GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Nutra Nuggets hundefoder
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af premium hundefoder fra Nutra Nuggets. Nutra Nuggets hundefoder er lavet af råvarer af højeste kvalitet og indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer. Nutra Nuggets hundefoder hjælper din hund med at holde idealvægten gennem en unik sammensætning af de helt rigtige vitaminer og mineraler. Nutra Nuggets hundefoder er en sand smagsoplevelse, som din hund vil elske.

Hvad indeholder Nutra Nuggets hundefoder?
Nutra Nuggets hundefoder indeholder nøje udvalgte kødproteiner og vegetabilske råvarer. Dette er din garanti for et letfordøjeligt hundefoder, der optages i kroppen og mindsker afføringsmængden. Nutra Nuggets hundefoder er desuden rigt på omega-3 og -6 fedtsyrer i form af kyllingefedt af højeste kvalitet og hørfrø. Den rigtige balance mellem fedtsyrerne giver din hund et stærkt immunforsvar, en sund hud og en blank pels. Den høje næringsværdi i Nutra Nuggets hundefoder betyder desuden, at din hund ikke behøver nær så store fodermængder sammenlignet med andre fodermærker. Nutra Nuggets hundefoder er således også et godt valg økonomisk set.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering når du bestiller …
Altid hurtig levering når du bestiller fra webshoppen. og altid venlig og hjælpsom betjening i butikkerne (Esbjerg og Kolding) jeg kan kun anbefale Petworld til alle med kæledyr. det er altid vores første valg.
21.09.2017 - stella
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering, super gode priser/tilbud og lige det udvalg vi har brug for! Handler aldrig foder og tilbehør til vores katte andre steder end Petworld.
19.09.2017 - Nadia Wolden

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.