BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

BARF ERNÆRING RIGTIG HUNDEMAD PETMAN HEST HUNDEFODER
1000 G
FROSSEN FULDNÆRING
PETMAN HEST HUNDEFODER
(4014719403669) Fri fragt  
Vejl. markedspris 56,95 
DKK 48,41
BARF ERNÆRING RIGTIG HUNDEMAD PETMAN LAM HUNDEFODER
1000 G
FROSSEN FULDNÆRING
PETMAN LAM HUNDEFODER
(4014719403225) Fri fragt  
Vejl. markedspris 51,95 
DKK 44,16
BARF ERNÆRING RIGTIG HUNDEMAD PETMAN HJORT HUNDEFODER
1000 G
FROSSEN FULDNÆRING
PETMAN HJORT HUNDEFODER
(4014719403263) Fri fragt  
Vejl. markedspris 69,95 
DKK 59,46
BARF ERNÆRING RIGTIG HUNDEMAD PETMAN GÅS HUNDEFODER
600 G
FROSSEN FULDNÆRING
PETMAN GÅS HUNDEFODER
(4014719403478) Fri fragt  
Vejl. markedspris 39,95 
DKK 33,96

PETMAN™ tilbyder et omfattende program som dækker alle behov der måtte være for en rigtig ”BARFer”. Kernen i deres udvalg er deres BARF beregner som hjælper med at sammensætte en komplet ernæring med alt det nødvendige indhold til en sund og afbalanceret kost.
Når det ferske kød er den vigtigste ingrediens i BARF kosten, er det vigtigt med en høj og ensartet kvalitet af kød til din hund. Dette sikrer PETMAN gennem løbende kvalitetstests.
Kunden har hos PETMAN valget mellem deres Vital Power som er løsfrosne stykker af kød, nemme at have med at gøre og lige til at dosere. Derudover findes også Compact som er hakket kød, pakket og frossen i blokke af 2 x 250 g.
Til de kunder som finder det for kompliceret eller tidskrævende, eller som måske er bange for at komme til at fodre forkert og derved fejlernære deres hund, findes også produkterne BARF-in-One, det er helt færdige produkter af komplet mad som følger og overholder FEDIAFs retningslinjer. Hele denne vifte af produkter er PETMANs bedste til din firbenede ven, hver enkelt kunde kan frit vælge og individuelt sammensætte maden som de ønsker det, det giver rigtig store variationsmuligheder. Til dem med behov for sikkerhed for korrekt ernæring eller brug for at spare tid er der BARF-in-One.
FEDIAF (THE EUROPEAN PET FOOD INDUSTRY FEDERATION) er den organisation, der sætter standarden for udviklingen af fuldfoder: Den afgør, hvad der skal være i det! Disse krav har alle større producenter så accepteret at ville overholde.
PETMAN BARF-In-One er i øjeblikket sandsynligvis den eneste BARF blanding, der opfylder disse retningslinjer, og derfor sandsynligvis det eneste reelle BARF fuldfoder!

Vores hunde var oprindeligt kødædere. Det vil sige at byttet var med hud og hår, og inklusive maveindhold som byttet havde spist. Selv i dag efterspørger vores kæledyr fødevarer som indmad, magert kød og vegetabilske ingredienser.
Mange kæledyr i dag har allergi eller følsomme maver. Dette kan ofte tilskrives de "industrielle fødevarer", som ikke er Biologically Appropriate Raw Food (BARF). PETMAN har sammen med ernæringseksperter skabt fødevarer, der sikrer den naturlige kost for din hund. Den totale mængde af foder er afhængig af alder, vægt og aktivitetsniveau, og om din hund har tendens til hurtigt eller langsomt at ændre vægt.

