BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Perfect Fit kattefoder
Perfect Fit kattefoder til killinger og voksne katte. Perfect Fit killingefoder indeholder kylling, ris og en blanding af naturlige fibre, som er nænsomme mod din killings mave og bidrager til en sund maveflora. Perfect Fit kattefoder til voksne katte er særdeles velegnet til indendørskatte med lavt aktivitetsniveau, som har brug for en særlig afpasset ernæring, der passer til deres livsstil. Perfect Fit kattefoder til voksne katte indeholder biotin, zink og omega-6- fedtsyrer, der bidrager til at holde kattens hud og pels sund. Perfect Fit voksenfoder indeholder desuden naturlige fibre og planteekstrakter, som hjælper med at reducere forekomsten af hårbolde. Endelig indeholder Perfect Fit kattefoder til voksne katte yucca schidigera-ekstrakt, der hjælper med at mindske ubehagelig lugt fra kattebakken.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering
20.11.2017 - Charlotte

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.