GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Moser er et førsteklasses brand af produkter til pelspleje
Når det handler om innovativ teknologi indenfor professionel hårstyling og pelspleje kan man ikke komme uden om den tyske virksomhed Moser, som er en af de førende europæiske producenter af hårstyling- og pelsplejeprodukter af høj kvalitet. Mosers hundeklippere er prøvet og testet et utal af gange. Med en professionel hundeklipper fra Moser kan du selv klippe din hund og gøre den klar til hundeudstillinger, hundeshows og konkurrencer eller bare hjælpe den af med en tyk pels i sommervarmen.

Køb Moser hundeklipper i Petworld til en god pris
Hos Petworld.dk har vi et udvalg af Moser klippere samt forskellige afstandskamme og skær som reservedele og ekstra tilbehør til dem. Det skulle være muligt at finde frem til lige netop den type klipper, der passer til din hunds størrelse og pelstype samt det sted på kroppen, der skal trimmes. Vi har Moser hundeklippere med og uden ledning.

Moser maskinklippere med ledning er kraftfulde maskiner:

  • Moser 1400 Animal med 2 meter ledning og en max effekt på 10 Watt er en kraftig og velafprøvet klassiker, som har været i produktion siden 1968. Moser Rex 1400 er rigtig god til klipning af små hunde. Denne model er især velegnet til små hunde med en pelstype uden sammenfiltret eller fedtet pels. Den normale skærelængde for maskinen er ca. 0,1 mm uden afstandskam, men skærelængden kan reguleres ved indstillinger på seks låsepositioner fra 0,1 mm – 3,0 mm, også under brug. Foruden selve klipperen indeholder pakken også et rustfrit skæreblad, en saks, en rensebørste og olie samt fire forskellige afstandskamme til skærehovedet. 
  • Moser Rex model 1230 med 3 meter ledning og max effekt på 15 Watt er en professionel maskine til klipning af mellemstore til store hunde med let pels. Moser Rex er lydsvag, og derfor er den særlig velegnet til støjfølsomme og nervøse hunde. Denne maskine er kraftfuld og robust og kræver kun mindre vedligeholdelse takket være den holdbare teknologi. Dog er det vigtigt, at skæresættet ofte smøres med olie for at sikre god og varig skæreeffekt.  Skærene er af rustfrit stål med skærelængder, der kan indstilles på seks positioner fra 0,1 mm til 3 mm, også under brug. Maskinens normale skærelængde er ca. 0,1 mm uden afstandskam. Maskinen kan anvendes med eller uden afstandskam. Med afstandskam påsat kan du klippe længere pels. Ved køb af denne Moser Rex følger der to afstandskamme, olie og børste med. 
  • Moser MAX 45 (model 1245) med 3 meter ledning og en max effekt på 45 Watt er en meget kraftig og professionel maskine, der er velegnet til store hunde. Denne superstærke maskine kan klippe alle pelstyper og længder samt klippe kraftig sammenfiltrede pels. Modellen kan klare en vanskelig pels, der kan være svær at rede ud. MAX 45 kan indstilles til 2 forskellige hastigheder. Trin 1 til langsom og trin 2 til hurtig hastighed. Ved køb af denne hundeklipper får du en maskine i topkvalitet med nøje præcision og lang levetid. Moser MAX 45 kan bruges kontinuerligt takket være det optimerede kølesystem med udskifteligt filter. Det udskiftelige luftfilter gør rengøring let og hurtig. Moser MAX 45 er en rimelig lydløs trimmer og derfor meget velegnet til hunde, som er lidt nervøst anlagt. Bredden af skærebladet er ca. 49 mm og har standard skærelængde på 3 mm.


Moser hundeklipper uden ledning er let og transportabel:

  • Moser Arco hundeklipper tilhører en nyere ledningsfri version af hundeklippere beregnet til professionelle hundetrimmere og til kræsne private brugere med høje krav til kvaliteten. Den har en max effekt på 9 Watt og er rigtig god til finpudsning af store hunde og til klipning af små hunde. Effekten på 9 Watt er rigelig styrke til en trådløs hundeklipper, når bare pelsen er tør og ikke for filtret. Den er nem og handy at medbringe til steder, hvor man ikke behøver at være afhængig af et strømudtag. Arco er en stærk, smart og nem klippemaskine. Moser Arco er forsynet med den nyeste teknologi. Modellen er meget handy og har en LED indikator på håndtaget, der fortæller dig, hvornår tiden er inde til at skifte batteri. Arco har også et meget lavt støjniveau og er derfor velegnet til at klippe støjfølsomme og nervøst anlagte hunde. Skæret er i rustfrit stål og er justerbart, så det kan indstilles på skærelængder fra 0.7 mm til 3.0 mm. Der medfølger to udskiftelige batteripakker, hver med en driftstid på op til 100 min., hvis maskinen anvendes til hårklipning og op til 80 min., hvis den anvendes til klipning af dyrepels. Der medfølger fire afstandskamme på 3, 6, 9 og 12 mm, ladestation med indikatorlampe til batterierne, rengøringsbørste og olie til skærebladet.


Vedligeholdelse af din Moser hundeklipper
Moser hundeklipperne er robuste og kræver et minimum af vedligeholdelse takket være den innovative teknologi. Man skal altid tage afstandskammen af efter brug og derefter fjerne hårrester fra skæresættet med rengøringsbørsten. Det er vigtigt at smøre skæresættet ofte med olie. Smøringen er vigtig for sikring af en god og varig skæreeffekt. Det er vigtigt, selvom skærene er af rustfrit stål. Der følger altid olie og rengøringsbørste med ved køb af en Moser hundeklipper. Efter smøring med olie tændes kort for maskinen, så oliefilmen bliver ensartet fordelt på skæret.

For en grundigere rengøring kan skæresættet skrues af. Brug ikke opløsnings- eller skuremidler. Det anbefales udelukkende at bruge rengøringsmidler og olie beregnet eller anbefalet til skæresættet. Efter rengøring af skæresættet kan man anvende en hygiejnespray, som holder skæresættet rent og frit for bakterier og sygdomskim. Læs den medfølgende brugsvejledning og følg anvisningerne på pleje og rengøring af din maskine, samt hvilke produkter producenten anbefaler at rense den med. Før din Moser klippemaskine tages i brug for første gang, er det vigtigt, at brugsvejledningen læses og forstås fuldstændigt. Betragt brugsvejledningen som en vigtig del af maskinen og opbevar den sikkert og inden for rækkevidde.

Hvis skæreeffekten trods regelmæssig rengøring og smøring aftager efter længere brugstid, skal skæresættet udskiftes. Diverse tilbehør og reservedele til din Moser hundeklipper kan tilkøbes. Kig efter reservedele og afstandskamme under mærket Moser her på Petworld.dk.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Det var rigtig fint ☺️
Det var rigtig fint ☺️
19.11.2017 - Helle Schmidt
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.