BARF er mere vitalitet og sundhed for dit kæledyr. Den rå kost er den naturligste måde at fodre dit kæledyr på, fordi tidligere da der ikke fandtes klargjort mad og færdigfoder, dengang var kæledyrene vilde, og de var nødt til at gå på jagt for at få mad. Så det er ikke underligt at vores hunde bedre tolererer det rå kød frem for det sukkerholdige færdigfoder.
Der ses desværre flere og flere allergikere blandt vores kæledyr, det skyldes ofte fodring med unaturlige tilsætningsstoffer.
Mange hundeejere har gjort sig den erfaring, at deres hunds sundhed har forbedret sig ved skiftet til rå fodring. Dyrene var mere aktive, sundere og var mere vågne, derudover forsvandt de sundhedsmæssige problemer.
Vi mennesker har fundet ud af at fastfood og tomme kalorier ikke er grundlaget for en sund og varieret kost, og derfor heller ikke er løsninger til at holde sig sund på sigt. Hvorfor skal vores dyr så ikke fodres med mad der er naturligt for dem?
Med BARF er det ikke kun at fodre råt kød, det er nærmere en samling af afbalancerede ernæringsmæssige komponenter som består af: Råt kød, indmad, frugt og grønt samt olier, vitaminer og mineraler.

Af fordele kan nævnes:

  • Reducerer vækst problemer og styrker samtidig knogler, ledbånd, sener, led og muskler gennem naturlig næring.
  • Nemmere ved at nå og opretholde idealvægten.
  • Fjernelse af fødevarerelaterede allergier.
  • Flot og skinnende pels.
  • Forebygger tandsten og dårlig ånde.
  • Øger styrke og udholdenhed.
  • Helings processer udvikler sig positivt.
  • Mindskning i mængden af afføring.
  • Forebyggelse af diabetes ved eliminering af sukker i foderet.
  • BARF til rimelige priser og med garanteret høj kvalitet fra PETMAN.

PETMAN BARF-in-One er perfekt sammensatte produkter som opfylder alle de ernæringsmæssige behov som vores hunde måtte have – og så er de klar til at servering. Nemt og enkelt.
PETMAN BARF-in-One er de fineste ingredienser, vitaminer og mineraler. De er grundlæggende glutenfri, 3 varianter er kornfri, fjerkræ er kombineret med ris. På grund af sammensætningen er BARF-in-One velegnet til hunde med fødevareallergi.
Den komplette BARF menu indeholder en masse kød og alt hvad der skal til for at hundene forbliver sunde.

Information og PETMAN BARF-in-One.

BARF-In-One JUNIOR
sammensætning:
Kylling og oksekød (muskelkød, indmad, fintmalet brusk) 90%, vegetabilsk olie, solsikkeolie, lakseolie, mineraler
BARF-In-One FJERKRÆ
sammensætning:
Kylling (magert kød, indmad, fintmalet brusk) 90%, ærter, spinat, gulerødder, ris, lakseolie, solsikkeolie, mineraler
BARF-In-One HEST
sammensætning:
Hest (magert kød, indmad, fintmalet brusk) 90%, kartofler, ærter, spinat, gulerødder, lakseolie, solsikkeolie, mineraler
BARF-In-One KALLUN Plus
sammensætning:
Oksekallun 50%, oksekød og fjerkræ (muskelkød, indmad, fintmalet brusk) 40%, vegetabilsk olie, laks, solsikkeolie, mineraler
BARF-In-One SENIOR
sammensætning:
Kylling (magert kød og fintmalet brusk) 44,5%, oksekød (magert kød, kallun, indmad og fintmalet brusk) 34,5%, grøntsager (bl.a. rødbeder), blåbær, solsikkeolie, lakseolie, mineraler
BARF-In-One HIGH ENERGY
sammensætning:
Kylling (magert kød og fintmalet brusk) 46,5%, oksekød (magert kød, kallun, indmad, fedt og fintmalet brusk) 38,5%, grøntsager (bl.a. spinat og rødbeder) lammehjerte, ribs, lakseolie, solsikkeolie, mineraler
BARF-In-One LAKS
sammensætning:
Laks (magert kød og fintmalet brusk) 50%, kylling (magert kød, indmad og fintmalet brusk) 40%, ris, grøntsager (gulerod og spinat), mineraler

Fodrings anbefaling:
Det vigtigste er en sund sammensætning af hvert måltid.
PETMAN letter beregningen af kosten, med PETMANs BARF beregner kan du få hjælp til beregningen af den daglige mængde foder. Du finder beregneren her. 

