GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Oster er et rigtig godt mærke at gå efter, hvis du skal trimme din hund eller pleje dens negle.
Oster laver ikke kun gode hundetrimmere, men også nogle gode produkter, når du skal file negle eller rense poterne på din hund.
Jo mere komfortabel du er med at klippe, jo mere afslappet vil dit kæledyr være. Dette gør klippejobbet en del nemmere for både dig og din hund.
For at give dit kæledyr den mest positive oplevelse og for at få mest muligt ud af din trimmer, er det en god idé at forberede dit kæledyr, dine værktøjer og selve områderne, der skal klippes, før du begynder.
Klipning er en vigtig del af at holde hygiejnen høj hos dit kæledyr, samt at det ser godt ud. Træk i hundens hud for at strække hud og pels ud. På denne måde undgår du at klippe i hudfolder eller andre ting på din hund.
Det er vigtigt, at du sørger for, at dit kæledyrs pels er ren, helt tør og er børstet grundigt igennem. Jo mindre knuder der er i hundens pels, jo nemmere er det for trimmeren at komme igennem pelsen. Dette gør det også meget mere behageligt for hunden under klipning.
Det er altid en god idé at vaske hunden med en god shampoo. Derefter tør den godt og børst pelsen ud. Så er du sikker på, at du har fjernet alle knuder og eventuelt tjekket for sår.

Bevar roen under klipningen og vær afslappet
At klippe hunde kræver øvelse. Ros dem ofte, hvis de er gode. Og hvis du eller din hund bliver træt og stresset, kan du altid tage en pause.
Placer trimmeren i den hånd som du oftest klipper i papir med. Det vil følges mest korrekt, og du vil hurtigt finde ud af, om det er den rigtige hånd for dig. Pres aldrig klipperen frem - lad den klippe og følg dens bevægelser. Klip altid mod hårene. Pas på, når du klipper ved poterne. Tag fat i poten og klip fra slutningen af neglen. Her skal man passe på ikke at skære for tæt på, da det kan give problemer, hvis hunden trækker i poten. Brug eventuelt en form for lokkemad eller godbidder.
Hvis du skulle komme til at klippe for tæt og forårsage blødninger, så skynd dig at lægge pres på spidsten af neglen, og eventuelt brug noget sårspray.
Når du klipper din hunds hoved skal du følge nogle vigtige sikkerhedsforanstaltninger.
Rengør omkring hundens snude og hold altid hundens mund lukket for at forhindre den i at slikke sig om munden eller på anden måde komme ud med tungen under klipning.
Omkring hundens hals skal der klippes med ekstra forsigtighed, da der her kan være en masse hudfolder. Når du støder på en hudfold, hold da huden strakt ud og klip altid nedad langs hudfolderne.

Det kan være en fordel at klippe din hund udendørs, da det minimerer oprydningen, og du slipper for en masse hår i dit hjem. Sørg altid for at have en sikker energikilde til den klipper du skal bruge. Vælg altid et tørt sted at klippe hunden. Hvis du har et trimmer eller udstillingsbord, så kunne dette være et ideelt sted at placere hunden under klipningen.

Det er vigtigt at huske, at hvis du klipper din hund om vinteren kan den tabe sin varme. Har du en hund, der trænger til en klipning, men som kan være kuldskær, så er det en rigtig god idé at investere i et dækken til din hund. Et sådan kan fås i mange størrelser, farver og former. Det vigtigste er, at din hund ikke fryser. Spørg derfor altid til råds omkring, hvor mange gram og hvor tykt et dækken du skal bruge din hund.

Om Oster klipper
Oster hundetrimmer – Artisan Platinum
Ledningsfri hundetrimmer på 14 W. Kraftfuld trimmer, der kører med ca. 6.000 o/min.
Holdbart Ni-MH batteri får maskinen til at køre over 1 time på en fuld opladning. Inklusiv 2 stk. korrosionsresistente skær i rustfrit stål, som er lette at udskifte.
Ved brug af ledning kan klippetiden forlænges. Inklusiv ladestation med skridsikre fødder. Ergonomisk form med soft-touch greb hjælper til at reducere træthed i hånd og håndled.

