BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Iams har alt, hvad din kat behøver
Iams vision er at udvikle et ernæringsmæssigt korrekt foder, der tilgodeser alle hundens/kattens behov. Iams foder er et kvalitetsfoder med en fantastisk smag og indeholder 100 % naturlige ingredienser. Iams foder indeholder derfor ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Iams foder er med til at styrke dit kæledyrs immunforsvar i alle faser af livet. Foderet indeholder et optimalt indhold af vitaminer, mineraler og nærringsstoffer. Naturlige fibre giver en afbalanceret fordøjelse, hvilket betyder mindre og fastere afføring, som tilmed lugter mindre. Vitamin E hjælper din kat til et sundt immunsystem. Andre vitaminer og mineraler opbygger stærkere knogler og mere smidige led. Protein fra kylling, lam eller fisk holder fysikken og muskelmassen vedlige. Tørfoder fra Iams er sprødt, hvilket mindsker dannelsen af plak og tandsten. Omega 3 og 6 fedtsyrer hjælper med til at fremme en sund hud og pels. Andre vigtige næringsstoffer støtter hjertefunktionen og bestemte mængder af magnesium sørger for sunde urinveje.

Iams er billigt at bruge
Dit kæledyr skal naturligvis have det bedste foder på markedet og kvalitetsfoder behøver ikke være dyrt. Iams foder er fremstillet af kvalitets ingredienser med høj næringsværdi. Iams foder indeholder bl.a. omega 3 og 6 for en sund og blank pels. De gode ingredienser betyder at dit kæledyr ikke behøver derfor ikke nær så stor mængde af Iams foder som af andre foder mærker, hvilket i sidste ende betyder lavere foderomkostninger for dig. Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af Iams foder – vi har alt fra juniorfoder til seniorfoder. 

Når katte spiser
Når du skifter til Iams foder anbefales det, at du gradvist bruger Iams i en indkøringsperiode på 4 dage. På den måde kan dit kæledyrs fordøjelsessystem langsomt vænne sig til en ny kost. Katte spiser, ligesom os mennesker, for at få dækket deres energibehov. Som regel kan den selv regulere indtaget af foder, men du bør alligevel holde øje med, hvor meget eller hvor lidt din kat spiser. Du kan eventuelt dele måltiderne op i 2 om dagen for voksne katte og 3 om dagen for killinger. Og husk – dit kæledyr skal altid have adgang til frisk vand.

Iams til alle stadier i livet
Hos Petworld.dk har vi hele Iams sortiment af kattemad. Lige fra fødsel til alderdommen. 

Iams Kitten & Junior anvendes til katte op til 12 måneder gamle, eller til drægtige eller diegivende katte. Foderet indeholder alle vigtige proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler, som den har brug for i sin første start på livet. Er desuden fyldt med ekstra næringsstoffer, som skal til mens katten vokser sig stor. 

Iams Adult 1+ anvendes til katte mellem 1 og 6 år. Tørfoderet har en høj smagelighed, som gør at din kat vil nyde måltidet, og dermed få tilført alle de vigtige næringsstoffer, den har brug for. Proteinerne er baseret på kød. Vitamin E fremmer immunforsvaret ogOmega 3 fedtsyrer sørger for en sund hud og pels. Der er ingen tilsatte farvestoffer, aromastoffer eller konserveringsmidler. Iams Adult fås i 4 lækre smagsvarianter:

Kylling
Fisk & Kylling
Laks & Kylling
Lam & Kylling

Iams Multi-Cat anbefales til hjem, som huser flere katte. Det er et afbalanceret foder, som passer til de fleste kattes forskellige behov. Smagen af kylling og laks, samt forskellige størrelser på foderkuglerne passer til forskellige slags katte.

Iams Adult Light bruges til steriliserede og neutraliserede katte. De har ikke så stort ebnergibehov og har derfor let ved at blive overvægtige. Indeholder alle de vigtige næringsstoffer, men 30% mindre fedt, end de andre typer.

Iams Adult Hairball er til voksne katte, som ofte døjer med hårbolde – især katte med lang pels. En naturlig blanding af fibre i foderet gør, at nedsvælget hår passerer langsomt og forsigtigt gennem tarmkanalen.

Iams Senior & Mature er beregnet til katte over 7 år. På det tidspunkt betragtes den som en ældre kat. Katten sover mere og bevæger sig mindre. Den mister muskelmasse, pelsen bliver grovere, og de er mere modtagelige overfor sygdomme. Ingredienser i dette foder tager hensyn til dette, samtidig som din kat stadig får de vigtige næringsstoffer med foderet.

Iams Nature’s Wellness Adult 1+ er beregnet til katte over 1 år. Det er en afbalanceret kost fyldt med sunde ingredienser af høj kvalitet. Et unikt fuldfoder til din kat, som består af animalske produkter, grøntsager, frugt og ufarlige kornsorter.

Glæd din kat med Iams vådfoder
Iams pouches fås i mange smagsvarianter og indeholder alt, hvad din kat har brug for. Petworld.dk har hele sortimentet af praktiske portionsposer. Fås i både sovs og gele. Og din kat vil elske det. Fås i følgende varianter:

Pouch Kitten & Junior i sovs
Pouch Adult Kylling i sovs
Pouch Adult Laks i sovs
Pouch Adult Fisk i sovs
Pouch Adult Oksekød i sovs
Pouch Senior & Mature Kylling i sovs
Puch Adult Tun i gelé
Pouch Adult Kanin i gelé

Iams hundefoder
Ligesom katte har også hunde forskellige ernæringsmæssige behov i de forskellige stadier af livet. Iams hundemad har en komplet og afbalanceret sammensætning af de vigtige næringsstoffer. Når du skifter til Iams hundefoder er det vigtigt, at du gradvist introducerer den over 4 dage. Og det bedste er at give din hund 2 måltider om dagen – morgen og aften.

Flere varianter af Iams hundemad
Iams Puppy & Junior bidrager til den bedste ernæring gennem livets første stadie. Som hvalp har den ekstra behov for de rigtige nærringsstoffer og energi. Fås til små og mellemstore racer samt til store racer.

Iams Adult er et foder til voksne hunde mellem 1 og 6 år. Har stor smagelighed. Indeholder meget protein, specielle fibre, vitaminer, mineraler samt Omega 3 og 6 fedtsyrer. Fås til små og mellemstore racer samt til store racer.

Iams Weight Control anbefales til steriliserede eller neutraliserede hunde ældre end 1 år. Er også god at bruge til hunde, der har et lavt aktivitetsniveau. Indeholder 30% mindre fedt end de andre Iams fodertyper.

Iams Senior og Mature er velegnet til hunde over 7 år. Altså ældre hunde, som typisk får nedsat immunsystem, oftere har problemer med tarmene, har reduceret bevægelighed samt tandproblemer.

Billige hundemad fra Iams
Hos Petworld.dk har vi løbende gode tilbud på fodervarianterne fra Iams. Hold øje med siden her og spar penge.

Levering til din dør
Slip for besværet med at slæbe tunge foderposer hjem. Bestil på Petworld.dk og få varerne leveret direkte til din dør indenfor få dag.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.