GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Iams killingefoder
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af Iams killingefoder velegnet til killinger i alderen 8 uger til 12 måneder. Iams killingefoder er kendetegnet ved kvalitetsingredienser og en høj smagelighed. Med Iams killingefoder får din killing med andre ord et nærende måltid og en smagoplevelse, som den vil elske. Iams killingefoder fås både som vådfoder og tørfoder. Iams killingefoder er rig på energi, som der er behov for, når killingen skal vokse sig sund og stærk. Iams killingefoder er desuden let fordøjeligt grundet de specielle fibre, som fremmer en sund fordøjelse og mindsker mængden af afføring i kattebakken. Iams killingefoder indeholder desuden omega-3 og -6 fedtsyrer, som bidrager til en blank pels og sund hud.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt Har handlet flere gange her og varer bliver leveret hurtigt og effektivt.
20.07.2017 - Jan H
Super hurtig levring
Super hurtig levring
21.07.2017 - BENTE DAM

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.