GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hvad er Moderna?
Moderna Products er en virksomhed lokaliseret i både Belgien og Amerika. Moderna er en meget ambitiøs virksomhed, der arbejder hårdt for at producere de velkendte kæledyrsprodukter i lækkert design, flotte farver og innovative løsninger. Moderna er opstartet i Belgien og har mange års erfaring på markedet med deres internationalt omspændende samarbejde og internationalt tilpassede designløsninger. Moderna bruger meget tid på at undersøge deres nye ideer før de præsenteres for interesserede købere, da de kun vil sende de bedst modtagne designs på markedet.

Sådan opretholder du en god hygiejne ved kæledyrets toilet
Hvis du har en kat, hvor du gerne vil have et kattetoilet enten indendørs eller udendørs, er det vigtigt, at du tager dig godt af toilettet, så katten føler sig komfortabel nok til at benytte sig af det. Katte er fra naturens side yndede brugere af grus/sand/jord og deslige til at besørge i, og er anset for at være et meget renligt dyr. Katte skal gerne have renset deres bakke ofte, da de ellers finder andre steder at besørge. Katten skal gerne kunne besørge i et materiale, hvor det er muligt for katten at dække efterladenskaberne til, da det er deres naturlige instinkt. Såfremt det er en indekat skal bakken højst sandsynligt rengøres noget oftere end hvis det er en udekat, da udekatte gerne vil besørge udendørs, hvor det som regel virker mere rent for dem. Der er ingen grund til at bruge avispapir eller lignende materialer i kattebakken, men derimod at bruge ordentligt grus, der suger og efterligner, hvor katten kan finde at besørge i i naturen. Der er et væld af muligheder både mod lugtgener, klumpende, krystalliserende med flere. Katten vil give sit eget signal, hvis ikke den er tilfreds med udvalget den har fået ved at besørge andre steder end i bakken. Det samme kan hænde hvis katten er syg, hvis flere katte deles om den samme bakke eller hvis bakken ikke bliver rengjort eller tømt hyppigt.

Katte vil gerne have flere steder at besørge, så det er en god idé at have flere kattebakker i hjemmet - også selvom du måske kun har én kat. Hvis du har flere katte er det vigtigt, at der er flere kattebakker, da de ikke er særlig interesserede i at besørge samme sted som andre katte gør.
Har du en killing kan du vælge en lav kattebakke, som killingerne lettere kan komme op i og især er det en god idé at vælge en kattebakke uden låg, indtil katten er lidt ældre - for eksempel når de er mere end 9 måneder eller over 3 kg i vægt. Sørg også for at bakken er en størrelse, med hensyn til udformning i siderne, bredden og højden, så den tilsvarer din kats størrelse. Sørg også helst for, at kanterne ikke er skarpe, da katten gerne skal have et afrundet toilet, der er tilgængeligt for katten.
Sørg for at kattetoilettet er let at finde for katten, og at den samtidig er placeret et privat sted, hvor de kan besørge i fred.
Når kattetoilettet skal rengøres, kan dette gøres med produkter til formålet, der hæmmer lugtgener og bakterier. Det er vigtigt ikke at opholde sig i nærheden af dyrets efterladenskaber, da der frigives bakterier og ammoniak, der kan skade, hvis man opholder sig i nærheden af det i længere tid af gangen. Dette gælder også for dyret, og derfor skal dyrets seng eller lignende ikke være i nærheden af toilettets placering.

Selvfølgelig er det ikke kun katte, der bruger plastbakker til at besørge i, så derfor kan du også købe bakkerne til din hvalpe, gnavere, ildere eller andre dyr. Mange af de samme regler gælder i henhold til rengøring og placering, så bakkerne er jævnligt rengjorte og er placeret et sted, hvor kæledyret kan besørge i fred.
Ildere går stort set ind under de samme regler som katte - de er blot en mindre version, men har meget lignende behov. Hunde derimod skal kun besørge inden for i bakker så længe de er hvalpe, ellers skal de have mulighed for at komme uden for.
Gnavere skal have et tilgængeligt toiletområde eller et plasttoilet, hvor der er placeret et passende bundlag de kan besørge i.

Find det kæledyrstoilet der passer perfekt ind i dit hjem
Er du til friske farver eller vil du hellere have det neutralt? Skal du have et toilet, der passer ind et bestemt sted - for eksempel i et hjørne? Ligemeget hvad du skal bruge, er Moderna produkter et fornuftigt valg, da der er masser af valgmuligheder både med hensyn til farvevalg og designvalg samt størrelse og andet.

Kæledyrstoilet med eller uden låg?
Mange kæledyr ønsker privatliv, når de skal besørge og derfor er det muligt at få toiletter med dertilhørende låg, der kan skærme af for omverden, når dit kæledyr går på toilettet. Det er også muligt at få et toilet, der reelt set bare er en plastbakke uden låg, hvis ikke dit kæledyr er så glad for at være lukket af for omverden, når det besørger. Du kan selv foretage en vurdering eller teste dit dyr, da det er yderst vigtigt, at dyret er komfortabelt og da det er meget individuelt fra kæledyr til kæledyr.

Smarte foder- og vandautomater der gør det hele lidt lettere
Skal du bruge en lækker foderskål eller vandskål til dit kæledyr, så har Moderna er bredt udvalg du kan vælge ud fra. Hvad end du vil have en pangfarve eller noget mere neutralt, så har Moderna det du skal bruge. Du kan endda få automatiserede vand- og foderskåle, der gør det lettere for dit dyr at få både vand og foder. De automatiserede maskiner gør det også let for dig at tage på lang weekend eller en rejse, hvor dyrene bedre kan passe sig selv, uden de store tilsynsbehov.

Hvilke kæledyr bruger Moderna produkter?
Moderna henvender sig ikke kun til ét slags kæledyr, de henvender sig derimod til mange. Hvad enten du har en gnaver, hund, kat, ilder eller andet vil Moderna produkter være en god tilføjelse til dit hjem. Moderna har skåle i størrelser, der passer til både din hund, din kat, din ilder og andet, så der er masser af mulighed at vælge imellem.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Tilfreds
Altid en god betjening
19.11.2017 - Susanne
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
18.11.2017 - Dorte

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.