GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Varemærker af høj kvalitet
Kruuse er en dansk virksomhed, som har hjemme i Langeskov. Virksomheden er leveringsdygtig i en række varemærker af topkvalitet inden for forbrugsartikler til kæledyr og til veterinær anvendelse. Kruuse er dansk leverandør af både egne og partneres varemærker, kendt for sin høje kvalitet og gode holdbarhed. På denne hjemmeside, dedikeret til en række produkter fra leverandøren Kruuse, kan du finde småartikler til hund og hest indenfor forskellige brands. Her kan du blandt andet finde Pet Partners høm-høm poser, forskellige Buster hundelygter, O'TOM flåt brækjern, diverse salver, bandager, gazebind, spray og termometre fra Kruuse.

Kruuses B'Seen hundelygter giver sikkerhed i mørket
Det udbredte og anerkendte varemærke BUSTER er virksomheden Kruuses eget brand og er et førsteklasses produkt. Kruuses blinkende hundelygter B'Seen 360° er dansk designet og meget populære som tilbehør til hundens halsbånd. B'Seen 360° giver rigtig god synlighed under gåturen i de mørke timer. Det kraftige LED-lys kan ses på lang afstand og vil derfor give større sikkerhed under aftenens luftetur. B'Seen 360° er vandtæt og stødsikker så den kan holde til at hænge på hundens halsbånd. B'Seen hundelygter fås i flere varianter. Disse smarte hundelygter er 3 cm lange og cylinderformede. Find din foretrukne farve af B'Seen hundelygte hos Petworld.dk blandt et farveudvalg i sort, grøn, orange eller metallic. Vi har metallic farver i sølv, guld og bronze. Alle varianter af B'Seen har et blinkende LED mavebånd.

Forbind din hund med Kruuses Pet-Flex bandage
Kruuses Pet-Flex bandage er en fleksibel og selvklæbende letvægtsbandage af høj kvalitet, som let kan tilpasses hundens vanskeligste kropskonturer. Bandagen er farverig og let at afrive. Kruuses hundebandage er elastisk med stor brudstyrke og opretholder et jævnt tryk, som dæmper stød og støtter under anstrengende aktivitet. KRUUSE Pet-Flex bandage lader huden ånde, mens såret heler. Kruuses Pet-Flex bandager kan købes hos Petworld.dk i bredder af 5 cm, 7,5 cm og 10 cm, alle med en længde på 4,5 m.

Dog Gone Smart Donut Bed Hundeseng
Dog Gone Smart hundeseng vil tiltale den kvalitetsbevidste hundeejer, der stiller meget høje krav til sin hunds seng. Hundesengen er dejlig blød med betræk af 100% bomuld, som er behandlet med Repeltz-it nanoteknologi, hvilket gør betrækket smuds- og vandafvisende, og også mindsker dårlig lugt. Der er tale om kvalitet fra yderst til inderst. Fyldet i denne dejlige hundeseng består af bløde silikoniserede polyester hulfibre, som genfinder sin form efter hunden har ligget i sengen. Lynlåsen er gemt væk i en lille lomme i bunden af sengen, så hunden ikke kan tygge i den. Denne skønne hundeseng kan erhverves hos Petworld.dk i farverne rød og grå med en diameter på 69 cm.

Smart lille brækjern til flåter
Det er sikkert, let og hurtigt at fjerne skovflåter med en O'Tom flåttang. Flåterne fjernes effektivt uden at man kommer til at mase dem eller efterlade munddele på bidstedet. Skovflåten (Ixodes ricinus) er en mide, som kan overføre invaliderende sygdomme som Borreliose, Anaplasmose og TBE (Tick-borne encephalitis). Det er derfor vigtigt at undersøge sit kæledyr og sig selv for flåter og fjerne dem hurtigst muligt. Ved at skubbe tangen helt ind under flåten og dreje den rundt et antal gange løsner flåten sit greb og er let at trække af. Køb dit smarte O'Tom sæt, bestående af to røde brækjern til flåter, hos Petworld.dk og få en stor på 6,5 cm og en lille på 4,8 cm.

Ingen lufteture uden hundeposer
Hos Petworld.dk kan vi tilbyde ekstra kraftige og holdbare poser til opsamling af hundens efterladenskaber. Høm-høm poser er uundværlige, når hunden skal ud og luftes. Der er 50 stk. i en rulle sorte Poo Poo poser.

