GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Iams killingefoder
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af Iams killingefoder velegnet til killinger i alderen 8 uger til 12 måneder. Iams killingefoder er kendetegnet ved kvalitetsingredienser og en høj smagelighed. Med Iams killingefoder får din killing med andre ord et nærende måltid og en smagoplevelse, som den vil elske. Iams killingefoder fås både som vådfoder og tørfoder. Iams killingefoder er rig på energi, som der er behov for, når killingen skal vokse sig sund og stærk. Iams killingefoder er desuden let fordøjeligt grundet de specielle fibre, som fremmer en sund fordøjelse og mindsker mængden af afføring i kattebakken. Iams killingefoder indeholder desuden omega-3 og -6 fedtsyrer, som bidrager til en blank pels og sund hud.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering når du bestiller …
Altid hurtig levering når du bestiller fra webshoppen. og altid venlig og hjælpsom betjening i butikkerne (Esbjerg og Kolding) jeg kan kun anbefale Petworld til alle med kæledyr. det er altid vores første valg.
21.09.2017 - stella
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering, super gode priser/tilbud og lige det udvalg vi har brug for! Handler aldrig foder og tilbehør til vores katte andre steder end Petworld.
19.09.2017 - Nadia Wolden

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.