For at din hund får en afbalanceret og varieret BARF kost, anbefales det at maden varieres. Det betyder ikke at der skal en ny type kød på menuen hver gang der fodres, men set over en periode på flere uger bør det varieres. Selv ulven som er stamfader til nutidens hunde, den kunne ikke spise den samme type kød hver gang den spiste, men kunne godt spise det samme flere dage i træk.

Hvis der fodres med flere forskellige slags kød og/eller fisk, og maden derudover suppleres med indmad, frugt, grønt og olier, får din hund en afbalanceret og varieret kost.

PETMAN Frost kød løse stykker
Den klassiske! PETMAN i løse stykker og PETMAN XXL, billig hundemad til store og små kæledyr. Pose med genluk som beskytter mod frostskader. Let at håndtere.
PETMAN Frost kød Compact
Fersk kød er et væsentligt element i sund ernæring af hunden. En hurtig kontrolleret behandling af kødet, sikrer den kendte PETMAN kvalitet og bevarer så mange vitaminer og mineraler som muligt. PETMAN Compact findes i 16 varianter der er vakuumpakket med 2 portioner af 250 g.

Spørgsmål til fodringen med BARF

Hvordan starter jeg med BARF til mit kæledyr?
Kosten kan skiftes problemfrit. Dyret bør faste en dag, så tarmen er tømt. Den næste dag, begynder du at fodre rå fødevarer, fordelt på 2 - 3 i portioner.
BARF kost består af rå animalske og vegetabilske portioner. PETMAN tilbyder kød af oksekød, kylling, lam, hest, kanin, fisk, struds, elg, hjort og rensdyr. Som knogler og brusk, kalkun- eller kyllingehalse.
Giv efter 6-8 ugers fodring, din hund den første knogle. Den vegetabilske del består af en sund blanding af grøntsager og frugt, høj kvalitets olier, mineraler og nødder (undtagen valnødder), honning, gær, æg, tang mm.

Er brugen af råt kød farligt for hunde?
Nej, hunde er ligesom deres forfædre ulven, indrettet til at spise og fordøje råt kød, de har en stærk mavesyre og kan fordøje alt hvad de ville spise i naturen, for eksempel knogler, hud og brusk fra dens byttedyr.

Hvordan tør jeg bedst kødet op?
Det anbefales at tø kødet op i køleskab natten over.
Tag den ønskede mængde kæd ud af emballagen og læg den i et fad eller skål som kan tildækkes.
Den saft som løber fra kødet indeholder mange næringsstoffer som er godt for dit kæledyr.
Ved fodring med delvist frossen kød, kan det ske at din hund får dårlig mave.
Optøet råt kød bør ikke opbevares i køleskabet mere end 2 dage.

Min hund drikker mindre vand efter jeg har skiftet til BARF?!
Det er helt normalt, det skyldes at kød og grøntsager primært består af vand. Derfor er efterspørgslen efter vand også mindre end når der fodres med tørfoder.

Min hund har mindre afføring – er det normalt?
Det er når der fodres med råt kød normalt, og helt sikkert en af de mere behagelige og miljøvenlige bivirkninger. Årsagen skal findes i at din hund fordøjer råt kød bedre, dette skyldes at det rå kød ikke indeholder unødige fyldstoffer.

Hvorfor får min hund nu diarré?
Efter at have skiftet til råt kød, kan det undertiden forårsage diarré i starten - især efter fodring med kallun. Her skal du skelne mellem vandig diarré og løs afføring. Med stærk vandig eller længerevarende diarré, anbefaler vi, at du konsulterer en dyrlæge, da dette kan have andre årsager end ændringer i kosten. Blød afføring på den anden side er en normal del af ændringen i kosten. Det vil dog vende tilbage til normal, når fordøjelsen begynder at vænne sig til det nye foder.