Oster hundetrimmer – Golden A5
Kraftfuld og professionel klippemaskine med 1 hastighed. 2.200 omdrejninger i minuttet. Klippemaskinen har en kraftig 45 watt motor og er egnet til både privat og professionelt brug. Klippemaskinerne har en rolig og næsten vibrationsfri gang. Skærehovederne kan let skiftes og sættes fast på klippemaskinen. Utrolig nem at håndtere og klipningen er lige til at gå til.

Oster hundetrimmer – A6 Comfort
Oster A6 Comfort er en letvægts-klipper, som kombinerer et ergonomisk design med en kraftig 3-speed motor (3.100 - 4.100 SPM). De tre klippehastigheder gør maskinen meget alsidig og det helt nye system gør klipning og trimning med Oster A6 til en utrolig behagelig oplevelse. Den stødabsorberende isolering rundt om motoren, afhjælper vibrationer fra klipperen og mindsker herved støjniveauet. Dette er med til at gøre den til en perfekt klipper i det daglige arbejde med pelspleje.

Oster hundetrimmer – Home Grooming Kit
Fra Oster er her en robust klippemaskine. Pakken indeholder alle mulige forskellige dele - alt i et. Udover den professionelle klippemaskine får du fire klippekamme, justerbart blad samt en DVD med en brugsanvisning, som beskriver trin-for-trin, hvordan du skal gøre. Bladet, som er af titanium, kan indstilles til flere korte længder uden, at du skal skifte skær. Trimmeren er også fantastisk til klipning af pelsen under poterne og mellem trædepuderne.
Oster har desuden lavet en super smart klud til at tørre poter på din hund, når det har været rigtig dårligt vejr.
Den hedder Oster Paw Cleaner, og er en effektiv poterenser med mange funktioner.
Oster Paw Clearner kan bruges til at rengøre poter og tørre pelsen, når den er snavset og våd. Den aftagelige klud kan også bruges som vaskeklud og håndtaget er til at fjerne fnuller og løse hår fra pelsen.

Selve kluden består af microfiber, som kendtegnes ved flere fordele:

  • ·Let at rengøre, da skidtet ikke absorberes i kluden, men adsorberes.
  • ·Fjerner ca. 75% mere skidt og bakterier end bomuld.
  • ·Mikrofibrenes overfladespænding er mange gange større end f.eks. papir eller bomuldsklude.
  • ·Økonomisk i brug grundet holdbarheden sammenlignet med papir eller bomuld.


Hundens negle
Hold altid din hunds negle pæne og rene. Dette er mest behageligt for dit kæledyr og desuden er det ubehageligt, hvis det ridser på din hud eller dine møbler.
Oster har en rigtig smart og praktisk neglefil med to hastigheder. Den er støjsvag og fungerer uden ledning. Den kan indstilles i 2 hastigheder, en på 7.500 eller en på 15.000 omdrejninger i minuttet. Den leveres med slibesten i forskellige kornstørrelser. Din hunds negle fortjener lige så meget opmærksomhed som dine egne. Hvis du kan høre dit kæledyrs negle på et træ- eller klinkegulv, er det tid til at få dem klippet.
Skub pelsen væk fra neglen for at forhindre, at du hiver i noget pels.
Hold aldrig filen på ét sted for længe af gangen. Når du filer kan det blive overophedet, og det kan give en brændende fornemmelse på hundens negl. Vær derfor altid forsigtig og opmærksom på, at du ikke filer det samme sted for længe af gangen. Begynder din hund at trække poten til sig, så kan det være en fordel at mærke på neglen. Er den varm, så kan det være derfor.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Tilfreds
Altid en god betjening
19.11.2017 - Susanne
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
18.11.2017 - Dorte

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.