GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Stort sortiment af kvalitetsprodukter

Hos Petworld.dk har vi et meget stort udvalg af lækre produkter til dyr. Produkterne lever op til vores høje standard og miljøkrav, samt er i så bredt et udvalg, så du nemt kan finde noget til netop dit kæledyr. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, kvaliteter, funktioner og endda flere design. Hos Petworld.dk er udvalget så stort, så det måske endda kan være svært at vælge. Derfor har vi også jævnligt rabat på diverse produkter samt mængderabatter, så du kan købe flere produkter til din bedste ven.

Hvem er Kong?
Kong er en virksomhed opstartet i 1976, hvor deres Classic produkt så dagens lys og kom i salg. Kong er egenproduceret gummi, inspireret både i form og materiale fra et bildæk på en gammel bil. Inspirationen kom til grundlæggeren da en schæferhund, ved navn Fritz, gav grundlæggeren af Kong, selve ideen.

Hvad er det velkendte Kong materiale?

Kong er et gummi, der både er navnebeskyttet og det er samtidig både meldt som kæledyrs- og tyggesikret. Kong materialet er et sikkert materiale at give hunden, og består af en holdbar og meget tyggefast type af gummi, som Kong selv har fundet på og fremstillet. Selv det mest legesyge kæledyr, vil kunne nyde Kongs produkter i timevis både som aktivitet og generel leg.

Kong er en stor udvikler og producent af legetøj til kæledyr
Kongs produkter spænder over flere forskellige genrer, både catnip, tennisbolde, reblegetøj, aktivitetslegetøj og meget andet. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og deres lange ydeevne. Hvad end du har en kat eller en hund, eller endda en fritte, så kan du bruge Kongs produkter til at glæde dit kæledyr med. Det store udvalg af snacks, legetøj og andet gør det muligt at finde produkter, der egner sig til lige netop dit kæledyr.

Bidefast legetøj til dit kæledyr
Kong er kendt for at have massivt legetøj, der er særdeles bidefast og kan holde til selv de mest legesyge kæledyr. Kong produkter kan desværre godt gå i stykker, da nogle dyr bare er mere legesyge end andre, men de holder dog væsentlig længere tid end de fleste andre produkter, der også meldes som bidefaste.

Kong går aldrig på kompromis med deres kvalitet
Kong er en af de producenter i verden, der går mest i deres kvalitet og er derfor aldeles kompromisløse, når det kommer til funktionalitet og kvaliteten af deres produkter. Såfremt der opleves problemer med et Kong produkt, hører Kong gerne om det, så de kan gøre noget ved sagen med det samme. Kong arbejder hvileløst med innovative videreudviklinger.

Sjovt udseende og friske farver
Kongs designteam går ikke kun op i kvaliteten og effektiviteten af produkterne, men de fokuserer også på, at produkterne ser flotte ud. Dette afspejles ved deres bløde design med rundede kanter og bløde kurver hen over produktet. Samtidig med, at der er kælen for designets små finesser, kommer Kongs produkter i en række friske farver, så de også er en fryd for ejerens øje. Jo sjovere legetøjet ser ud for både dig og eventuelt også dine børn, jo sjovere er det også at lege med, når din hund eller kat skal aktiveres.

Levering af de lækre Kong produkter
Hos Petworld.dk kan du bestille dine varer til både levering til døren, i en lokal butik eller til en pakkeshop. Hvis du vælger levering til døren har du mulighed for at få pakken stillet ved blot at skrive, hvor du vil have den anbragt. Dette kan f.eks. se således ud, at du ved kommentarfeltet hvor den må stilles ”skriver: ”carport” eller ”hoveddør” eller endda ”i skur”, hvorved buddet stiller pakken som anvist uden kvittering og på ens eget ansvar. Det er også muligt blot at få leveret til døren, hvor pakken videreleveres til nærmeste udleveringssted, såfremt man ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Hvis man har en pakkeshop, som man hellere vil hente pakken i, kan man vælge levering direkte til den, og få besked når først pakken er ankommet og kan afhentes. Den sidste mulighed er at afhente pakken i ens lokale butik. Når man gør det, kan man vælge den butik man ønsker, hvis man f.eks. skal til en anden by, som man hellere vil hente den i end blot sin egen lokale Petworld butik. Når man vælger levering til butikken med dertilhørende afhentning, er det muligt at betale i butikken frem for at betale online, og derved betaler man først, når varerne er i ens hænder.

Har du fundet Kong varer billigere et andet sted?
Vi, hos Petworld.dk, er altid interesserede i at prismatche, hvis du har fundet en identisk vare et andet sted, men til en billigere pris. Dette gælder både onlnge shops og fysiske butikker. Prismatchet har dog et par enkelte krav, der skal være opfyldt før et prismatch kan ydes.

Betingelserne for at få ydet et prismatch:

  • Petworld.dk prismatcher kun, hvis den anden butik har et dansk CVR-nummer.

  • Petworlds prismatch gælder udelukkende, hvis den anden butiks varelager er placeret inden for Danmarks grænser.

  • Den anden butiks tilbud skal være aktuelt på samme tidspunkt, som det der prismatches på.

  • Det må ikke være en skaffevare eller vare i rest. Varen skal altså være tilgængelig med det samme hos den anden butik.

  • Du kan bruge prismatch med tilbagevirkende kraft, men dette gælder dog kun i 7 dage efter købet.

  • Diverse ekstra ydelser som levering, service, porto mm. er ikke en del af prismatchet.

  • Man kan som virksomhed ikke få del i prismatchet.

  • Petworld.dk giver ikke prismatch, hvis det er et medlemstilbud f.eks. fra en indkøbsforening/kundeklub eller anden form for betaling for at få adgang til tilbuddet, massetilbud, køtilbud, restpartier, ophørsudsalg, dagstilbud, timetilbud, begrænsede partier, demovarer, 2. sortering, varer med fabrikationsfejl m.v.

 

Kedsomhed ved kæledyr kan bekæmpes med Kong produkter
Hvis dine dyr skejer lidt ud, opfører sig knapt så pænt for eksempel ved at bide i ting, larme eller at gøre helt andre og udadreagerende ting, kan det skyldes kedsomhed eller stress. Hvis du vil hjælpe dit kæledyr til at få det bedre og blive mere velopdragent ved at få mere ro på og have mere at give sig til, så skaf noget Kong legetøj til dem. Især Kongs aktivitetslegetøj er sundt for dit kæledyr, da det giver dem timevis af sjov leg med spændende udfordringer og snacks som gevinsten for at gøre det godt.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.