GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Lidt historie om Kingsmoor
Kingsmoor blev grundlagt i Bjerringbro i 2006 og der sættes en stor ære i at produktionen foregår i Danmark. Til fodret bruges der bl.a. lokale og regionale råvarer, hvilket er din sikkerhed for at du altid får et foder der har gennemgået en høj kvalitetskontrol.

Hos Kingsmoor er der virkelig kræset om opskrifterne, som alle er nøje sammensat de individuelle behov hos hunde og katte. I kattemaden er der tilsat et højt indhold af kød, for hos Kingsmoor er de klar over at katten er et lille rovdyr.
vælger du hundefoder fra Kingsmoor er du sikker på din hund er dækket ind med et højt indhold af de vigtige fede fedtsyrer.

Kingsmoor går højt op i at alle deres opskrifter indeholder mange gode og sunde urter. Disse urter tilsættes da de giver en fantastisk smag til foderet, som din hund eller kat ikke kan modstå.

Kingsmoor består af et team bestående af dygtige fagfolk og specialister, der sørger for at foderet til din hund og kat altid bliver udviklet og tilberedt så det smager, dufter og knaser godt. Kort sagt du er altid sikret et kvalitets produkt når du vælger foder fra Kingsmoor.

Kingsmoor er mærket på en række kornfrie foderprodukter til hunde og katte. Desuden er der ikke tilsat konserveringsmidler og farvestoffer.


Hvorfor skal jeg vælge kornfrit foder?
Som sagt, så er hunde og katte fra naturens hånd kødædende dyr. Kornfrit foder kan anbefales, fordi korn, majs og ris indeholder en stor mængde stivelse, som igen har et højt glykæmisk index (den tid det tager for at hæve blodsukkeret). Ved at bruge kornfrit foder, sikrer du dig, at blodsukkeret ikke stiger for hurtigt, hvilket i sidste ende betyder en hund eller kat med et højere aktivitetsniveau og større evne til at indlære. Desuden vil du kunne opleve en mindre mængde afføring. Ydermere vil dit kæledyr også undgå de lagermider, som findes i meget andet dyrefoder. Altså mindre chance for allergiske reaktioner hos din hund eller kat. Kornfrit foder er ofte lidt dyrere end andre fodertyper, men til gengæld er den mere drøj i brug. Så i sidste ende vil det ikke være dyrere for dig at bruge kornfrit foder. Når du skifter til kornfrit foder, vil det være en fordel langsomt at introducere det inden for en uges tid. Så har dit kæledyr tid til at vænne sig til det nye foder med højt indhold af proteiner.

Kingsmoor hundefoder
Hos Petworld.dk fører vi hele sortimentet fra Kingsmoor: Vi har flere forskellige varianter:

Pure And er fri for korn og gluten og derfor meget allergivenligt. Foderet består af and, forskellige rodfrugter og sunde urter. Pure And har en stor smagelighed og er derfor god at bruge til de hunde, som er kræsne eller ikke har den helt store madlyst. Omega 3 og 6 fedtsyrer sørger desuden for en sund hud og en skinnende pels.

Pure Lam består hovedsageligt af lam og fisk, samt forskellige rodfrugter og sunde urter. Det er meget skånsomt mod maven og er let fordøjeligt. A-vitaminer sørger for et godt immunforsvar. B-vitaminer og Omega 3 og 6 fedtsyrer hjælper til en sund hud og en mere skinnende pels. Korn- og glutenfri.

Pure Hest er korn- og glutenfri. Består af hestekød, mange rodfrugter og helsebringende urter. A-vitaminer sørger for et godt immunforsvar. B-vitaminer og Omega 3 og 6 fedtsyrer hjælper til en sund hud og en mere skinnende pels.

Pure Havfisk er korn- og glutenfri. Består af frisk fisk, som har en neutral duft. Fyldt med masser af Omega 3 fedtsyrer, som hjælper på at smøre leddene, samt giver en sund hud og en glansfuld pels. Rodfrugter hjælper til at holde tarmfunktionen i orden.

Pure Kylling fri for korn og gluten, hvilket betyder allergivenlig hundemad. Består af kylling og rodfrugter, som har et højt indhold af Omega 3 og 6 fedtsyrer. Desuden A-vitamin til at støtte et godt immunforsvar.

Pure Let har et højt indhold af kylling og fisk, så din hund får proteiner nok. Har et lavt indhold af fedt og mange kostfibre, som giver en længere mæthedsfornemmelse. Omega 3 og 6 fedtsyrer for sund hud og pels.

Pure Senior er allergivenligt hundefoder af bedste danske kvalitet. Udvalget og sammensætningen af indholdet giver en god smag. Har et lavt fedtindhold, mange kostfibre og Omega 3 fedtsyrer. Alt sammen for at holde gang i maven og holde vægten på et passende niveau, da ældre hunde ikke bevæger sig så meget.

Pure Hvalp til små racer indeholder fisk, planter og kalkun. Foderpillerne er små og tyggevenlige. Stort indhold af Omega 3 fedtsyrer.

Pure Hvalp til mellemstore og store racer består af fisk, planter og kylling. Dækker behovene for hvalpe, så de får den bedste start på livet. Giver gos tarnfunktion og Omega 3 smører leddene og gavner huden og pelsen.

Kingsmoor Original er e glutenfrit fuldfoder til hunde med et normalt aktivitetsniveau. Velsmagende hundemad med kylling og fisk samt danske urter og bær.

Kingsmoor kattefoder
Hos Petworld.dk fører vi hele sortimentet fra Kingsmoor: Vi har flere forskellige varianter:

Pure Kylling til voksne katte stor race er korn- og glutenfrit , altså meget allergivenlig kattemad. Består af fisk og kylling samt friske urter. Fibre fra roesnitter smører tarmene og afhjælper problemer med hårboller. Glucosamin og chondroitin styrker ledden, som store katte har brug for.

Pure Havfisk til voksne katte af stor race er allervenlig mad i dansk kvalitet. Består af fisk og urter og giver en høj smagelighed. Fibre fra roesnitter smører tarmene og afhjælper problemer med hårboller.

Pure Kylling til neutraliserede katte. Har en fantastisk smag af fisk, kylling og urter. Mindre fedt mindsker risikoen for overvægt. Forebygger også til dels urinvejssten, som neutraliserede katte ofte døjer med.

Pure Havfisk til neutraliserede katte består af fisk og urter, som giver en fantastisk smag. Indeholder mindre fedt, så du kan holde din kats vægt på et normalt leje. Forsurer urinen så problemer med urinvejssten mindskes. Et højt indhold af Omega fedtsyrer gavner leddene, huden og pelsen. Indeholder hele 83% protein.

Pure Kylling til killinger er beregnet til hvilken størrelse og hvilket trin i udviklingen, som din kat befinder sig. Stor smagelighed med fisk, kylling og urter. Styrker immunforsvaret så killingen får den bedste start på livet.

Køb billig hundefoder og kattemad fra fra Kingsmoor
Hos Petworld.dk har vi løbende gode tilbud på fodervarianterne fra Kingsmoor. Hold øje med siden her og spar penge.

Levering til din dør
Slip for besværet med at slæbe tunge foderposer hjem. Bestil på Petworld.dk og få varerne leveret direkte til din dør inden for få dage.

 

 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen
alt fungere godt.
alt fungere godt.
22.11.2017 - Allan Hartvig Pedersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.