GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Krav du bør stille til dit hundefoder?
Når du bestiller hundefoder og hundemad hos os, er det vigtigt, at du overvejer, hvilke krav du stiller til dit hundefoder. De vigtigste faktorer, som du bør være opmærksom på, er: Råvarer, optagelighed, smagelighed samt selvfølgelig pris. Et godt allround hundefoder fra Nutra Nuggets imødekommer disse krav.

Hvilke råvarer bør være i mit hundefoder?
Din hund har brug for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler m.m. for at holde sig sund og rask. Se altid på deklarationen efter det, der står først. Den vigtigste proteinkilde bør altid være kød. Derved sikrer du, at din hund får det kød, som en hund naturligt har behov for, da kød skal være hundens primære ernæringskilde til proteiner og fedt. Det opbygger og vedligeholder dens muskler og fremmer pelsens naturlige glans og smidighed – som et plus kan korrekt fodring mindske fældningsproblemer.

Hundefoderets optagelighed
Vær opmærksom på hundefoderets optagelighed. Optagelighed varierer afhængig af fodertypen. Hundefoder med gode råvarer har en større evne til at blive omsat til energi i hunden. Dermed får du mindre spild og afføring. Så selvom et hundefoder virker dyrt i pris, kan det i længden godt svare sig at tage de dyrere mærker, der typisk har en væsentlig bedre optagelighed.

Hvordan skal hundefoder smage?
Ligesom os mennesker så er din hund glad for variation - både i forhold til smag og konsistens. Tilbyd din hund et kvalitetsfoder med fjerkræ, oksekød eller fisk. Lam kan også være en god idé, hvis din hund eksempelvis har en følsom mave. Alternativt kan du prøve et hundefoder med en anden type hårdhed, og den varierende konsistens er god for både hundens mundhygiejne og fordøjelse. For den mere unikke smagsoplevelse tilbyder Petworld.dk endvidere produkter indeholdende henholdsvis hjorte, bison, hest eller and – smagsoplevelser som vil være et sikkert hit hos din hund.

Gode priser på Nutra Nuggets hos Petworld
Hos Petworld.dk finder du altid markedets bedste priser på hundemad - og det gælder selvfølgelig også for Nutra Nuggets hundefoder. Og du kan oven i købet spare ekstra, hvis du køber flere ad gangen. Jo flere du køber, desto billigere bliver de. Vi kalder det for attraktive mængderabatter.

Nutra Nuggets foder til både hunde og katte
Nutra Nuggets kattemad findes i to varianter - et til katte med lavt aktivitetsniveau og et til katte med højt aktivitetsniveau. Og til hunde fås det til både hvalp, voksen og senior.

Nutra Nuggets kattemad
Nutra Nuggets Maintenance er et kattefoder, som er udviklet til katte med et normalt eller lavt aktivitetsniveau. Indeholder den rigtige balance af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der er med til at sikre en sund hud og blank pels samt styrker immunsystemet og kattens almene helbredstilstand. Desuden indeholder det ingen kunstige farve-, konserverings- eller smagstilsætningstoffer. Et godt fuldfoder til indekatte.

Nutra Nuggets Professional kattemad er et fuldfoder til voksne katte, der har et højt aktivitetsniveau. Foderet har et højt indhold af protein såvel som fedt. Foderet er også velegnet til drægtige og diegivende katte. Indeholder Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, hvilket er med til at give en sund hud samt en smuk pels. Indeholder bl.a. A-, D- og E-vitaminer, som er med til at styrke den almene helbredstilstand. Indeholder desuden ingen kunstig farve-, konserverings- eller smagstilsætningstoffer. Et godt fuldfoder til udekatte.

Nutra Nuggets hvalpefoder
Nutra Nuggets Puppy er specielt udviklet til små og middelstore hunderacer. Det er et velafbalanceret og letfordøjeligt foder, der giver din hvalp en god start. Med et optimalt niveau af energi, proteiner og andre nødvendige næringsstoffer - alt det, som hurtigtvoksende hvalpe har brug for. Fra de er vænnet fra og op til voksenalderen, bidrager dette til at sikre en optimal udvikling. Foderet indeholder Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der sikrer en sund hud og blank pels samt styrker immunsystemet og hundens almene helbredstilstand. Indeholder ingen kunstige farve-, konserverings- eller smagstilsætningsstoffer.

