GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Pedigree hundefoder – skarpe priser på hvalpefoder og voksenfoder
Hos Petworld finder du et udvalg af både våd- og tørfoder fra Pedigree til din hvalp eller voksenhund. Pedigree hundefoder er et komplet og afbalanceret fuldfoder lavet af naturlige ingredienser.  Foderet indeholder ingen kunstige smagsstoffer, farvestoffer eller sukker. Pedigree hundefoder er desuden lavet af kødprotein af høj kvalitet. På den måde kan du være sikker på, at din hund får et foder, som både smager godt og gavner dens fordøjelsessystem. Pedigree mener, at hunde har brug for masser af proteiner fra kød i kosten, så der bruges altid mellem 30% og 60% kød og animalske biprodukter i Pedigree dåsemad. Og i gennemsnit 20% kød og animalske biprodukter i tørfoderet. Kød og animalske biprodukter (indmad og lignede) kommer altid fra dyr, der er godkendt til menneskeføde. Indholdet af kød i foderet er afstemt med kulhydrater fra korn og grøntsager, vitaminer, mineraler og i dåsemaden, gele eller sovs for at give ekstra smag.

Pedigree har fokus på din hunds behov
Når du køber Pedigree, sikrer du, at din hund får al den næring, som den behøver for at klare en masse gode traveture med dig. Din hunds ernæringsmæssige behov ændrer sig, jo ældre den bliver. Din hvalp har eksempelvis brug for et foder, der indeholder en høj koncentration af kalcium og fosfor, da det er vigtigt, at hvalpens tænder og knogler styrkes i denne livsfase. Pedigree hundefoder er udviklet med fokus på hundens fire behov: Stærke tænder, god fordøjelse, et naturligt forsvar samt sund hud og pels. Når du vælger Pedigree foder til din hund, så kan du vælge varianter til både hvalpe, voksne og ældre hunde. Dette er for at sikre den ernæring, der passer bedst til netop din hunds alder og behov. Har du en rigtig stor hund kan du også få Pedigree foder til store racer: Pedigree Maxi Adult. Det er foder specielt sammensat til store hunderacers behov og foderpillerne er ekstra store, så din hund har noget at tygge på, hvilket hjælper med at opretholde en god mundhygiejne.

Pedigree og forskning i ernæring
Pedigree lader det ikke være en tilfældighed, hvordan de fremstiller et godt hundefoder. De forsker i den bedste smag og ernæring til netop din hund! Hos Pedigree, der har hovedkontor i England, er det Weltham – center for Petcare and Nutrition, der leder forskningen. Pedigree har en masse hunde og katte på deres center, som de tester deres foder på, med henblik på bedst mulige smag, energioptagelse, effekten af antioxidanter og meget mere. Alt sammen for at sikre, at din hund får det bedste at spise. Hunde og katte hos Pedigree har det godt og bliver tilbudt en beriget hverdag, socialt samvær og motion, og derudover aktiviteter som træning, agility og softball træning.

De populære Dentastix fra Pedigree
Du har sikkert hørt eller set de meget populære Dentasticks fra Pedigree. Det er tyggestænger, som er udformet således, at det opfordrer din hund til at tygge og hjælpe med at forebygge tandstensdannelse på din hunds tænder. Derudover indeholder Pedigree Dentasticks helt specielle ingredienser, der hjælper med til at binde calcium fra spyttet og dermed forsinker dannelsen af tandsten. Og når hunden så samtidigt grundigt tygger på Pedigree Dentasticks, takket være det specielle struktur og x- form, så vil plak på tænderne blive fjernet lettere, inden det bliver til tandsten. Du kan trygt give din hund en Pedigree Dentasticks om dagen, da den ud over at forebygge tand- og tandkødsproblemer heller ikke indeholder unødvendige kalorier og er sukkerfrie. Det er også en god mulighed for at forkæle din hund en gang om dagen med en godbid, der er både sund og gavnlig. Og de fleste hunde elsker Pedigree Dentasticks!

Bløde og lækre godbidder fra Pedigree
Der er mange måder at forkæle din hund på med Pedigree godbidder. Der findes mange forskellige typer, så der vil altid være nogen din hund kan lide og måske foretrækker frem for andre. Alle Pedigrees mindre godbidder er gode til hundetræning, eller når du i andre sammenhænge skal belønne din hund for veludført arbejde. Med en godbid fra Pedigree i lommen bliver du hurtigt hundenes favorit! Eksempler på godbidder fra Pedigree er følgende :
BiscrokGgravy Bones er den meget populære kødbensformede hundekiks, som virkelig knaser, når hunden tygger dem. Det er kiks overtrukket med en kødfuld belægning, hvilket gør disse kiks meget mere lækre end almindelige hundekiks.
Markies er en anden type hundekiks, der har en sprød overflade og en blød og kødfuld midte. Din hund vil elske at blive belønnet med en Pedigree Markies hundekiks.
Pedigree Rodeo Sticks er en meget populær blød snoet tyggestang, som din hund vil elske.  Rodeo Sticks fås med kyllinge- og oksekødssmag.
Pedigree Schmackos er bløde lækre flade tyggestænger, der er meget lette at brække i stykker til træning eller give i hel tilstand, hvis hunden bare skal forkæles lidt ekstra.
Tasty Bites Cheesy Bites er små bløde godbidder med oste- og kødsmag til de kræsne hunde. De mundrette bidder er meget populære hos de fleste hunde og den ideelle godbid til hundetræning.
Tasty Bites Chewy Cubes er bløde kødfulde godbidder med oste- og kødsmag. Ideelle at tage med på turen med din hund.
Tasty Bites Cruncy Pockets er sprøde på overfladen og bløde indeni. Den knasende godbid med lækkert kødfyld, der er nem at have med i lommen.

Hurtig levering
Køb dit hundefoder og godbidder fra Pedigree hos Petworld og få det leveret inden for 1 – 3 hverdage. Så bliver det da ikke nemmere at få foder hjem lige til døren! Ydermere har du helt gratis levering, hvis du bestiller for mindst 399 kr. per gang eller bestiller foderet til afhentning i din lokale Petworld.

Smagsgaranti og Prismatch
Når du køber hundefoder gennem Petworld så er du sikker på at få den bedste pris. Vi har nemlig Prismatch, så hvis du finder dit foder billigere et andet sted i en dansk butik eller webshop, så skal du blot henvende dig til os og vi vil matche prisen. Og kan din hund mod forventning ikke lide et tørfoderprodukt, herunder Pedigree, købt hos Petworld, så er du så heldig, at vi har smagsgaranti på vores tørfoder produkter til hunde og katte. Henvend dig til kundeservice og hør nærmere, hvis du ønsker dig at benytte dig af denne service.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

alt fungere godt.
alt fungere godt.
22.11.2017 - Allan Hartvig Pedersen
God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.