Beskyt din hests hove med Equivet Slippers
Equivet Slipper er en skopose, som er beregnet til at beskytte hestens hov under behandling og medicinering for f.eks. hovbyld. Hovposen hjælper med at sikre hoven beskyttelse og rene forhold under behandlingen. Equivet Slipper giver også beskyttelse ved en mistet sko og ved bedækning. Equivet Slipper kan med fordel anvendes under en løbende behandling af hestens hov, da man så ikke behøver at skifte forbinding ved hver behandling. Equivet Slipper kan erstatte en forbinding. Equivet Slipper skoen er lavet af det kraftige nylonstof Cordura med en påsyet stærk lædersål. Hestens hov kan ånde i en Equivet Slipper, hvilket er med til at fremme behandlingen, så hoven kan blive rask. Equivet Slipper er bevægelig og behagelig for hesten at have på, og den er nem at tage af og på. Bestil din Equivet Slipper i den rigtige størrelse hos Petworld.dk og få den leveret gratis indenfor en til tre dage.

Langt termometer fra Kruuse til brug på store dyr
Skal du tage temperatur på store dyr, som f.eks. din hest, er et langt termometer mest praktisk. Digitaltermometeret fra Kruuse har en lang temperatursensor, som er anvendelig på store dyr. Med den lange sensor undgår man tilsmudsning af LCD-displayet.
KRUUSE Digitaltermometer Digi-Vet SC 12 :
Lang temperatursensor til stordyr. Ingen tilsmudsning af LCD-displayet. Termometret slukker automatisk efter brug. Termometret leveres med et solidt etui. Længden på termometret er 18 cm. Resultatet af temperaturmålingen forekommer efter højst 30 sekunder. Termometret er vandtæt og kan derfor let desinficeres. Det sidste måleresultat lagres. Måleområdet er 32º C - 43,9º C med en målenøjagtighed på 0,1º C.

Sårpleje med produkter fra Kruuse
Kruuse er leverandør af flere udmærkede produkter til sårpleje og forbindinger. Hos Petworld.dk kan du finde et udvalg af flere fremragende produkter til sårpleje hos dit kæledyr, stort som småt:

KRUUSE Manuka G 15 g gel x 10, steril. Manuka fra Kruuse er en steril honning-sårsalve, som består af 100 % Leptospermum scoparium-honning fra New Zealand. Manuka sårsalve kan smøres direkte på mindre hudafskrabninger, flænger, nekrotiske sår, overfladiske hudforbrændinger samt bylder, tryksår og operationssår. Manuka bruges for at skabe et fugtigt sårmiljø, der fremmer helingen.

KRUUSE Blue-Spray, aerosol, 200 ml. Til rensning og desinficering af bidsår, rifter og trådsnøringer hos heste, hunde, katte, svin og kvæg.

KRUSAN Zinksalve 20%. 200 ml. KRUSAN zinksalve er en uparfumeret zinksalve, som er meget mild mod huden. Zinksalven danner straks en oliehinde, som beskytter huden mod vand, sved, urin, fæces, og andre sekreter. Denne salve er en tynd zinkpasta, som let fordeles og trænger ind i huden. Selvom salven er væskeafvisende, tillader den huden at ånde. Zinkoxid, som er det aktive stof, har en udtørrende effekt, som mindsker rødme og irritation af huden. Salven indeholder også antiirritanterne allantoin og kamille.

KRUUSE Hoof-Gel m/salicylsyre 38%. 500 ml. Kruuse Hoof-Gel er en hov gel med Aloe Vera og anvendes mod Digital Dermatitis. Gelen er nem og effektiv i brug til behandling af sur stråle hos heste.

NJP Herbal Mint liniment, 500ml, er til massage af muskler og led samt intensiv yverpleje. Salven indeholder pebermynte og menthol sammen med en nøje udvalgt blanding af urteekstrakter.

Kig også ind på Petworld.dk efter gazebind, støttebind og forbindinger til dit kæledyr. Det skulle være muligt at finde en passende forbinding til netop dit behov.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Som altid en fornøjelse!
Som altid en fornøjelse at handle hos jer. Hurtig og nem bestilling og altid hurtig levering. De bedste anbefalinger herfra.
13.12.2017 - Tabita
Perfekt
Nem bestilling og meget hurtig levering
16.12.2017 - John

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.