GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Kitekat kattefoder
Hos Petworld.dk finder du et velassorteret udvalg af Kitekat kattefoder. Vi har både Kitekat vådfoder og Kitekat tørfoder. Kitekat vådfoder finder du i form af små lækre portionsposer, som giver din kat et næringsrigt måltid tilberedt af smagfuldt kød og ingredienser af god kvalitet. Ved at give din kat en frisk portionspose fra Kitekat ved hvert måltid, sikrer du, at din kat får alle de vigtige næringsstoffer og vitaminer, som den behøver. Kitekat vådfoder indeholder ingen konserveringsmidler eller kunstige aromastoffer. Med Kitekat tørfoder får din kat et næringsrigt og afbalanceret måltid tilberedt af smagfuldt kød, korn og grøntsager, som din kat virkelig vil nyde. Kitekat kattefoder indeholder ekstra solsikkeolie, som giver din kat en sund hud og skinnende pels. Ved at vælge Kitekat kattefoder giver du din kat alt det, den behøver for at kunne begive sig ud på sine daglige eventyr: Et sundt måltid af lækre råvarer med fessentielle næringsstoffer og vitaminer.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super hurtig levering
Super hurtig levering
22.11.2017 - Lonni Knudsen
Som forventet
Som forventet. Helt klart 5 stjerner :)
23.11.2017 - Mine

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.