GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Iams kattefoder – for et aktivt, sundt og langt katteliv!
Iams kattefoder er tørfoder i premium kvalitet med fantastisk smag. Iams kattefoder er sammensat af kvalitetsingredienser for optimal ernæring og indeholder hverken kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Iams kattefoder styrker din kats immunforsvar i hver livsfase grundet et optimalt indhold af vitaminer, mineraler og næringsstoffer.

Kvalitetsfoder til rimelige priser
Din kat skal naturligvis have det bedste foder, der findes på markedet, men kvalitetsfoder behøver ikke være dyrt. Iams kattefoder er fremstillet af ingredienser af højeste kvalitet og produkterne har en meget høj næringsværdi. Det betyder, at din kat ikke behøver nær så store fodermængder, hvilket i den sidste ende betyder lavere daglige foderomkostninger.  Hos Petworld finder du et bredt udvalg af Iams kattefoder – vi har alt lige fra killingefoder til seniorfoder. Kattes ernæringsmæssige behov ændrer sig gennem hele livet. For at din kat kan vokse og udvikle sig korrekt, og dermed få et langt og sundt liv, er det vigtigt, at den får et komplet og afbalanceret foder specielt tilpasset til dens specifikke behov, alder og aktivitetsniveau. 

Hvad skal et godt kattefoder indeholde?
Katte er grundlæggende kødædere og har derfor brug for store mængder animalske proteiner af høj kvalitet fra såvel kød som fisk. Herudover bør kattefoder altid indeholde taurin, som netop findes i animalske proteiner. Katte, som ikke får tilstrækkelig taurin kan få alvorlige sygdomme, som kan ramme hjertet, synsnerven og immunforsvaret.

Iams kattefoder
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af Iams kattefoder til voksenkatte og seniorkatte. Når du køber Iams kattefoder, får du et komplet og afbalanceret fuldfoder til din kat, som kun indeholder naturlige ingredienser. Det vil sige, at Iams kattefoder ikke indeholder konserveringsmidler, kunstige farvestoffer eller kunstige smagsstoffer. Iams kattefoder er desuden kendetegnet ved, at det indeholder omega-3 og -6 fedtsyrer, som sikrer din kat en sund hud og skinnende pels. Iams kattefoder indeholder en optimal mængde vitaminer og mineraler, som forlænger din kats levetid ved at opretholde en sund livsstil. I takt med at din kat ældes, ændres dens ernæringsmæssige behov. Derfor finder du hos os kattefoder fra Iams specielt udviklet til at imødekomme behovene hos henholdsvis voksenkatte og seniorkatte.

Iams vådfoder
Her på siden finder du et udvalg af vådfoder fra Iams velegnet til katte i alderen 12 måneder til 7 år. Iams voksenvådfoder er kendetegnet ved kvalitetsingredienser og en høj smagelighed. Hver pose med vådfoder er fuld af protein fra den høje kødkvalitet serveret i en lækker skysovs eller gelésauce. Iams vådfoder giver din kat de næringsstoffer og variation, som den har brug for.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Tilfreds
Altid en god betjening
19.11.2017 - Susanne
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
18.11.2017 - Dorte

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.