Hvad betyder "BARF"?

BARF er en forkortelse med flere betydninger.
Den mest oplagte og nemmeste er nok "knogler og rå mad" (Bones And Raw Food). En anden variant er: ”Biologically Appropriate Raw Food”

Kan jeg fodre med kogte ben/knogler?
Nej, ALDRIG!
Kogte knogler er skrøbelige og splintrer nemt. Dette kan forårsage alvorlige skader på tarmen og have fatale konsekvenser. Fodring med kogt fisk indeholdende ben skal også undgås, problematikken er den samme.


Herunder finder du en liste med fødevarer som måske smager godt for os mennesker, men som er giftig for din hund.

Alkohol:
Alkohol bliver kun meget langsomt nedbrudt af hunden, så den allerede kommer til symptomer på forgiftning kort efter optagelse. Selv små mængder fører til opkastning, manglende koordinationsevne og åndenød. Værre konsekvenser er koma og død.
Avocado:
Den indeholder toksinet Persin, det er ikke er farlig for mennesker. Hos hunde kan Symptomerne på forgiftning være opkastning, diarré, åndedrætsbesvær, overbelastning, væskeophobning omkring hjertevævet, i lungerne og brystet. Det kan i værste fald forårsage dødsfald på grund af åndedrætsbesvær. Det kan resultere i hjertesvigt og betændelse i andre organer.
Bønner:
Rå bønner er giftige for hunden på grund af indholdet af toksinet phasin. Det fører til bleghed, opkastning, mavekramper og blodig diarré.
Andre symptomer kan være manglende appetit, kolik, feber, kollaps, skade på lever og milt.
Chokolade:
Det indeholder theobromin, som er giftigt for hunde. Efter at have spist chokolade kan det føre til opkastning, diarré og muskelkramper. Især mørk chokolade og kakaopulver indeholder meget theobromin, hvid
chokolade har det laveste indhold.
Druer og rosiner:
De fører til en drastisk stigning i kalciumindholdet i blodet, hvilket fører til stærkt forhøjede nyre værdier. Symptomerne kan være diarré, mavekramper, appetitløshed, sløvhed og nedsat vandladning. I værste fald kan det føre til nyresvigt.
Koffein:
Koffein indeholder methylxanthin, hvilket blandt andet øger blodtrykket. Indtaget kan resultere i at hunden bliver rastløshed og får rystelser, kramper og farlige arytmier.
Stenfrugter:
Hver frugt indeholder i sin kerne de giftige stoffer amygdalin og prunasin. Det fører hurtigt til opkastning og en stærkt forøget hjertefrekvens, også ledsaget af høj feber.
Sødemiddel (Xylitol):
Sødemidler indeholder sukkererstatningen xylitol, hvilket kan føre til en dramatisk reduktion i blodets glucoseniveau. Konsekvenserne for hunden er en generel svaghed, koordineringsproblemer og kramper.

USUNDT:
Chips eller saltstænger:
Disse snacks er krydret med meget salt. Det store indtag af salt øger blodtrykket og belaster nyrerne og hjertet hos hunden.
Mælk:
Mælk og mejeriprodukter er ikke giftige, men mælkesukker indholdet fører i sidste ende til svær diarré. Årsagen til dette er den begrænsede evne hos hunden til at fordøje laktose.
Nødder:
De har et meget højt indhold af fosfor, det belaster nyrerne, hvorfor de ikke er egnede som en fast del i hundens foder.
Rå æggehvider:
Et rå æg kan skade hunden permanent ved dets indhold af proteinet avidin. Proteinindholdet binder biotin og forhindrer dens optagelse i kroppen. Biotin er vigtig for hundens hud og pels.

 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Altid hurtig levering 😀 og god …
Altid hurtig levering 😀 og god hundefoder til en god pris 🤗
20.11.2017 - MOGENS NIELSEN

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.