GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Mange års erfaring
JUWEL har i mere end 45 år produceret kvalitets akvarier. De har endvidere været med til at sætte nye standarder inden for design og teknologi i akvarieproduktionen. JUWEL har altid været kendt for deres flotte design, kvalitet og akvarier med tilbehør, der er udviklet. Dette gør, at du nemt og hurtigt kan komme i gang med at opsætte dit akvarium. JUWEL serien består af et bredt sortiment af akvarier, pumper, armaturer og tilbehør. Alle JUWEL's produkter er lavet i kvalitetsmaterialer.
Juwel akvarier er meget velegnet til nye akvarister. Juwel laver komplette løsninger med udstyr til akvariet, med blandt andet indvendigt filter, armatur, varmelegeme og pumpe.
Deruover kan akvarierne fra Juwel fås i rigtig mange forskellige farver. Dette har været et ønske for mange akvarister, som gerne vil have andre farver end de mere normale som sort og sølv.
Juwel akvarierne findes eksempelvis i rød, hvid og træfarvet. Man kan desuden bestille akvarieborde i tilsvarende farver, som man vælger akvariet i.
Akvarierne fra Juwel findes også i forskellige træsorter. Her kan rammen og armaturet eksempelvis være lavet af populære materialer som bøg og mahogni. Dette giver hele akvariet et meget mere ”naturligt” look.

Inden man køber sit akvarium
Hvis du går og overvejer køb af et akvarium, er der en række forhold, som er værd at overveje.
Det er vigtigt at tænke på, hvilken slags akvarium man vil have, både af hensyn til model, størrelse og farve. Men vigtigst er nok også at overveje, hvilket formål akvariet skal have. Skal det være et akvarium til små eller store fisk, mange fisk eller få? Der skal også overvejes hvilke fisk, der kan gå sammen, og hvad planter og indhold man ønsker. Det er også vigtigt at undersøge, hvordan fiskene trives, hvilket forhold og hvad størrelse akvariet skal have.
Det er ikke anbefalelsesværdigt at komme fisk i en bowle, da dette kan stresse fiskene. Hvis man ønsker variation i sine fisk, så kan man vælge ferskvandsfisk, som er ”fredelige”.
Artsakvarier har kun en fiskeart. Et eksempel herpå kunne være kampfisk. Her skal hannerne holdes isoleret, da de er ekstremt aggressive.
Det er altid en god idé at sætte sig grundigt ind i fiskenes behov, inden man anskaffer dem. Der er over tusinde forskellige fiskearter, som alle har forskellige behov.
Fiskene har altid første prioritet i forbindelse med køb af akvarier. Dernæst må man tage stilling til akvarie, bund, dekorationer, planter og andet.

Flotte kabinetter fra Juwel
Det er rigtig vigtigt, at man får placeret sit akvarium på et helt plant underlag. Det bedste er, hvis man kan skaffe sig et akvariebord. Dette sikre også mod eventuelle utætheder.
Alt for mange vælger desværre at stille deres akvarium på et usikkert underlag, f.eks. en kommode eller reol. Dette er en rigtig dårlig idé, og ofte kan det ende med en større mængde vand på gulvet.
Fisk kan desuden godt lide at være højt placeret. Det er derfor en dårlig idé at stille det på gulvet, frem for på et akvariebord. Den ideelle højde er cirka 1 – 1,5 meter fra jorden.
Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af elegante, men solide kabinetter fra Juwel, som matcher dit Juwel akvarium. Alle Juwelskabene har greb i rustfrit stål. Vi har Juwelkabinetter i mange forskellige farver og størrelser, så du kan finde netop det kabinet, som matcher dit akvarium og hjem bedst.

Juwel armaturer
Hos Petworld.dk finder du altid et bredt udvalg af armaturer fra Juwel. Juwel armaturer er designet specielt til Juwelakvarier. Med et Juwel armatur får du optimal belysning i dit Juwelakvarie. Armaturerne fra Juwel opfylder høje internationale sikkerhedsstandarder og er TÜV GS certificeret. Dette er din garanti for et armatur af høj kvalitet.

