt skind for at gøre det behageligt for din hund at bære. Dette halsbånd fås til hunde i alle størrelser.

Hunter Diamond Petit læderhalsbånd er pyntet med Swarovski sten, som er et meget fint og eftertragtet krystal. Diamond halsbåndet er lavet af meget blødt og elastisk oksenappa. Halsbåndet er justerbart og fås til små hunde.

Hunter Tiny Petit sort læderhalsbånd er et lille og elegant halsbånd i meget blødt og elastisk oksenappa. Halsbåndet er justerbart og fås til små hunde.

Hunter rund sort læderline til hund er lavet af meget fint oksenappa og er yderst behagelig at holde på. Med en kerne af polyamid er linen særdeles holdbar. Linen har en tykkelse på 1 cm, og der kan vælges en linelængde på 1 m eller 2 m.

De fine og unikke Hunter hundehalsbånd i elgskind er slidstærke og komfortable for hunden at bære. Disse halsbånd er et must for de hundeejere, der sætter pris på gedigen tysk kvalitet. Vi har hundehalsbånd i det lækre elgskind, med oprindelse i de skandinaviske skove, i et par varianter og af forskellige størrelser:

Hunter Crystal hundehalsbånd er lavet af slidstærkt skandinavisk elgskind og er besat med fine krystaller hele vejen rundt. Halsbåndet er 16 mm bredt og fås i beige i størrelserne 17 – 21 cm og 23 – 27 cm. Det fås også i sort i størrelsen 20 – 24 cm.

Hunter Rocky hundehalsbånd er lavet af slidstærkt skandinavisk elgskind og er besat med smarte metalnitter hele vejen rundt. Halsbåndet er 16 mm bredt og der kan vælges mellem farverne beige og sort i størrelserne 17 – 21 cm og 23 – 27 cm.

Hos Petworld.dk har vi også de meget moderne Hunter hundehalsbånd i kunstlæder. Kunstlæderet er blødt og behageligt for hunden og desuden har det den fordel, at det kan vaskes og er vandafvisende. Vi har disse praktiske halsbånd i flere størrelser til mindre hunderacer:

Hunter Modern Art halsbånd er et moderne hundehalsbånd lavet i kunstlæder og besat med en række sten. Halsbåndet er 15 mm bredt og fås i tre farver og fire størrelser. Find din farve hvid, rosa eller sort og vælg den rigtige størrelse mellem 20 og 38 cm.

Har du en stor og stærk hund, vælger du måske et af de stærke Hunter hundehalsbånd i nylon. Nogle af disse varianter af stærke nylonhalsbånd er foret med blødt neopren, hvilket gør dem komfortable for hunden at bære. I Petworld.dk fører vi Hunter halsbånd i nylon med og uden neopren:

Hunter Alu-strong halsbånd i stærkt nylon er velegnet til den store stærke hund. Halsbåndet åbnes og lukkes meget nemt med den rustfrie alu-lås. Halsbåndet indstilles trinløst til den rigtige størrelse med metalglideren. Dette halsbånd er udviklet til at kunne holde til en trækkraft på op til 200 kg. Så har du en stor kraftig hund er dette måske et godt valg af halsbånd. Halsbåndet fås i farven sort og kan vælges i tre størrelser.

Hunter Neopren halsbånd er slidstærke hundehalsbånd i nylon med en behagelig foring af neopren. Halsbåndene lukkes med et spænde og har små reflekser. Halsbåndene er 45 mm brede og kan fås i længderne 50 eller 60 cm. Der kan vælges mellem farverne sort, brun og lilla.

Godt udvalg af Hunter foder- og vandskåle
Hunter rustfrie skåle til foder og vand har skridsikker gummibund, der forhindrer at hunden skramler rundt med skålen, mens den spiser. Der kan vælges mellem tre størrelser af disse dejlige skåle med rumindhold på 350 ml, 1100 ml og 2700 ml.
Hunter Melamin skåle med rustfri indsats sætter kulør på foderpladsen med sine ensfarvede eller stribede mønstre i forskellige størrelser. Skålene er egnede både som foderskål og vandskål.

Smarte Hunter halsbånd til din kat
Hos Petworld.dk kan du købe de elegante kattehalsbånd fra Hunter lavet af kunstlæder. Halsbåndene er udført i et moderne design med dekorationssten. Halsbåndene har en klokke, som advarer havens fugle om den listige jægers fremmarch. For at katten ikke skal hænge fast i sit halsbånd, når den klatrer i træer eller kryber rundt inde i buskadset, er halsbåndet indrettet så det åbner ved et ryk på to kg. Du kan vælge mellem to farver:

Hunter Modern Art sort kattehalsbånd med dekoration af sten i størrelsen 21 – 25 cm.

Hunter Modern Art lyseblåt kattehalsbånd med dekoration af sten i størrelsen 21 – 25 cm.

Halsbånd til katte er ikke beregnet til at sætte en line i, da katten skal kunne slippe ud af halsbåndet hvis den hænger fast i buskadset. Vil man gå tur med sin kat i en line er det nødvendigt med en sele, som linen sættes fast til.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Gode produkter
Gode produkter, god service.
22.11.2017 - Lene Marie Pedersen
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.