BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Plaqueoff kommer fra havet
Plaqueoff formidles af den svenske virksomhed Biodistra. Plaqueoff er fremstillet af den nordatlantiske havalge, Ascophyllum nodosum. Den er særdeles rig på fibre, mineraler, proteiner, Omega-3 fedtsyrer og naturlige hav-oligo elementer. Herudover er der tilsat C- og D-vitamin, Zink og Magnesiumsulfat.
Ascophyllum nodosum, også kaldet Buletang, er en brunalge-type, som vokser langs det meste af den norske kyst. Tangen vokser på op til 2 meters dybde og trives bedst i stille farvand, som der er meget af i de mange norske fjorde. Tidligere blev Ascophyllum nodosum også kaldet for grisetang, da det blev anvendt som griseføde.
Udover brugen af Ascophyllum nodosum I Plaqueoff, finder denne havtang sin anvendelse indenfor bl.a. landbrug, menneskeføde, dyrefoder og kosmetiske produkter.

C-vitamin (Askorbinsyre) har betydning for kroppens immunforsvar, der blandt andet beskytter mod virus og bakterier. Sammen med jern er C-vitamin nødvendigt for dannelsen af en af de 20 aminosyrer, kroppen bruger til at opbygge protein. Denne aminosyre indgår i proteinet kollagen, der er den trækstærke bestanddel i sener, brusk, tandkød og knogler. Mangler man kollagen medfører det, at de mindste blodkar bliver skøre, og sår heler dårligt.
D-vitamin (Kalciferol) øger optagelsen af calcium fra tarmsystemet og er nødvendigt for knoglernes og tændernes omsætning af Calcium og fosfat. D-vitamin ser også ud til at spille en central rolle i at forhindre for høj aktivitet af immunsystemet.
Zink findes i alle kroppens celler og i alle kropsvæsker. Hele kroppen indeholder i alt cirka to gram zink. Skeletmuskulaturen indeholder omtrent 60 procent, og knoglerne 30 procent af hele kroppens zinkbeholdning. Zink udgør en væsentlig bestanddel i mindst 200 af kroppens enzymer. Det er de enzymer, der blandt andet indgår i omsætningen af kulhydrat, protein og fedt.
Magnesiumsulfat "SAD" er et middel til regulering af væske- og saltbalancen.
Omega-3 fedtsyrer er med til at give dit kæledyr en sund hud og glansfuld pels.

De vigtige tænder
Husk, at tandbørstningen skal være en fast rutine og en god oplevelse for hunden, der som belønning bagefter kan få nogle godbidder. Afslut altid børstningen med at lege med hunden og dens yndlingslegetøj eller en anden aktivitet, som den synes rigtig godt om. Således kan hunden også forbinde tandbørstningen med det gode, der skal ske bagefter. Du får den bedste effekt af tandbørstningen, hvis du gør det til en fast daglig rutine, men et par gange om ugen vil også have en god effekt. Hvis tandbørstningen ikke fungerer for Jer, findes der forskellige fodertyper, som forebygger dannelsen af tandsten. Du kan også bruge Plaqueoff dagligt for at forebygge plak og tandsten. Og det er jo altid bedre at forebygge end at helbrede. Tag eventuelt en snak med din dyrlæge, hvis du er i tvivl. Der er ingen undskyldning for dårlig tand- og mundhygiejne. Hos Petworld.dk finder du alt, hvad du skal bruge indenfor mundhygiejne til hunde.

Derfor bør du pleje din hunds tænder
Stadig flere hunde får tilsyneladende problemer med deres tænder og rigtig mange hunde lider af tandpine. Det kan der være mange forklaringer på. Men det er helt sikkert, at god tandhygiejne er et middel til at undgå dette. Ligesom os mennesker, kan hunde også få smertefulde tandproblemer! Det er derfor uhyre vigtigt, at du på dagligt basis foretager en grundig afrensning af hundens mundhule og tænder, så din hund kan opnå en optimal følelse af velvære. Det er videnskabeligt bevist, at tandbørstning er den mest effektive måde at undgå tandproblemer hos hunden. Hvis der allerede er dannet tandsten, er det nødvendigt at få renset det væk med en ultralydstandrensning hos dyrlægen. Derefter kan man starte forfra med at forebygge dannelsen af ny tandsten. Men det er jo altid bedre - og billigere - at forebygge, end at behandle. Brug Plaqueoff til at forebygge plak og tandsten.

Tandsten er et udbredt og stort problem
Tandsten er et stort problem hos både hunde og katte og forekommer hos alle racer i varierende omfang. Når plak sætter sig på tænderne og kalker til, vil der opbygges tandsten. Det er ikke muligt at børste tandsten væk med en tandbørste. I mange tilfælde må det fjernes af en dyrlæge ved hjælp af ultralydstandrensning under narkose. Tandsten kan forårsage infektioner hos din hund eller kat.

Hvis tandsten får lov at blive siddende på tænderne, kan det forårsage problemer hos hunden og katten. Betændt tandkød med efterfølgende tandløsning kan være en følge af kraftig opbygning af tandsten. Især hos ældre hunde og katte er det ikke usædvanligt at infektionerne også rammer tandrødderne og forårsager tandbylder. Tandbylder er meget smertefulde og kan give hævelser i ansigtet, og dyret får ofte feber. Kraftig tandstensbelægning forringer dyrets livskvalitet i meget høj grad. Dyret føler stort ubehag og smerte fra mundregionen og spiser ofte mindre. Der er endog risiko for infektioner i andre dele af kroppen, f.eks. i hjerteklapperne.

Du kan forebygge plak og tandsten med Plaqueoff
For at undgå, at plak opbygges, kan du give din hund eller kat PlaqueOff Animal, et algepræparat, som forhindrer plakopbygning, og som er meget nemt at give. Man strøer det blot over maden én gang om dagen. Gør det til en vane at kigge på din hunds eller kats tænder en gang om ugen. Herved vænner dyret sig til at få munden efterset, og du kan opdage forandringer tidligere. Børst gerne tænderne på din hund eller kat et par gange om ugen og suppler den forebyggende behandling med en eller anden form for tandrensende tyggelegetøj samt PlaqueOff Animal for at holde tænder og tandkød i form.

Plaqueoff er nemt at give dit kæledyr
PlaqueOff Animal modvirker plak og tandsten og er nemt at give kæledyret. Strø pulveret på maden én gang om dagen. Doseringsske og doseringsanvisning følger med produktet. En pakke med 60 gram rækker til ca. 1 års forbrug for en kat eller en lille hund, 6 måneder for en hund på 10–25 kg og ca. 3 måneder for en hund på over 25 kg.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Super betjening- hurtig og flink …
Super betjening- hurtig og flink service og levering👍😊
23.11.2017 - Eva Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.