GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hurtta – kvalitets produkter til hunde som elsker at være aktive udenfor
Hvis du er den heldige ejer af en hund, som elsker udendørslivet? Så er produkterne fra Hurtta lige noget for dig og din hund. Hurtta produkterne er udviklet med fokus på funktionalitet, kvalitet og ikke mindst et lækkert design. Hurtta produkterne laves udelukkende på nøje udvalgte materialer, som er såvel skånsomme for hundens hud og pels samt behagelige for hunden at have på.

Hurtta har vundet den finske design-pris
Hurtta er oprindeligt en finsk virksomhed, som startede tilbage i 1973. I dag er Hurtta en international virksomhed. Hurtta er hurtigt blevet kendt for sine holdbare, bæredygtige og ikke mindst robuste produkter. Hurtta elsker hunde og det ses tydeligt i deres produkter. Hurtta er baseret på at vide, hvad kæledyr har brug for og ønsket om at give dem stadigt bedre produkter. Hurttas mission er ligeledes at gøre hverdagen for hundeejere nemmere ved at tilbyde sikre produkter af høj kvalitet, som er lette at identificere, og som opfylder præcis de rigtige behov hos hundene. Hurttas klare indstilling er, at hunde er med til at gøre os bedre mennesker.

Seler, liner, halsbånd, veste og jakker af premium kvalitet fra Hurtta
Hurttas sortiment består blandt andet af seler, liner, halsbånd, veste og jakker af høj kvalitet. Især Hurttas brug af det patenterede Houndtex-materiale har banet vejen frem for dem. Med et af Hurttas produkter er din hund effektivt beskyttet mod regn, sne og solens stråler. Hurtta har flere gange vundet den finske design pris, og det er ikke uden grund. Hurtta måler bogstaveligt talt tusindvis af hunde hvert år for at deres veste, frakker og regntøj får de helt rigtige dimensioner, så de sidder bedst muligt på hundene og sikre, at de frit kan bevæge sig. Derfor har Hurtta også op til 25 forskellige størrelser, så der er noget til alle hunderacer. Hurtta udvikler konstant nye produkter til gavn for såvel hunde som hundeejere. Hurttas mål er at udvikle produktmarkedet for kæledyr og føre an i produktudviklingen i kæledyrsbranchen. Hurtta prioriterer bæredygtig udvikling og alle deres aktiviteter er baseret på respekt for både mennesker og dyr.

Smarte hundejakker fra Hurtta
Hos Petworld tilbyder vi vandafvisende hundejakker fra Hurtta, der holder din hund dejlig varm på jeres lange gåture. Hundejakkerne er lavet i et materiale, der både er komfortabelt for hunden at have på og som sikrer, at hunden uden problemer kan bevæge sig frit. Hundejakkerne fra Hurtta er designet således, at de beskytter de vigtige muskelgrupper hos din hund og beskytter mave-regionen mod kulde og snavs.

Bredt udvalg af holdbare og komfortable produkter fra Hurtta
Hos Petworld har vi altid et bredt udvalg af kvalitets produkter fra det finske mærke Hurtta, som er særdeles velegnet til aktive hunde. Mærket Hurtta er kendetegnet ved slidstærke produkter i et gennemtænkt design, som matcher hundens ergonomi. Når du først har prøvet et produkt fra Hurtta er der ingen vej tilbage – så er det kun Hurtta, der duer. Hos os finder du et udvalg af redningsveste, liner, seler, halsbånd, godbidstasker og jakker.

Velassorteret udvalg af polstrede hundehalsbånd fra Hurtta
Hos Petworld har vi altid et udvalg af smarte, polstrede hundehalsbånd fra Hurtta. Hundehalsbåndene fra det finske mærke Hurtta er alle justerbare, så de kan tilpasses netop din hund. En af fordelene ved at vælge et neoprenpolstret hundehalsbånd er, at trykket fordeles over et større område, og at belastningen på hundens nakke- og halsområde reduceres. Herudover gnaver hundehalsbåndet ikke mod hundens hals.

Bløde og varme polarveste fra Hurtta
Køb de eftertragtede polarveste hos Petworld. Polarvestene fra Hurtta beskytter din hunds brystkasse og holder den tør. Polarvestene er fremstillet af softshell-stof og vandafvisende Houndtex-materiale. Derfor er polarvestene også ideelle at bruge i forbindelse med sport, jagt eller blot den daglige gåtur, når temperaturerne dykker hen mod efteråret.

Ultralette micro-veste fra Hurtta
Micro-vestene fra Hurtta vejer næsten ingenting, og er således særdeles velegnede til såvel sport som jagt. Micro-vesten har en fleksibel justeringsmekanisme foran og i bugområdet, og er derfor meget nem at give din hund på samtidig med, at den sikrer din hund mest mulig komfort.

Praktisk udstyr fra Hurtta til aktive hunde og hundeejere
Hos Petworld finder du også et udvalg af praktiske godbidstasker. Godbidstaskerne fås i forskellige størrelser og kan nemt klipses fast til en bælteløkke i bukserne. Alle godbidstaskerne kan maskinvaskes ved 40 grader. Hurtta Pro-godbidstasken er udviklet specielt til professionel træning. Lommen har en mekanisme, som gør, at den holdes helt lukket under eksempelvis en opvisning, mens den er nem at åbne, når du skal give en belønning. Derudover har Hurtta Pro-godbidstasken separate fastgørelsesringe til ekstra udstyr. Udover godbidstasker har vi også et udvalg af praktiske drikkeskåle fra Hurtta, som er fremstillet i vandtæt materiale. Med en drikkeskål fra Hurtta har du let adgang til frisk vand til din hund, når du er på tur eller til træning. Skålene er nemme at have med i rygsækken, da de er foldbare.

Når du skal finde det helt rigtige produkt til din hund
Så er der lige nogle ting, som du skal være særligt opmærksom på. Inden du køber en ny hundejakke, vest eller et nyt hundehalsbånd, så er det en rigtig god idé, at du måler din hund. Der er forskellige måder at måle din hund på:

  • Ryglængde måles fra nakke til halerod, når hunden står op med løftet hoved

  • Halsmål er målet rundt om hundens hals, hvor halsen er bredest

  • Omkreds er målet rundt om hundens mave lige bag ved forbenene og op til nakken

  • Forben skal måles på benets inderside. Det måles fra bunden af brystet til øverste del af vristen

Hurtta produkter til utroligt skarpe priser
Hos Petworld kan du roligt købe dine Hurtta produkter. Vi har altid et stort udvalg af Hurtta til markedets skarpeste priser – og så leverer vi dem endda direkte hjem til dig, hvis du bestiller på vores webshop. Du kan også afhente dine varer i en af vores mange fysiske butikker. Hvis du mod forventning finder nogle af vores varer billigere hos en af vores konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen. Du kan læse mere om vores vilkår for prismatch her: http://www.petworld.dk/om-petworld/saadan-handler-jeg/#prismatch.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.