GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Perfect Fit kattefoder
Perfect Fit kattefoder til killinger og voksne katte. Perfect Fit killingefoder indeholder kylling, ris og en blanding af naturlige fibre, som er nænsomme mod din killings mave og bidrager til en sund maveflora. Perfect Fit kattefoder til voksne katte er særdeles velegnet til indendørskatte med lavt aktivitetsniveau, som har brug for en særlig afpasset ernæring, der passer til deres livsstil. Perfect Fit kattefoder til voksne katte indeholder biotin, zink og omega-6- fedtsyrer, der bidrager til at holde kattens hud og pels sund. Perfect Fit voksenfoder indeholder desuden naturlige fibre og planteekstrakter, som hjælper med at reducere forekomsten af hårbolde. Endelig indeholder Perfect Fit kattefoder til voksne katte yucca schidigera-ekstrakt, der hjælper med at mindske ubehagelig lugt fra kattebakken.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Har lige i dag modtaget pakke fra …
Har lige i dag modtaget pakke fra Petworld. Igen en supergod og hurtig levering. Dejlig med div beskeder om, hvornår man kan forvente pakken. Handler meget gerne igen. Venligst Jonna Elvin
23.05.2017 - Jonna Elvin
God oplevelse med forretningen
God oplevelse med forretningen, de bestilte varer blev leveret hurtigt og der var ingen problemer med ordren.
23.05.2017 - Claus

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.