GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Purina® Pro Plan® er et næringsrigt foder til hund og kat
Det næringsrige foder fra Purina® Pro Plan® er baseret på ernæringsrigtig ekspertise med hensyn til dit kæledyrs alder, tilstand og størrelse. Virksomheden Purina bestræber sig på at overgå de europæiske standarder og er i løbende udvikling af produkter, der dækker alle de ernæringsmæssige behov dit kæledyr har i sine forskellige udviklingstrin. Purina® Pro Plan® støtter op om ansvarsfulde hunde- og katteejere med sin produktlinie, der er tilpasset de forskellige livsfaser, som dit kæledyr gennemgår samt de særlige behov for specialfoder, der måtte være undervejs, som f.eks. ved sterilisation, drægtighed, tand-, hud- eller maveproblemer.

Purina® Pro Plan® er foder med videnskabeligt beviste fordele
Purinas udviklingsarbejde og forskning gennem 85 år har resulteret i foder med særlige videnskabeligt beviste fordele. Purina sætter en ære i at være innovative med udvikling af produktkvalitet, når det gælder kvaliteten af ingredienserne. Purinas produkter indeholder ingen unødvendige tilsætningsstoffer eller farvestoffer. Virksomhedens målsætning er at bidrage med foder, der forbedrer din hunds og kats liv med dokumenterede sundhedsfordele. Purina® Pro Plan® fremstilles ved en særlig teknologi, der bevarer ingrediensernes kvalitet og næringsværdi bedst muligt til stor gavn for produktets ernæringsmæssige sundhedseffekt.

Ernæringsmæssig løsning til ethvert behov og livsstadie
Din hund og kat har meget forskellige ernæringsmæssige behov på forskellige stadier i deres liv. Purina® Pro Plan® kan levere foderløsningen med dokumenterede fordele til ethvert livsstadie samt til de særlige sundhedsmæssige behov, der måtte opstå i deres liv. I Petworld.dk har du et virkelig godt udgangspunkt for valg af det rigtige Pro Plan foder til din hund og kat.

Der er tre hovedkategorier at tage hensyn til ved valg af foder. For det første er det livsfasen, som er dyrets alder. For det andet størrelsen, som inddeles efter racens vægtklasse. Den sidste kategori tages i betragtning, hvis din hund eller kat har særlige behov, så som f.eks. følsom hud, tandproblemer eller følsom fordøjelse. Endelig kan man vælge smag efter behag.

Bredt udvalg af Purina® Pro Plan® hundefoder
Hos Petworld kan du med fordel købe dit Purina® Pro Plan® hvalpefoder. Dette foder kan også gives til drægtige og diegivende tæver. Vi har følgende Pro Plan foder til hvalpe af mellemstore og store racer:

 • PURINA® PRO PLAN® MEDIUM PUPPY med OPTISTART® er et fuldfoder til hvalpe af mellemstore hunderacer med en voksenvægt på 10 - 25 kg. Den indeholder kylling og alle de vigtige næringsstoffer, som en aktiv hvalp har brug for. Ingrediensen kolostrum hjælper hvalpens naturlige immunforsvar til at få en god start på livets sundhedsmæssige udfordringer. Foderet gives til hvalpe på 3-12 måneder, men er også velegnet til drægtige og diegivende tæver.

 

 • PURINA® PRO PLAN® LARGE PUPPY med OPTISTART® er et fuldfoder med kylling til hvalpe af store hunderacer med en voksenvægt over 25 kg og robust fysik. Foderet gives til hvalpe på 2-24 måneder, men er også velegnet til drægtige og diegivende tæver. Med den særlige ingrediens kolostrum er OPTISTART® med til at styrke hvalpens naturlige modstandskraft og give den en god ernæringsmæssig start på livet. Foderet er udviklet specielt til tandpleje og har en kombination af vigtige næringsstoffer, der styrker leddene hos den aktive hvalp.

Til din voksne mellemstore hund har vi forskellige typer Pro Plan kvalitetsfoder afhængig af, om din hund har særlige behov eller ej:

 • PURINA® PRO PLAN® MEDIUM ADULT med OPTIHEALTH er fuldfoder til mellemstore voksne hunde med en vægt på 10-25 kg. Foderet indeholder kyllingestykker af høj kvalitet og har en speciel sammensætning af vigtige næringsstoffer. Optihealth hjælper med at holde hundens pels skinnende blank og med at holde den i topform.

