BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Nature Diet er et glutenfrit vådfoder
Hos Petworld.dk finder du et udvalg af hundefoder fra Nature Diet til hvalpe og voksne hunde. Med Nature Diet hundefoder får din hund en naturlig og artstilpasset kost. Hovedingrediensen i Nature Diet hundefoder er frisk kød. Det vil sige, at hundefoder fra Nature Diet indeholder minimum 60 % kød. Nature Diet hundefoder er kendetegnet ved et højt proteinindhold og et lavt indhold af kulhydrater. Kulhydraterne i hundefoderet fra Nature Diet stammer udelukkende fra fuldkornsris. Når du køber Nature Diet hundefoder, får du et serveringsklart fuldfoder, som dækker din hunds ernæringsmæssige behov.
Nature Diet vådfoder er et holistisk og sundt fuldfoder af høj kvalitet, glutenfrit, uden kunstige tilsætningsstoffer såsom smagsforstærkere, konserveringsmidler og farvestoffer.

Hvilke krav skal jeg stille til hundefoder?
Når du bestiller hundefoder og hundemad hos os, er det vigtigt, at du overvejer, hvilke krav du stiller til dit hundefoder. De vigtigste faktorer, som du bør være opmærksom på, er: Råvarer, optagelighed, smagelighed samt selvfølgelig pris. Er du i tvivl om, hvilket hundefoder du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os. Vi har efterhånden mange års erfaring indenfor kæledyrsbranchen og vejleder dig derfor gerne.

Hvilke råvarer bør mit hundefoder indeholde?
Din hund har brug for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler m.m. for at holde sig sund og rask. Se altid på deklarationen efter det, der står først. Den vigtigste proteinkilde bør altid være kød. Og det finder du i Nature Diet vådfoder. Derved sikrer du, at din hund får det kød, som en hund naturligt har behov for, da kød skal være hundens primære ernæringskilde til proteiner og fedt. Det opbygger og vedligeholder dens muskler og fremmer pelsens naturlige glans og smidighed – som et plus kan korrekt fodring mindske fældningsproblemer,

Hundefoderets optagelighed
Vær opmærksom på hundefoderets optagelighed. Optagelighed varierer afhængig af fodertypen. Hundefoder med gode råvarer har en større evne til at blive omsat til energi i hunden. Dermed får du mindre spild og afføring. Så selvom et hundefoder virker dyrt i pris, kan det i længden godt svare sig at tage de dyrere mærker, der typisk har en væsentlig bedre optagelighed.

Hvordan skal hundefoder smage?
Ligesom os mennesker så er din hund glad for variation - både i forhold til smag og konsistens. Tilbyd din hund et kvalitetsfoder med fjerkræ, oksekød eller fisk. Lam kan også være en god idé, hvis din hund eksempelvis har en følsom mave. Hos Petworld fører vi Nature Diet med kylling eller lam til voksne hunde, og med kylling til hvalpe.

Hundemad som vådfoder
Vådfoder bliver sædvanligvis solgt i dåser eller portionsposer. Vådfoder har, som navnet antyder, et større indhold af væske. Det er især en fordel, hvis hunde døjer med f.eks. nyrelidelser. Vådfoder forebygger endvidere dehydrering ved problemer med nyrerne.
Vådfoder kan også have visse ulemper. Når vådfoderet først har været åbnet, er det vigtigt, at man holder det lufttæt og opbevarer det køligt, så foderet ikke bliver fordærvet. Nogle hunde bryder sig dog ikke om kold mad, og desuden er der ikke så meget smag i den som kold, så du kan eventuelt varme det et par sekunder i mikroovn, før du serverer det. Spiser din hund ikke op, bør du smide foderet ud efter fire timer. Nogle fravælger vådfoder, fordi de synes, at det griser hunden til. De vil dog som regel vaske sig selv efter måltidet.

Hvornår skal man bruge vådfoder?
Hvis din hund har dårlig mave, kan man bruge vådfoder som en slags skånekost.
Er din hund lidt kræsen kan du blande lidt vådfoder i dens tørfoder. Det plejer at virke.
Du kan også bruge det til at aktivere din hund - kom lidt vådfoder på eller i legetøjet.
Hvis din lille hvalp har svært ved at tygge, f.eks. på grund af tandskift, så kan vådfoder måske være en god idé at give som foder. Vær dog opmærksom på, at i takt med, at tænderne vokser ud, skal din hvalp have noget godt at tygge på, så den får masseret gummerne. Gerne noget som er fiberrigt og renser plak af tænderne. Hos Petworld finder du et bredt udvalg af disse ting.

Kan man blande vådfoder og tørfoder?
Du kan også vælge at blande tørfoder og vådfoder. Herved får din hund det bedste fra begge verdener. Samtidig hjælper det også til, at din hund får lidt ekstra væske med sit måltid samt opretholder sunde tænder. Det er dog vigtigt, at du holder øje med fodermængderne, så du ikke risikerer at overfodre din hund.

Bestil online og få dine varer leveret direkte til døren
Når du køber Nature Diet produkter online hos os, leverer vi det indenfor ganske få dage.

Hos Petworld prismatcher vi dine produkter
Petworld bestræber sig på at have de bedste priser indenfor foder, udstyr og tilbehør til kæledyr. Dette betyder, at finder kunden mod forventning tilbehør til kæledyr billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Petworld opnår du bonus på dine køb
Petworld vil gerne belønne vores trofaste kunder. Dette gør vi blandt andet ved at man som medlem opsparer 4 procent bonus på sine køb. Bonussen opnår man uanset hvilke varer, man har købt og uanset til hvilken pris, de er indkøbt. Des mere man køber for, des mere får man i rabat. Handler man eksempelvis for mere end 10.000 kr. i et kalenderår, opgraderes man automatisk til GULD-medlem, hvilket betyder, at man får 8 procent bonus på alle sine køb. Derudover har Petworld også en række andre fordele i forbindelse med større køb, såsom mixrabat, mængderabat, stor- eller megarabat eller stempelkort, hvor der udløses gratis foder på en lang række af vores produkter.

Spørgsmål og rådgivning
Opstår der behov for vejledning om Nature Diet produkterne kan du altid kontakte kundeservice på kundeservice@petworld.dk. Kundeservice besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. Vi undersøger også meget gerne mere specifikke spørgsmål hos vores leverandører.

 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering
20.11.2017 - Charlotte

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.