GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Pedigree hundefoder – skarpe priser på hvalpefoder og voksenfoder
Hos Petworld finder du et udvalg af både våd- og tørfoder fra Pedigree til din hvalp eller voksenhund. Pedigree hundefoder er et komplet og afbalanceret fuldfoder lavet af naturlige ingredienser.  Foderet indeholder ingen kunstige smagsstoffer, farvestoffer eller sukker.  Pedigree hundefoder er desuden lavet af kødprotein af højkvalitet. På den måde kan du være sikker på, at din hund får et foder, som både smager godt og gavner dens fordøjelsessystem.  

Pedigree har fokus på din hunds behov
Når du køber Pedigree, sikrer du, at din hund får al den næring, som den behøver for at klare en masse gode traveture med dig. Din hunds ernæringsmæssige behov ændrer sig, jo ældre den bliver. Din hvalp har eksempelvis brug for et foder, der indeholder en høj koncentration af kalcium og fosfor, da det er vigtigt, at hvalpens tænder og knogler styrkes i denne livsfase. Pedigree hundefoder er udviklet med fokus på hundens fire behov: Stærke tænder, god fordøjelse, et naturligt forsvar, sund hud og pels.

Hurtig levering 
Køb dit hundefoder hos Petworld og få det leveret inden for 1 – 2 hverdage.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Altid hurtig levering 😀 og god …
Altid hurtig levering 😀 og god hundefoder til en god pris 🤗
20.11.2017 - MOGENS NIELSEN
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.