BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Det er vigtigt at pleje pelsen på din hest
At pleje sin hest er særdeles vigtigt. Det gælder både pelsen, manen, halen, tænderne, hovene, øjnene, osv.
Hos Petworld har vi en række Parisol produkter, som kan hjælpe dig med det.
Den daglige omsorg og pleje af hesten indebærer, at du strigler den og renser dens hove. Når du strigler den dagligt har det flere fordele. Først og fremmest holder du pelsen sund og blank. Og samtidig med, at du strigler den vil du også kunne opdage, om den er øm eller hævet, eller om den har fået sår. Ved daglige pleje af din hest vil du således altid opdage eventuelle skader på et meget tidligt tidspunkt. Og så når skaden ikke at udvikle sig så meget. Striglingen gør som sagt hesten ren og blank, men bevirker også en øget blodcirkulation.
Hos Petworld har vi også alt, hvad du skal bruge til striglingen. Kig efter børster og strigler på vores webside.

Petworld har Parisol produkter til at pleje pelsen på din hest
Heste skal også bades med jævne mellemrum. Brug Parisol hesteshampoo. Det er en lækker shampoo, som rengør effektivt, og som giver en flot og naturlig glans. Har desuden en dejlig duft af salvie, timian og bynke. Shampooen er drøj i brug.
Parisol Horsegloss spray giver hestens pels en silkeagtig og langvarig glans. Virker støv- og smudsafvisende og hjælper til at holde styr på hårene. Kan bruges i dagligdagen, dog ikke hver eneste dag, samt til stævner.
Opdager du problemer rundt omkring på hesten har Parisol også en række midler til at afhjælpe disse. Parisol mælkefedtet er utrolig godt at bruge til mundvig, sår, osv. Kan med fordel påføres i mundvige inden og efter ridning, for at undgå slitage.

Parisol Anti Itch er en spray, der forhindrer kløe. Anti Itch fjerner problemet, der udløser kløen fra hestens pels, man og hale. Den plejende spray har samtidig en lindrende effekt på de udsatte steder. Ideelt til brug på heste med sommereksem. Parisol Aloe Vera creme er et rigtig godt produkt til alverdens brug. F.eks. som sårsalve, til pleje og beskyttelse af specielt udsatte områder (evt. muler ved solskoldning) og ikke mindst mod kløe.
Har din hest hudproblemer i kronrand og kodeled kan du bruge Parisol Maukosan creme. Den er også god til brug ved stråleproblemer. Efterfølgende anbefales påføring af Parisol mælkefedt.
Døjer din hest med varme eller hævede ben, kan du med fordel bruge Parisol Supercool gel. Det er en kølende gel til ben. Den er desuden dopingfri.
OBS: Vær opmærksom på, at produktet kan være koldt. Plastikhandsker kan med fordel anvendes.
Parisol Poudre Armoricaine VET. Er et leromslag med mynteolie og mineralsalte til daglig brug. Har en øjeblikkelig køleeffekt og er velgørende for sener, led/ledbånd, og muskler.
Parisol Poudre Armoricaine VET er egnet til akut opståede skader, indeholder også Arnika og Aloe Vera. OBS: Vær opmærksom på, at produktet kan være koldt. Plastikhandsker kan med fordel anvendes.
Parisol Magnesiumolie er en effektiv olie til brug på hestens hud. Magnesiumolien løsner op for stive led og muskler.
Spray og massere olien direkte på huden. Det er bevist, at det er betydeligt bedre at påføre olien direkte på huden, end ved brug i foder.
Parisol Magnesiumolie er dermatologisk testet og klassificeret doping fri. Indebolder desuden B-vitamin.
Vær altid omhyggelig med pleje af hud og pels på din hest - det er trods alt kroppens største organ.

Pleje af hestens hove
Hovene på din hest bør renses hver dag. Hovene er hele tiden udsat for stor belastning, så derfor er det vigtigt at være ekstra opmærksom på disse. Hovene skal holdes rene. De må ikke være for fugtige og heller ikke for tørre. Heste er forskellige og har forskellige behov for pasning af hovene. Nogle har behov for at have sko på. Og det kan smeden give dig gode råd om.
Du bør rense hestens hove hver dag. Og både før og efter rideturen. Du bør fjerne halm, jord og småsten fra hestens hove inden du starter på rideturen. Selv en lille sten, som sider klemt i hoven, kan gøre den halt. Når du er færdig med turen skal du se efter, at der ikke sidder noget i hoven, som kan genere. Det kan være en god ide at rengøre under hoven med en stiv børste og vand. Ydersiden af hovene skal kun vaskes 1-2 gange om ugen, da de ellers kan tørre ud. Specielt om sommeren kan det være et problem.

Parisol plejemidler til hestens hove
Hos Petworld har vi et bredt udvalg fra Parisol til at pleje hestens hove.
Til pasning og pleje af hovene kan du bruge enten hovfedt, hovolie eller hovtjære. Sort eller grøn hovfedt fra Parisol er med vaseline og vækstfremmende laurbærolie. Den beskytter og opretholder hovens naturlige fugtighed i længere tid.
Påføres på hoven ca. 0,5 cm. under kronranden. Parisol hovolie er ideel til behandling af tørre og skøre hove. Olien indeholder store mængder af vækstfremmende laurbærblade, og derfor er det nemt for olien at trænge ind i hoven. Dette gør at hovene holder sig smidige og levende. Påføres på hoven ca. 0,5 cm. under kronranden.
Parisol hovtjære er en ægte bøgetræs hovtjære. 100% naturligt produkt - ideel til sur stråle. Vask hovene godt og lad dem tørre inden tjæren påføres. Smør tjæren på ca. 0,5 cm. under kronranden.

Parisol til pleje af dit rideudstyr
Det er en god ide at passe og pleje sit rideudstyr, så det holder længst muligt. Samtidig bliver rideturen også en ren fornøjelse. Til dette formål har vi hos Petworld en lang række plejemidler til dit rideudstyr. Her finder du forskellige slags læderolie, læderfedt, lædersæbe, læderrens og skocreme.

Bestil online og få dine varer leveret direkte til døren
Når du køber Parisol produkter online hos os, leverer vi det indenfor ganske få dage.

Hos Petworld prismatcher vi dine produkter
Petworld bestræber sig på at have de bedste priser indenfor foder, udstyr og tilbehør til kæledyr. Dette betyder, at finder kunden mod forventning tilbehør til kæledyr billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Petworld opnår du bonus på dine køb
Petworld vil gerne belønne vores trofaste kunder. Dette gør vi blandt andet ved at man som medlem opsparer 4 procent bonus på sine køb. Bonussen opnår man uanset hvilke varer, man har købt og uanset til hvilken pris, de er indkøbt. Des mere man køber for, des mere får man i rabat. også en række andre fordele i forbindelse med større køb, såsom mixrabat, Handler man eksempelvis for mere end 10.000 kr. i et kalenderår, opgraderes man automatisk til GULD-medlem, hvilket betyder, at man får 8 procent bonus på alle sine køb. Derudover har Petworld mængderabat, stor- eller megarabat eller stempelkort, hvor der udløses gratis foder på en lang række af vores produkter.

Spørgsmål og rådgivning
Opstår der behov for vejledning om Parisol produkterne kan du altid kontakte kundeservice på kundeservice@petworld.dk. Kundeservice besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. Vi undersøger også meget gerne mere specifikke spørgsmål hos vores leverandører.

 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.