BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Stort udvalg af Rinti hundefoder hos Petworld
Hos Petworld.dk finder du altid skarpe priser på Rinti hundefoder. Rinti hundefoder er kendetegnet ved, at det er fremstillet af rent kød. Kødet bliver skånsomt forarbejdet ved lav temperatur og beholder derved dets naturlige egenskaber. Derfor smager Rinti hundefoder også frisk og lækkert. Kombinationen af lækkert kød og naturlige ingredienser gør Rinti hundefoder til et ægte ”hjemmelavet måltid”. Rinti hundefoder dækker din hunds ernæringsmæssige behov på naturlig vis. Med Rinti hundefoder sikrer du din hund en blank pels, et stærkt immunsystem og tydeligt velvære.

Rinti hundefoder – et lækkert hjemmelavet måltid
Når det kommer til Rinti hundefoder bliver der udelukkende brugt de bedste af de bedste råvarer. Sagt på en anden måde benytter Rinti sig af de samme råvarer, som i menneskeføde. Der er på denne måde ingen affaldsprodukter i Rinti hundefoder eller andre kunstige farvestoffer, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.
Rinti bestræber sig på kun at bruge de bedste ernæringskilder af proteiner, kulhydrater og fedtstoffer. Der tages tilmed hensyn til, at lakseprotein er bedre ernæringsmæssigt end kyllingeprotein – og at majskulhydrat er bedre end hvede.

Hvad skal dit hundefoder indeholde?
Hunde har ligesom mennesker brug for grundlæggende den samme ernæring. Dette vil sige en vis procentdel af proteiner, kulhydrater og fedtstoffer.

Proteiner
Proteiner er nødvendige for overlevelsen af både mennesker såvel som dyr. Proteiner er med til at bygge kroppen op, og er på den måde fundamentet for liv. Proteiner findes i eksempelvis kød og fisk. Det er proteinernes aminosyrer, som din hund skal bruge for at danne netop de proteiner, som den har brug for – og som bl.a. også er med til at styrke immunforsvaret.

Din hund har brug for cirka 22 aminosyrer, hvoraf den selv kan producere de 12. Dette betyder, at de resterende skal indtages via dens daglige hundefoder. Det er derfor vigtigt at anskaffe sig et foder, som indeholder tilstrækkelig med aminosyrer, så din hund får alle proteinbehov dækket.

Kulhydrater
Kulhydrater er en utrolig vigtig kilde til at forsyne din hund med energi. Hundefoderets indhold af kulhydrater kan groft inddeles i stivelse, kostfibre og forskellige slags sukker. Din hunds muskler bruger primært kulhydrater som energikilde, og den rette balance af kulhydrater er derfor essentiel for hundens sundhed. Husk at mængden af kulhydrater skal tilpasses efter din hunds aktivitetsniveau. Som en tommelfingerregel bør kulhydrater udgøre cirka 36 procent af kosten for en voksen hund med et ”normalt” aktivitetsniveau. Fo
r hvalpe gælder det 32 procent.

Fedtstoffer
For at din hund kan fungere optimalt er det vigtigt, at den får tilstrækkelig med energi og derfor også fedtstoffer. Fedtstoffer er et livsnødvendigt næringsstof for hunden og dækkes via hundefoderet. Der findes flere former for fedtstoffer og disse inddeles groft i animalske og vegetabilske fedtstoffer. Desuden findes fedt i både flydende og fast form. Det er på denne måde essentielt, at hundefoderet indeholder netop de fedtstoffer, som din hund har behov for. Udover at tilføre energi til din hund, har fedt en række livsvigtige funktioner i kroppen, hvoraf fedtsyrer er det vigtigste element.