Filtermaterialer til indvendige akvariepumper fra Juwel
Her på siden finder du et udvalg af filtermaterialer velegnet til de forskellige indvendige akvariepumper fra Juwel. Der findes mange forskellige filtermaterialer, men de er alle kendetegnet ved, at de holder akvarievandets indhold af et givent skadestof på et minimum. Hos Petworld.dk finder du et udvalg af filtervat, grove filtersvampe, fine filtersvampe og anti-nitrat filtersvampe samt filtersvampene Cirax og Phorax fra Juwel. Vi har med andre ord filtermaterialer til alle indvendige akvariepumper fra Juwel.

Hvilket filtermateriale skal jeg vælge?
Juwel filtervat optager de groveste partikler i vandet og bør udskiftes en gang om ugen. Kulsvampe fra Juwel holder vandet fri for kemiske urenheder, idet de binder substanserne, så de ikke flyder frit rundt i vandet. For en fuld udnyttelse af det aktive kul bør denne svamp udskiftes en gang om måneden. I de grove og fine filtersvampe fra Juwel lever de bakterier, der effektivt rengør dit akvarievand. Vi anbefaler, at du udskifter eller forsigtigt rengør svampene under varmt vand hver 3. – 6. måned. For at bibeholde den biologiske ligevægt bør du kun udskifte én af disse svampe ad gangen. Vi har også et udvalg af anti-nitrat filtersvampe fra Juwel, som hjælper med at øge din vandkvalitet. Udskift den hver 6. uge og observer forskellen i dine fisks trivsel. Anti-nitrat filtersvampen reducerer alger og fremmer vitaliteten hos dine planter og fisk. Herudover har vi også et udvalg af Cirax filtermateriale, som er et filtermateriale af et groft, keramisk materiale og har en stor overflade, hvor gode bakterier kan fastsætte sig. Foderrester, ekskrementer og grums bliver nedbrudt af disse gode bakterier. Cirax sørger for klart vand og sundt miljø. Endelig har vi et udvalg af Phorax filtersvampe, som nedbryder phosfat i dit akvarium og reducerer alger. Phorax fremmer desuden plantevæksten i dit akvarium.

Alt i tilbehør til Juwel indvendige akvariepumper
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af tilbehør til indvendige akvariepumper fra Juwel. Vi har eksempelvis diffusorer og adapterer til de forskellige akvariepumper fra Juwel.

Akvariebaggrund
Juwel akvarier er meget udbredte i Danmark og hvis du er en af de heldige, som ejer af et af de smukke akvarier, så er der god grund til at få fat i en flot akvariebaggrund.
Disse baggrunde er perfekt tilpasset Juwel's akvarier, og de er selv producenter for baggrundene.
Juwel's akvarier er af meget høj kvalitet - og deres baggrunde følger samme standard.
Du kan uden tvivl forvente en baggrund, der også vil se smuk ud efter lang tids brug.
En akvariebaggrund skaber god harmoni i dit akvarium. Baggrunden skaber en større dybde, og virker mere levende i akvariet. Det ser på en måde harmonisk, levende og roligt ud.
Du kan med fordel vælge en baggrund, der passer med fiskene og planterne, så man får en flot farve kombination.
Juwels akvariebaggrunde er dog designet således, at de ikke kun er til deres egne akvarier. De kan nemlig tilpasses og skæres til, så de passer perfekt til ethvert akvarium.
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt baggrunden kan bruges til lige netop dit akvarium, så kontakt os og vi vil prøve at vejlede dig bedst muligt.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super hurtig levering
Super hurtig levering
22.11.2017 - Lonni Knudsen
Som forventet
Som forventet. Helt klart 5 stjerner :)
23.11.2017 - Mine

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.