GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Pussi kattemad til katte med smag for det bedste
Din kat fortjener kun det bedste og vil – lige som dig selv – nyde sine måltider. Pussi kattemad er fuldfoder til den kræsne kat, der kun vil spise det bedste af det bedste. Hos Petworld.dk finder du et udvalg af vådfoder i forskellige smagsvarianter og konsistenser. Fælles for dem alle er, at du er sikker på, at din kat får præcist de næringsstoffer, den behøver, for at få et sundt og godt liv. Foderet indeholder en meget stor andel frisk kød og er ikke tilsat kunstige smags-, aroma- eller farvestoffer eller konserveringsmidler, alt sammen til gavn for din kat. Pussi vådfoder er af premium kvalitet og lavet med udsøgte ingredienser. Hos os kan du prøve mangfoldigheden fra Pussi med et varieret, uimodståeligt udvalg af foder.
Foderet indeholder kun kvalitets-testede, førsteklasses ingredienser. Råvarerne stammer udelukkende fra kontrollerede kvalitetsingredienser, som også er godkendt som menneskeføde.
Pussi er en del af en større serie af kattemad fra Purina, der er ejet af det amerikanske firma Nestle. Nestle producerer også kendte mærker til mennesker og er vant til at fremstille fødevarer af højeste kvalitet, uanset om det er til dyr eller mennesker. Dette er din garanti for, at du får et godt og pålideligt produkt, når du køber Pussi hos Petworld til din kat.

Kattemad som vådfoder
Vådfoder bliver sædvanligvis solgt i dåser eller portionsposer. Vådfoder har, som navnet antyder, et større indhold af væske. Det er især en fordel, hvis katte døjer med urinvejs- eller nyrelidelser. Det bidrager til at skylle urinsten lettere ud. Samtidig mindskes risikoen for urinstensdannelse. Vådfoder forebygger endvidere dehydrering ved problemer med nyrerne.
Vådfoder kan også have visse ulemper. Når vådfoderet først har været åbnet, er det vigtigt, at man holder det lufttæt og opbevarer det køligt, så foderet ikke bliver fordærvet. Nogle katte bryder sig dog ikke om kold mad, og desuden er der ikke så meget smag i den som kold, så du kan eventuelt varme det et par sekunder i mikroovn, før du serverer det. Spiser din kat ikke op, bør du smide foderet ud efter fire timer. Nogle fravælger vådfoder, fordi de synes, at det griser katten til. Dog skal man huske på, at katte er meget renlige og vil vaske sig selv grundigt efter måltidet.
Du kan også vælge at blande tørfoder og vådfoder. Herved får din kat det bedste fra begge verdener. Samtidig hjælper det også til, at din kat får lidt ekstra væske med sit måltid. Det er dog vigtigt, at du holder øje med fodermængderne, så du ikke risikerer at overfodre din kat.

Husk altid at have frisk vand tilgængeligt
Selvom Pussi vådfoder indeholder en del væske, så sørg altid for, at din kat har adgang til rent og friskt drikkevand og rengør vandskålen jævnligt, så vandet bliver ved med at være rent. Hvis din kat er både ude- og indekat så sørg for, at den har tilgang til vand både ude og inde og stil det steder, hvor den kan finde det, når det bliver tørstig. Og helst i skyggen. Nogle katte foretrækker at drikke rindende vand, så du kan med fordel købe en fontæne til katten, så den kan få dækket sit naturlige behov for at drikke.


Pussi Adult menuboks med flere smagsvarianter
Pussi Adult menuboks er vådfoder til voksne katte. I hver æske er 12 x 100 gram med 4 forskellige smagsvarianter. Den består af lækre og møre bidder af kød, fjerkræ, grøntsager og fisk i en smagfuld og velsmagende gele, der vækker din kats sanser og gør, at den føler sig ekstra forkælet. Med fire forskellige smagsvarianter i pakningen, er der ingen risiko for, at din kat bliver træt af den samme smag.

Pussi Adult menuboks med fjerkræ, kød og fisk
Vælg mellem:
Kylling:
Kød og animalske biprodukter (heraf kylling 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter og mineraler.
Oksekød:
Kød og animalske biprodukter (heraf oksekød 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.
Laks:
Kød og animalske biprodukter (heraf laks 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.
Tun:
Kød og animalske biprodukter (heraf tun 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.

Pussi Adult menuboks med kød
Vælg mellem:
Kylling:
Kød og animalske biprodukter (heraf kylling 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.
Oksekød:
Kød og animalske biprodukter (heraf oksekød 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.
Kanin:
Kød og animalske produkter (heraf kanin 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.
Lam:
Kød og animalske biprodukter (heraf lam 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.

Pussi Adult menuboks med kød, grøntsager og fjerkræ
Vælg mellem:
Oksekød med tomat:
Kød og animalske biprodukter (heraf 4% oksekød), vegetabilsk proteinekstrakt, fisk og fiskeprodukter, vegetabilske biprodukter (tomat 4% i geléen), mineraler, sukker.
Kylling med gulerødder:
Kød og animalske biprodukter (heraf kylling 4%), vegetabilsk proteinekstrakt, fisk og fiskeprodukter, vegetabilske biprodukter (gulerødder 4% i geléen), mineraler, sukker.
And med spinat:
Kød og animalske biprodukter (heraf and 4%), vegetabilsk proteinekstrakt, fisk og fiskeprodukter, vegetabilske biprodukter (spinat 4% i geléen) mineraler, sukker.
Lam med vildt:
Kød og animalske biprodukter (heraf 4% lam, vildt 1%), vegetabilsk proteinekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.

Pussi Adult menuboks med kød, grøntsager, fisk og fjerkræ
Vælg mellem:
Oksekød og gulerødder:
Kød og animalske biprodukter, (heraf oksekød 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, grøntsager (gulerødder 4%), mineraler, sukker.
Kylling og tomat:
Kød og animalske biprodukter, (heraf kylling 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, grøntsager (tomat 4%), mineraler, sukker. 
Laks og zucchini:
Kød og animalske biprodukter, vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter (laks 4%), grøntsager (zucchini 4%), mineraler, sukker.
Ørred og grønne bønner:
Kød og animalske biprodukter, vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter (ørred 4%), grøntsager (grønne bønner 4%), mineraler, sukker.


Køb Pussi vådfoder hos petworld.dk
Hos petworld.dk kan du købe et varieret udvalg af Pussi til din kat til attraktive priser, og du kan få det leveret lige til din dør, så du slipper for at bære det hjem fra butikkerne. Nemmere bliver det ikke. Vi leverer i løbet af få dage.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Anbefales absolut!
Anbefales absolut!
18.11.2017 - Monica

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.