Fedtsyrer
Når vi taler om fedtsyrer, kan disse inddeles i mættede fedtsyrer, enkeltumættede, flerumættede og transfedt. Når eksperter taler om sunde fedtstoffer, mener de ofte soja, jordnødder og omega 3 og 6 fedtsyrer.
Uden disse fedtsyrer kan hundens celler ikke forny sig og hormonerne, hjernen og nervebanerne kommer i ubalance. Som et ekstra plus er de rigtige fedtstoffer også med til at forsyne din hund med en blank, fyldig og glat pels og stærke negle.
Der hersker en generel mening blandt ernæringseksperter, at fedtstoffer i din hunds tørfoder helst skal udgøre 15 til 18 procent. Så længe du blot husker, at jo mere fedtholdig foderet er, des højere aktivitetsniveau skal din hund have.

Rinti Nature's Balance
Rinti Nature's Balance er lavet udelukkende på naturlige ingredienser af højeste kvalitet. Ingredienserne anvendes således også i menneskeføde og er med til at sikre din hund velvære, en skinnende pels og et styrket immunforsvar. Kødindholdet i Rinti er ikke tilsat aromastoffer af nogen art og indeholder kun de bedste proteiner, såsom æg og mælkeprodukter, fibre og kulhydrater samt grøntsager.


Rinti Finest
Dette lækre fuldfoder til din hund har et lavt fedtindhold og er letfordøjeligt – også for ældre hunde med sarte maver. Idet fedtindholdet er begrænset, er det særdeles velegnet til ældre hunde, som har et lavere aktivitetsniveau eller er decideret overvægtige. Rinti Finest indeholder udelukkende kød fra deklarerede kødsorter, som både smager godt for din hund samtidig med, at det er sundt for fordøjelsen.
Foderet er desuden uden kunstige farvestoffer, indmad, lever eller knoglerester og animalske biprodukter.

Rinti Pure
Rinti Pure er et lækkert ernæringskorrekt hundefoder, der ved fremstillingen er forarbejdet ved lav temperatur, fordi Rinti vil bibeholde kødet sin naturlighed. På denne måde smager Rinti hundefoder stadig frisklavet og har bevaret de naturlige egenskaber. Rinti Pure er kendt for at være et hundefoder, som har et balanceret indhold af umættede Omega 3 og 6 fedtsyrer. Omega 3 fedtsyrer findes blandt andet i hørfrø olie mens Omega 6 fedtsyrer findes i kød. Kødindholdet er grundlæggende i al Rinti foder – og svarer til 67 procent.

Levering er altid hurtigt og nemt hos Petworld.dk
Når du bestiller på Petworld.dk kan du få dine varer leveret direkte til døren, en pakkeshop eller i en Petworld butik. Vi bestræber os på at sende din bestilling inden for maks. 3 hverdage. Dvs. hvis du bestiller mandag vil din pakke være fremme senest torsdag hvorimod hvis du bestiller fredag vil din pakke være fremme senest onsdag. Du kan frit vælge om du vil have varerne til døren, i en pakkeshop eller om du vil afhente det i en af butikkerne. Såfremt du ikke er hjemme kan fragtmanden også stille din varer et sted du vælger - dette skal bare stå i kommentarfeltet til din ordre på Petworld.dk. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar at få stillet sin varer, så vi anbefaler det ikke til store ting som akvarier eller terrarier. Vores fragtpriser er meget favorable og du kan endda få fri fragt, hvis du køber for over 399 kr.

Vi har e-mærket
Du kan handle trygt og sikkert på Petworld.dk da vi er e-mærket. E-mærket garanterer en sikker handel online, og det er noget vi hos Petworld.dk går meget op. Vi bestræber os på at få vores kunder til at føle sig sikre og trygge, når der bliver handlet hos os, og derfor vælger vi at leve op til kravene for at blive e-mærket.

Køb dine varer i fysiske butikker eller køb produkter hos Petworld.dk
Petworld har i alt 27 butikker fordelt i hele Danmark, hvor du kan købe billige, kvalitetsprodukter til dine dyr. Udover butikkerne har vi på Petworld.dk et meget stort og billigt udvalg af dyreprodukter, hvor vi sender til hele Danmark samt flere andre lande i Norden.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Super betjening- hurtig og flink …
Super betjening- hurtig og flink service og levering👍😊
23.11.2017 - Eva Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.