Nutra Nuggets Large Breed Puppy er specielt beregnet til hurtigt voksende hundehvalpe inden for store racer. Selvom gener spiller en afgørende rolle i udviklingsmæssige knogle- og ledsygdomme, kan ernæring også spille ind. Derfor er Large Breed Puppy videnskabeligt sammensat med reducerede mængder af calcium og fedt for sunde knogler hos store hundehvalpe.

Nutra Nuggets voksenfoder
Nutra Nuggets Performance er et komplet, velafbalanceret foder til hunde med et normalt eller lettere øget aktivitetsniveau. Det forhøjede proteinniveau giver den nødvendige energi til en aktiv dagligdag og den letfordøjelige kylling, kyllingefedtet og kulhydraterne betyder, sammen med et optimalt niveau af vitaminer og mineraler, at du kan give din hund al den energi, den har brug for, samtidig med at du giver den en mindre fodermængde.

Nutra Nuggets Maintenance er udviklet til hunde med et lavt eller normalt aktivitetsniveau. Et foder som er skræddersyet til hunde, der ikke er på arbejde. Blandt andet til udstillings- og jagthunde i hvileperiode. Anbefales også til nordiske hunde. Velegnet til at give den rigtige næring, uden samtidig at give vægtsproblemer.

Nutra Nuggets Large Breed er særligt sammensat til at opfylde store voksne hundes ernæringsbehov, hvor hundenes idealvægt ligger over 25-30 kg. Indeholder øgede mængder af mel af skaldyr (glucosaminkilde) og fjerkræsbrusk (chondroitinkilde) som giver sundere led og lavere mængder fedt for bibeholdelse af din hunds optimale vægt. Indeholder desuden Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der sikrer en sund hud og blank pels samt styrker immunsystemet og hundens almene helbredstilstand.

Nutra Nuggets Lamb Meal/Rice er specielt sammensat til fuldvoksne hunde med moderat aktivitetsniveau og er et alsidigt og velafbalanceret foder med masser af lammekød, som giver et optimalt ernærings- og energiniveau. Det er ideelt til hunde med et følsomt fordøjelsessystem, allergi overfor eksempelvis majs og kylling, eller hunde som blot har smag for lam og ris.

Nutra Nuggets Professional er et komplet, velafbalanceret hundefoder til voksne hunde, der er meget aktive. Til drægtige og diegivende hunde, der på den måde anvender megen energi. Jagthunde, andre "arbejdshunde", samt udstillingshunde har stor glæde af dette foder med det højeste proteinniveau. Er desuden let fordøjeligt på grund af kyllingemelets, kyllingefedtets og i høj grad kulhydraternes høje kvalitet.

Nutra Nuggets Seniorfoder
Nutra Nuggets Lite er specielt sammensat til overvægtige og ældre hunde eller hunde med lavt aktivitetsniveau. Når skaden er sket og hunden har fået nogle ekstra kilo på, som de sædvanligvis ikke er i stand til at slippe af med selv. Her hjælper Lite Senior med sit lave kalorieindhold og alle de nødvendige næringsstoffer, hunden har behov for. Giver en mæthedsfølelse uden at det indeholder for mange kalorier. Spørg altid din dyrlæge til råds, inden du sætter din hund på slankekur.

Billigt hundefoder og hundemad leveret direkte til din dør 
Er du træt af at slæbe tunge foderposer med hjem? Så bestil online hos Petworld. Vi leverer dit Nutra Nuggets hunde- og kattefoder lige til din dør inden for få hverdage. Og så får du endda hundefoderet til Danmarks skarpeste priser.


Prismatch
Finder du mod forventning hundefoderet billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen. Se mere om betingelserne på vores hjemmeside.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.