GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Nutra Nuggets premium kattefoder
Hos Petworld.dk finder du et bredt udvalg af premium kattefoder fra Nutra Nuggets. Nutra Nuggets kattefoder er lavet af råvarer af højeste kvalitet og indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer. Nutra Nuggets kattefoder hjælper din kat med at holde idealvægten gennem en unik sammensætning af de helt rigtige vitaminer og mineraler. Nutra Nuggets kattefoder er en sand smagsoplevelse, som din kat vil elske.

Hvad indeholder Nutra Nuggets kattefoder?
Nutra Nuggets kattefoder indeholder nøje udvalgte kødproteiner og vegetabilske råvarer. Nutra Nuggets kattefoder er desuden rigt på omega-3 og -6 fedtsyrer i form af kyllingefedt af højeste kvalitet og hørfrø. Den rigtige balance mellem fedtsyrerne sikrer din kat et stærkt immunforsvar, en sund hud og en glansfuld pels. Den høje næringsværdi i Nutra Nuggets katteoder betyder desuden, at din kat ikke behøver nær så store fodermængder sammenlignet med andre fodermærker. Nutra Nuggets kattefoder er således også et godt valg økonomisk set.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.