GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hunde og katte er forskellige
Præcis som os mennesker er hunde og katte forskellige og har herved også individuelle behov. Hunde og katte skal derfor have et foder, der er omhyggeligt tilpasset deres individuelle behov.

Med hundefoder og kattemad fra Royal Canin får du et foder, der sikrer din hund eller kat en god mundhygiejne, sunde led, stabil fordøjelse, sund hud og pels. Hvis du med andre ord fodrer med hundefoder eller kattemad fra Royal Canin er du sikker på, at din hund eller kat får det bedste af det bedste at spise.

Derfor skal du vælge Royal Canin hundefoder og kattemad
Viden og respekt er en vigtig del af Royal Canins filosofi.  I over 45 år har Royal Canins mission været styret af princippet: ”Hunde og katte først”. Det er en del af Royal Canins mission at levere det mest nøjagtige og bedst egnede ernæringsmæssige hundefoder og kattemad, der opfylder hundes og kattes specifikke foderbehov i alle stadier af dyrenes liv.

Royal Canins mission
Royal Canins mission tager udgangspunkt i begrebet: ”Health Nutrition”, som er karakteriseret ved en nøjagtig balance mellem omkring 50 næringsstoffer (proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, aminosyrer, fedtsyrer, mineralsalte, vitaminer og sporstoffer). Sammensætningen af Royal Canins hundefoder og kattefoder svarer meget forenklet sagt til et indviklet puslespil. Royal Canins hundefoder og kattefoder er sammensat efter hunde og kattes alder, livsstil, særlige behov, veldefinerede mangler eller for at forebygge sygdomme. Forskning har vist, at hundes forventede levealder er forlænget med 3 år i løbet af de seneste 15 år. En del af denne udvikling kan tilskrives udviklingen inden for ernæringsmæssigt korrekt foder. Royal Canins foder er sammensat på en helt særlig måde, som bidrager til at udvikle, nære og give energi til kroppen samt forebygge diverse sygdomme.

Ernæringsmæssigt skræddersyet hundefoder og kattefoder
Hos Royal Canin er man klar over, at kun ved optimal ernæring, kan man hjælpe hunde og katte med at forblive så sunde og raske som muligt. Behovene hos hvalpe eller killinger, mens de vokser, er anderledes end, når de er udvoksede. Hundefoderet og kattemaden fra Royal Canin indeholder den nødvendige mængde energi som dit kæledyr har brug for - ikke kun til at holde kropsformen ved lige men også til at udvikle kroppen og sikre en harmonisk vækst. Foderet er samtidig med til at støtte det følsomme fordøjelsessystem hos hvalpen og killingen, som stadig ikke er fuldt udviklet. Royal Canin har ligeledes tilpasset deres foderpiller efter det hurtigt skiftende tandsæt hos hvalpen og killingen. Kort fortalt er hundefoderet og kattemaden fra Royal Canin et perfekt skræddersyet ernæringsmæssigt foder og noget af det bedste, du kan tilbyde din bedste ven under dennes opvækst. Hundefoderet og kattemaden er med til at støtte kroppens vækst og hjælper med at opbygge immunforsvaret hos hunden og katten.

Royal Canin følger hunde og katten gennem hele livet
Gennem alle livets faser spiller hundens og kattens foder en afgørende rolle for dets sundhed. Kombinationen af næringsstoffer hjælper med at forbedre hudens og pelsens kvalitet og foregribe de første tegn på aldring. Som hunden eller katten bliver ældre, skal foderet tilpasses. Vær dog opmærksom på, at hunden/katten bliver mere følsom over for skift til andet foder i takt med, at den ældes. Formen, størrelsen og konsistensen på foderpillen skal også være tilpasset - især for at undgå eventuelle problemer med mund og tænder som følge af alderen. Afhængig af hundens eller kattens fysiske tilstand og spiseadfærd tilbyder Royal Canin ernæringsmæssige løsninger både som tør- eller vådfoder.

Respekt over for hunde og katte
At vise hunde og katte respekt er forbundet med en række forpligtigelser, herunder at tilegne sig relevant viden om dyret.Royal Canin har en stor viden om hunde og katte; en viden de har erhvervet sig via forskning, videnskabelige undersøgelser og tæt kontakt med professionelle fagfolk, dyrlæger, opdrættere samt hunde- og katteejere.
I forbindelse med produktudvikling tages der hos Royal Canin altid udgangspunkt i hunden eller katten. Det er dyret, der er i centrum og gennem forståelse og hensyn til dyrenes morfologiske, fysiologiske og ernæringsrelaterede forudsætninger, udvikler Royal Canin hele tiden nye produkter og forbedrer allerede eksisterende produkter. Det har de gjort i mere end 45 år.

Optimal ernæring til hunde og katte
Videnskabsfolkene og ernæringseksperterne hos Royal Canin udvider konstant deres viden i udviklingen af ernæringsmæssigt korrekt hundefoder og kattemad skræddersyet til hundens og kattens forskellige behov. Hos Royal Canin udvælges ingredienserne i henhold til dyrenes ernæringsprofil. Den korrekte diæt kan sammenlignes med et puslespil, hvor det er den korrekte kombination af nærringsstoffer, der er vigtig for at opretholde sundheden hos hunden og katten.

Alt hundefoder og kattefoder fra Royal Canin gennemtestes
Inden et produkt fra Royal Canin markedsføres, afprøves hundefoderet og kattemaden på Royal Canins egne hunde-og kattekenneler. Herigennem måles hundefoderets smagelighed og fordøjelsessikkerhed. Hundens og kattens adfærd over for hundefoderet og kattemaden vurderes og hundefoderets og kattemadens smagelighed måles ud fra, om hundefoderet og kattemaden bliver spist hurtigt og med god appetit af hunden eller katten.

Ligeledes er fordøjelighed et vigtigt kriterium, hvad angår hundefoder og kattemad. Hos Royal Canin vurderes fordøjelsestolerancen hos hunde og katte konstant ved indsamling og analysering af urin og afføring fra Royal Canins egne hunde-og kattekenneler.

Derfor er Royal Canins foder noget særligt
Det er smagen og det ernæringsmæssige indhold af hundefoderet og kattemaden, der gør Royal Canins hundefoder og kattemad til noget ganske særligt. Ernæringsfilosofien hos Royal Canin bygger udelukkende på næringsstoffets nøjagtighed og værdi. Du er derfor altid sikret det bedste af det bedste, når du vælger hundefoder og kattemad fra Royal Canin.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God oplevelse,hurtig levering,perfekt …
God oplevelse,hurtig levering,perfekt 😘👍
13.12.2017 - Pia Dalsgaard Krak
Søgte efter det hundemad
Søgte efter det hundemad, som vi giver vores hund og fandt det hos petworld til markedets skarpeste pris. Hurtig og sikker levering til pakkeshop uden ekstra betaling. What's not to like ?
16.12.2017 - Lars Jensen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.