GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Purina Gourmet kattemad til katte med smag for det bedste
Din kat fortjener kun det bedste og vil – lige som dig selv – nyde sine måltider. Purina Gourmet kattemad er fuldfoder til den kræsne kat, der kun vil spise det bedste af det bedste. Hos Petworld.dk finder du et udvalg af vådfoder i forskellige smagsvarianter og konsistenser. Fælles for dem alle er, at du er sikker på, at din kat får præcist de næringsstoffer, den behøver, for at få et sundt og godt liv. Foderet indeholder en meget stor andel frisk kød og er ikke tilsat kunstige smags-, aroma- eller farvestoffer eller konserveringsmidler, alt sammen til gavn for din kat. Gourmet Gold kattemad er af premium kvalitet og lavet med udsøgte ingredienser. Hos os kan du prøve mangfoldigheden fra Gourmet Gold med et varieret, uimodståeligt udvalg af foder.
Purina Gourmet er en del af en større serie af kattemad fra Purina, der er ejet af det amerikanske firma Nestle. Nestle producerer også kendte mærker til mennesker og er vant til at fremstille fødevarer af højeste kvalitet, uanset om det er til dyr eller mennesker. Dette er din garanti for, at du får et godt og pålideligt produkt, når du køber Purina Gourmet til din kat.

Kattemad som vådfoder
Vådfoder bliver sædvanligvis solgt i dåser eller portionsposer. Vådfoder har, som navnet antyder, et større indhold af væske. Det er især en fordel, hvis katte døjer med urinvejs- eller nyrelidelser. Det bidrager til at skylle urinsten lettere ud. Samtidig mindskes risikoen for urinstensdannelse. Vådfoder forebygger endvidere dehydrering ved problemer med nyrerne.
Vådfoder kan også have visse ulemper. Når vådfoderet først har været åbnet, er det vigtigt, at man holder det lufttæt og opbevarer det køligt, så foderet ikke bliver fordærvet. Nogle katte bryder sig dog ikke om kold mad, og desuden er der ikke så meget smag i den som kold, så du kan eventuelt varme det et par sekunder i mikroovn, før du serverer det. Spiser din kat ikke op, bør du smide foderet ud efter fire timer. Nogle fravælger vådfoder, fordi de synes, at det griser katten til. Dog skal man huske på, at katte er meget renlige og vil vaske sig selv grundigt efter måltidet.
Du kan også vælge at blande tørfoder og vådfoder. Herved får din kat det bedste fra begge verdener. Samtidig hjælper det også til, at din kat får lidt ekstra væske med sit måltid. Det er dog vigtigt, at du holder øje med fodermængderne, så du ikke risikerer at overfodre din kat.

Husk altid at have frisk vand tilgængeligt
Selvom Purina Gourmet vådfoder indeholder en del væske, så sørg altid for, at din kat har adgang til rent og friskt drikkevand og rengør vandskålen jævnligt, så vandet bliver ved med at være rent. Hvis din kat er både ude- og indekat så sørg for, at den har tilgang til vand både ude og inde og stil det steder, hvor den kan finde det, når det bliver tørstig. Og helst i skyggen. Nogle katte foretrækker at drikke rindende vand, så du kan med fordel købe en fontæne til katten, så den kan få dækket sit naturlige behov for at drikke.

Purina Gourmet Gold
Purina Gourmet Gold-serien indeholder både dåser med mousse og dåser med små, lækre bidder i cremet sauce. Alle dåserne indeholder 85 g og passer med et måltid til din kat.
Purina Gourmet Gold Mousse er en lækker og luftig mousse, der nærmest smelter på tungen af din kat. Alle smagsvarianterne i pakken er nøje afstemt fuldfoder, der får din kat til at føle sig som noget ganske særligt, når den får serveret mad af denne kvalitet. Hver portion er en særlig smagsoplevelse, og der er ingen fare for, at din kat bliver træt af smagen, da pakningen indeholder fire forskellige smagsvarianter, så der er forskellig smag til de forskellige måltider. Du kan vælge mellem tunfisk, lever, kalkun og oksekød.
Purina Gourmet Gold Bidder er lækre og møre bidder af kød og fisk i en smagfuld og cremet sauce, der vækker din kats sanser og gør, at den føler sig ekstra forkælet. Med fire forskellige smagsvarianter i pakningen, er der ingen risiko for, at din kat bliver træt af den samme smag. Du kan vælge mellem oksekød, kalkun og and, laks og kylling eller kylling og lever.

Purina Gourmet mon Petit
Purina Gourmet mon Petit er en æske med små portionsposer med 50 g i hver, så katten kan spise hele pakken til et måltid og på den måde er der ingen rester, der skal smides ud. Hver portionspose indeholder møre og saftige kødstykker eller fiskestykker i mundrette stykker, omkranset af en lækker sauce, der lokker katten til at spise sin mad. Der findes tre forskellige smagsvarianter - med fjerkræ, okse og lam eller fisk.

Purina Gourmet Perle
Purina Gourmet Perle er små, møre og saftige filetter af kød eller fisk, der nænsomt er kogt i en delikat sauce, for derefter at blive pakket i emballage, der holder maden frisk og lækker. Der er 85 gram i hver portionspakning, og det passer med, hvad din kat kan spise på et måltid, så der ikke er rester, der skal kasseres. Der er fire forskellige smagsvarianter i pakningen, så din kat kan få en ny smagsoplevelse ved hvert måltid. Pakken indeholder portionsposer med oksekød, kylling, kanin eller laks.

Køb Purina Gourmet hos petworld.dk
Hos petworld.dk kan du købe et varieret udvalg af Purina Gourmet til din kat til attraktive priser, og du kan få det leveret lige til din dør, så du slipper for at bære det hjem fra butikkerne. Nemmere bliver det ikke. Vi leverer i løbet af få dage.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Anbefales absolut!
Anbefales absolut!
18.11.2017 - Monica

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.