GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hundeseler og liner fra Julius-K9® er topkvalitet
Alle Julius-K9® produkter er af fremragende europæisk kvalitet og blev oprindeligt udviklet til arbejdshundene i det østrigske politi og brandvæsen. Julius-K9® var det første firma i Europa der fremstillede seler og andet beskyttende udstyr til hunde. Produkterne har et gennemtænkt design, de er komfortable og slidstærke med lang holdbarhed.

Smarte og komfortable Julius-K9® hundeseler
Julius-K9® hundeseler er syet af fremragende materialer. Hundeselerne er forsynet med komfortable stropper med god fordeling af det træk hunden belaster den med. Selen har en ergonomisk pasform og består af et indre hudvenligt åndbart lag af Økotex og et ydre imprægneret og ridsefrit lag. Hundeselen er syet sammen med robuste sømme. Forreste strop om halsen lukkes med velcro og bryststroppen om bugen lukkes med et plastik spænde. Håndtaget på ryggen giver let mulighed for at holde på hunden. Hundeselen har også en stålring til isætning af hundesnor. Selerne har reflekssyninger, som giver god synlighed i mørke. Der er plads på siderne, der hvor Julius-K9® logoet sidder, til udskiftning med smarte selvlysende velcrolabels, hvis tekst er syet med fluorescerende tråd. Petworld har et bredt udvalg af disse velcrolabels passende til netop din hunds personlighed. Der kan bl.a. nævnes mærkater med tekster som Queen, Diva, Gangster, Secret Service, Hot Dog, CIA, Gentleman og mange flere.

Vælg robuste liner og ekstraudstyr fra Julius-K9®
Hos Petworld kan du købe de robuste Julius-K9® sporliner og retrieverliner i forskellige længder. Sporlinerne fås i længder på 5, 10 og 15 m. Vi sælger også de korte og meget populære retrieverliner til træning. Retrieverlinerne er med indbygget kvælerhalsbånd og håndtag og sælges i længder på 120 cm og 2 m.

Til stabilisering og støtte af hundens brystparti sælger vi den behagelige Julius-K9® Y-strop med neopren til montering foran på hundeselen. Y-stroppen giver perfekt fordeling af presset fra hundens trækken og passer til selestørrelserne 1 – 3. Y-stroppen anbefales til arbejds- og servicehunde.

Petworld forhandler også de smarte og praktiske sidetasker til fastgørelse på hundeselerne fra Julius-K9®. Sidetaskerne fås i tre forskellige størrelser så de passer til alle hundeselerne.

Til træning og apportering kan vi anbefale en Julius-K9® Læderdummy med håndtag, som gør den nem at kaste med. Dummyerne er meget robuste og fås i forskellige størrelser. Den mindste læderdummy Petworld sælger er 10 cm x 2,5 cm med et håndtag og den største læderdummy er 25 cm x 5,5 cm og har dobbelthåndtag.

Hvorfor vælge en hundesele frem for et halsbånd?
Med fastgørelse af hundesnoren til en hundesele, i stedet for til halsbåndet, undgås det skadelige pres på hundens hals og nakkehvirvler, som halsbåndet kan give. Takket være det højt udviklede design på Julius K-9 selerne og deres perfekte pasform fordeles trykket jævnt og ubrudt over brystregionen.

Vigtigt at vælge den rigtige størrelse hundesele
For valg af den rigtige selestørrelse til din hund er det vigtigt først at måle omkredsen på din hunds bryst. Hundens brystmål skal måles bag forbenene, på det sted hvor omkredsen er størst og der hvor selens bryststrop også skal sidde. På de to mindste størrelser, Baby 1 og Baby 2 er det omkredsen to fingerbredder bag forbenene, på de andre størrelser er det fire fingerbredder bag forbenene. Ud fra brystmål (og vægt) findes den størrelse hundesele, som vil passe bedst til din hunds størrelse.

Er du i tvivl mellem to størrelser, så vælg den største af de to hvis den kan justeres ind til din hunds mål. Det er nødvendigt at finde den helt rigtige størrelse for at selen er sikker og komfortabel i brug. Ved valg af for stor selestørrelse, eller forkert justering af selen, kan hunden risikere at trække sig baglæns ud af selen. Ved valg af en for lille størrelse kan presset på stroppen foran ikke fordeles jævnt og vil derfor stramme over nakken med risiko for følgeskader. Den korrekte størrelse hundesele skal lade hundens skulder fri og forbenene skal kunne bevæge sig let og ubesværet.

Selestørrelse

Hundens brystmål

Hundens vægt

Baby 1

29 – 36 cm

0,8 – 3 kg

Baby 2

33 – 45 cm

2 – 5 kg

Mini – mini

40 – 53 cm

4 – 7 kg

Mini

49 – 67 cm

7 – 15 kg

Str. 0

58 – 76 cm

14 – 25 kg

Str. 1

63 – 85 cm

23 – 30 kg

Str. 2

71 – 96 cm

28 – 40 kg

Str. 3

82 – 115 cm

40 – 70 kg

Str. 4

96 – 138 cm

70 – 90 kg

Korrekt justering af Julius-K9® hundesele
Ved montering af hundeselen på din hund skal der tages særligt hensyn til den rigtige justering af stropperne om både front og brystbug. Hvis stropperne er for løse kan hunden vrikke sig baglæns ud af selen. En for stram bryststrop er meget ubehageligt for hunden og en for stram halsstrop vil resultere i at bryststroppen slider og skraber huden i hundens armhuler. Ved justering af hundeselen skal huskes to vigtige ting:

  1. Frontstroppen skal justeres sådan at bugstroppen kommer så langt tilbage, at der er fire fingres bredde mellem forben og bugstrop. Dog kan du nøjes med to fingerbredders afstand ved størrelserne Baby 1 og Baby
  2. Bugstroppen er justeret korrekt hvis du, med flad hånd, kan skubbe dine fingre ind under selen, bagfra på ryggen, mens du holder let op i håndtaget.

Hvis din hund trækker sig baglæns og forsøger at slippe ud af selen må du aldrig trække i hundesnoren, da du herved forstærker hundens træk bagud. Følg i stedet med den bagud.

Fire muligheder for håndtering af din hund i en IDC sele
Den nye Julius-K9® powersele IDC (Innova Dog Comfort) er meget smart udviklet. Udformningen af IDC selen giver hundeejeren flere muligheder for at vælge seleudstyr til håndtering af hunden i forskellige situationer. Der er fire udstyrsmuligheder på selens rygside. Der er mulighed for montering af stålring til fastgørelse af hundesnoren, man kan også nøjes med montering af håndtag alene, man kan have både ring og håndtag påsat samtidigt eller hunden kan bære selen uden hverken ring eller håndtag monteret. En løs hund, med hundesele uden ring eller håndtag monteret, har mindre risiko for at hænge fast i buskadset. Det er særlig vigtigt for hunde, der bruges til jagt og redningsopgaver i uvejsomt terræn.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.