GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Jäger varmelegemer fra Europas største hos Petworld
Allerede i 2004 blev EHEIM, MP og Jäger, de tre største europæiske mærker i Aquatics, sammenlagt i EHEIM Aquatics Group. Hver af dem var førende indenfor sit område og kvalitetsbevidste.
Siden 2012 har alle produkter og tjenester været forvaltet under mærket EHEIM.
EHEIM, der blev grundlagt i 1949 af ingeniøren Günther Eheim, begyndte med at fremstille teknisk legetøj. I 1960'erne opfandt EHEIM verdens første akvarium sugefilter og gav derved akvariefisk et bedre akvarium, der blev beskyttet mod urenheder, og dermed også mod skader på pumpen i akvariet. Det var her EHEIM fik deres helt store gennembrud på verdensplan. Jäger varmelegemer bliver markedsført under mærket Eheim Jäger.

Stort udvalg af akvarievarmelegemer
Tropiske akvariefisk har brug for tropiske vandtemperaturer oftest fra ca. 24 – 27 grader. Derfor hører der et varmelegeme til ethvert tropisk ferskvandsakvarium. Varmelegemet er den del i akvariet, der bruger mest strøm. Det kan derfor betale sig nøje at overveje, hvilke fisk man ønsker at holde, hvis strømforbruget samtidig skal holdes nede. Mange nybegyndere inden for akvaristikkens verden bliver overraskede over, hvor meget strøm deres akvarium egentlig forbruger.
Det er ikke alle akvarier der har behov for at have et varmelegeme kørende hele tiden. Det kommer helt an på hvilke fisk du vælger at have i akvariet. De forskellige fiskearter er alle udviklet i hvert deres specifikke område og har derfor udviklet sig til at overleve i forskellige vandtemperaturer. Det kan derfor, især ved de tropiske fisk, betale sig at have et varmelegeme i sit akvarie. Hvis fiskene ikke har den rette temperatur i akvariet kan du risikere, at de mistrives og du vil gå glip af deres naturlige adfærd. Ligeledes vil det være svært at få fiskene til at yngle, hvis de rette elementer ikke er tilstede. Det er især i vinterhalvåret, der er risiko for, at akvariet ikke kan holde den anbefalede temperatur, og her kan det være en fordel at sætte et varmelegeme i akvariet. Fiskene har ikke godt af alt for store temperaturudsving. Det er ikke kun fiskene der kan være afhængig af en konstant temperatur, også nogle af akvariets planter kan være temperatur følsomme. Naturligvis kan fiskene og planterne godt overleve små temperatursving, men temperatursving på flere grader kan de fleste fisk og planter dog ikke holde til.

Køb dit Jäger akvarievarmelegeme hos Petworld.dk
Vi har markedets skarpeste priser på Jäger akvarievarmelegemer. Samtidig leverer vi din akvarieteknik direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Så bliver det da ikke nemmere at starte akvariehobby. Vi anbefaler, at du inden du køber dine akvariefisk undersøger om disse tilhører varmefølsomme arter. Og gør de det, anbefaler vi at du sætter et varmelegeme i akvariet. Herved er du sikker på, at temperaturen ikke giver for store udslag. Og med et Jäger Eheim varmelegeme går du aldrig forkert i byen.

Hvorfor er varmelegemet vigtigt?
Et varmelegeme i akvariet er ikke altid nødvendigt, hvis man holder slørhaler eller lignende fisk i sit akvarium da disse fisketyper har det bedst ved almindelig stuetemperatur. Har du derimod tropefisk, er der visse arter der kræver en bestemt temperatur for optimal trivsel og her anbefaler vi, at du isætter et akvarievarmelegeme i dit akvarium. Når der vælges varmelegeme er det en god regel, at du skal vælge en watt styrke, der svarer cirka til 1 Watt pr. 1,5 liter vand. Som ved pumpevalg er det vigtigt at vælge et varmelegeme, der passer til akvariets størrelse. Vælger du et varmelegeme, der har for lidt Watt i forhold til akvariets størrelse, risikerer du at dette ikke kan varme vandet optimalt op. Har varmelegemet derimod en højere Watt end det anbefalede til akvariets størrelse, risikerer du at vandet bliver varmet for hurtigt op. 

De fleste varmelegemer kan indstilles på temperaturer der ligger mellem 18 og 32 grader. Et Jäger varmelegeme er lavet i et så diskret design som muligt, så de nemt kan skjules i akvariet. Enten bag ved planter eller anden akvariedekoration. De fås i størrelser fra 50 watt og op til 300 watt.. Eheim har været kendt blandt akvarister i mange år som en af de førende producenter af akvarieudstyr. Eheim er kendt for sine produkter af høj kvalitet, produkter der er nemme at indstille og som er holdbare. Vælger du derfor et varmelegeme fra Jäger Eheim er du sikker på, at få et produkt du kan stole på.

Den helt rigtige temperatur i vandet er yderst vigtig for, at både fisk og planter har det godt og kan leve optimalt. Vi vil derfor anbefale, at man altid investerer i et varmelegeme af god kvalitet, der er nemt at indstille. Tænker man på strømforbruget er det ligeledes vigtigt, at man vælger et varmelegeme, der passer i størrelsen til akvariet. Varmelegemet bør hverken være for lille eller for stort til akvariets størrelse, da dette kan medføre problemer for dig, når du forsøger at holde den rette temperatur i vandet. Til et akvarie på mellem 200 til 300 liter anbefaler vi et varmelegeme på 150 Watt.

Installering af varmelegeme
Vi anbefaler altid, at du følger monteringsinstruktionerne til det indkøbte Jäger varmelegeme og først tilslutter dette, når der er kommet vand i akvariet. Varmelegemet bør placeres i vandet til minimums dykkedybden. Det bør aldrig være tændt uden for vandet og bør kun anvendes til indendørs, medmindre andet er angivet fra producentens side. Vi anbefaler, at man jævnligt kontrollere vandtemperaturen med et termometer, så man altid er sikker på, at akvariet har den helt korrekte vandtemperatur. Hos Petworld.dk finder du altid varmelegemer og andet akvarieudstyr fra de førende producenter.

Hurtig levering
Hos petworld.dk leverer vi dit Jäger varmelegeme indenfor ganske få hverdage.

Prismatch
Når du køber varmelegemer hos Petworld, så er du sikker på at få den bedste pris. Vi har nemlig prismatch, så hvis du finder disse billigere et andet sted i en dansk butik eller webshop, så skal du blot henvende dig til os og vi vil matche prisen. Henvend dig til kundeservice og hør nærmere, hvis du ønsker at benytte dig af denne service, eller brænder inde med andre spørgsmål.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen
I only bought one item but it was …
I only bought one item but it was something that i couldnt find anywhere else and it was delivered really fast, so i was very happy.
13.12.2017 - Adriana

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.