 

 • PURINA® PRO PLAN® MEDIUM ADULT SENSITIVE SKIN med OPTIDERMA er fuldfoder til mellemstore voksne hunde med en vægt på 10-25 kg med særlig følsom eller irriteret hud. Dette foder indeholder særligt udvalgte proteinkilder, som kan tåles af sarte hunde med fødeallergi og irriteret hud. Dette kvalitetsfoder med Optiderma indeholder 14% laks og giver hunden en sund hud og skinnende pels.

 

 • PURINA® PRO PLAN® MEDIUM ADULT SENSITIVE DIGESTION med OPTIDIGEST er et komplet foder til mellemstore voksne hunde på 10-25 kg med et sart fordøjelsessystem. Dette foder med OPTIDIGEST indeholder en særlig kilde til præbiotika, som kliniske test viser har positiv effekt på tarmfloraen og afføringens konsistens.


Har du en stor stærk voksen hund kan Petworld.dk også tilbyde dig et Pro Plan fuldfoder til den:

 • PURINA® PRO PLAN® LARGE ROBUST ADULT med OPTIHEALTH er et fuldfoder til store voksne hunde over 25 kg med en robust fysik. Foderet indeholder kylling og har en speciel sammensætning af næringsstoffer til gavn for store stærke hunderacer.


Stort udvalg af Purina® Pro Plan® kattemad
PURINA® PRO PLAN® kattemad er af bedste kvalitet. I Petworld kan du købe Pro Plan kattemad til din killing, din voksne kat og din gamle kat med et særligt behov.

Til din killing under et år kan du købe Pro Plan Junior kattemad som tørfoder med kylling eller som lækkert vådfoder med kalkun:

 • PURINA® PRO PLAN® JUNIOR MULTIPACK til killinger er et populært og superlækkert vådfoder med kalkun. Multipakken indeholder 10 poser á 85 g med lækre kalkunstykker i sovs.

 

 • PURINA® PRO PLAN® JUNIOR med OPTISTART® til killinger er et tørfoder med kylling og alle de nødvendige næringsstoffer en killing har brug for under sin opvækst. Dette foder kan også gives til kastrerede katte.


Til din voksne kat har Petworld.dk også et bredt udvalg af PURINA® PRO PLAN® kattemad, både tørfoder og vådfoder med fisk eller kylling. Der er flere typer at vælge mellem:

 • PURINA® PRO PLAN® ADULT med OPTIRENAL for sunde nyrer er et sprødt og lækkert tørfoder med kylling til din voksne kat over et år gammel.

 

 • PURINA® PRO PLAN® ADULT med DENTAL PLUS for sunde tænder er et dejligt knasende tørfoder med kylling til din voksne kat over et år gammel. Foderet indeholder mineralstoffer, der reducerer dannelsen af tandsten.

 

 • PURINA® PRO PLAN® ADULT STERILISED med OPTIRENAL for sunde nyrer til steriliserede katte er et tørfoder med laks og alle nødvendige næringsstoffer din steriliserede kat har brug for.

 

 • PURINA® PRO PLAN® ADULT STERILISED med OPTIRENAL for sunde nyrer til steriliserede katte er et tørfoder med kalkun og alle nødvendige næringsstoffer din steriliserede kat har brug for.

 

 • PURINA® PRO PLAN® ADULT STERILISED MULTIPACK til steriliserede katte er vådfoder med lækre kyllingebidder i sovs indeholdende alle de nødvendige næringsstoffer, som din steriliserede kat har brug for. Multipakken indeholder ti poser á 85 g foder.

 

 • PURINA® PRO PLAN® ADULT DELICATE MULTIPACK er et delikat vådfoder med havfisk i lækker sovs indeholdende alle de nødvendige næringsstoffer din voksne kat har brug for. Dette foder kan reducere allergiske hudreaktioner hos en hudfølsom kat. Multipakken indeholder ti poser á 85 g foder.

 

 • PURINA® PRO PLAN® ADULT HOUSECAT MULTIPACK er et delikat vådfoder med laksestykker i lækker sovs indeholdende alle de nødvendige næringsstoffer din voksne kat har brug for. Dette foder kan reducere mængden af hårboller hos din kat. Multipakken indeholder ti poser á 85 g foder.


Til din ældre kat over syv år gammel kan du også købe et sundt og nærende tørfoder fra Purina hos Petworld.dk:

 • PURINA® PRO PLAN® STERILISED SENIOR med OPTIRENAL er et næringsrigt tørfoder til steriliserede ældre katte over syv år. Dette foder kan med fordel anvendes for at opretholde et sundt urinvejssystem hos kastrerede katte.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Tilfreds
Altid en god betjening
19.11.2017 - Susanne
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
18.11.2017 - Dorte

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.