GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Royal Canin hundefoder - Altid gode tilbud
Hundefoder fra Royal Canin er kendetegnet ved et bredt udvalg af kvalitetsfoder, så du har mulighed for at finde en skræddersyet ernæringsmæssig løsning, som passer til netop din hund. Undersøgelser har vist, at korrekt ernæring er med til at forlænge din hunds levetid og forbedre dens levevilkår. Hos Petworld finder du hundefoder fra Royal Canin til særdeles fordelagtige priser.

Hvalpefoder, voksenfoder, seniorfoder, racefoder eller slankefoder?

Hvert produkt fra Royal Canin er specielt sammensat. Ved at vælge det rigtige hundefoder kan du reducere tandsten, lugtgener, mængden af afføring og / eller kontrollere din hunds vægt. Du kan også vække appetitten hos kræsne hunde ved at vælge et hundefoder med øget smagfuldhed. Vi har altid særdeles fordelagtige tilbud på specialfoder fra Royal Canin.

Royal Canin hundefoder - hundefoder til alle livets faser

Gennem hele hundens liv spiller hundefoderet en afgørende rolle for dens sundhed. Den specielle sammensætning af næringsstoffer i hundefoderet fra Royal Canin hjælper med at forbedre hundens hud og pels samt modvirke de første tegn på aldring. Efterhånden som hunden bliver ældre, skal hundefoderet tilpasses. Foderpillens form, størrelse og konsistens  skal tilpasses for at undgå problemer med mund og tænder som følge af alderen. Derfor finder du hos os både tør og våd hundefoder fra Royal Canin.

Hvad skal et godt hundefoder indeholde?

Svaret er enkelt: Kød! Din hund har brug for kød til at opbygge muskler og bevare en sund pels. Det bedste råd er derfor at se, hvad der står først på varedeklarationen. Det de r står først, er det som hundefoderet indeholder mest af.

Premium hundefoder til små hunde
Når der vælges foder til hunde af de små racer, er det vigtig at vælge et foder der er tilpasset disse. Hunde af de små racer har f.eks. ikke samme behov som hunde af de store racer. Ligeledes er det vigtigt at tænke på sammensætningen af foderet samt hvordan foderpillerne er udformet.

Premium hundefoder til mellemstore hunderacer
Når der vælges hundefoder til hunde af de mellemstore hunderacer, er det vigtigt at vælge et foder der tilpasset disse. Hunde af de mellemstore racer har f.eks. ikke de samme behov som hunde af de store racer. Det er ligeledes vigtigt at finde et foder der er med til at holde idealvægten og en sund fordøjelse.

Premium hundefoder til hunderacer mellem 26-44 kg
Når der vælges foder til hunde af de store racer, er det vigtigt at vælge et foder der er tilpasset disse. Det er vigtig at finde et foder der er med til at styrke leddene hos disse racer samt holde idealvægten.

Premium hundefoder til store hunderacer over 45 kg
Har du en hund af gigant racerne, er det vigtigt du vælger et foder der er tilpasset disse. Det er vigtig du vælger et foder der er med til at styrke leddene, opretholder en sund mundhygiejne samt en god fordøjelse.

Når du vælger Royal Canin hundefoder får du...
... et premium hundefoder, som er udviklet specielt til små hunderacer, der  vejer op til 10 kg. Små hunderacer har brug for et hundefoder, som hjælper med at sikre sunde urinveje, mindske dannelsen af tandsten og holde huden sund. Foderpillen skal passe til de meget små kæber og  stimulere appetitten. Sortimentet hos Petworld.dk om fatter såvel voksenfoder, seniorfoder, slankefoder samt hudplejefoder til små hunderacer.

... et premium hundefoder til store hunderacer, der  vejer  mellem 26-44 kg. Store hunderacer har brug for et foder, som hjælper med at bevare idealvægten , fremmer en sund hjertefunktion og holder leddene stærke, dette får du når du vælger Royal Canin. Hos Petworld.dk tilbyder vi både voksenfoder, seniorfoder, hudplejefoder, slankefoder og præstationsfoder af høj kvalitet til store hunderacer.

Hundefoder fra Royal Canin...
Er udviklet specielt til mellemstore hunderacer, der vejer m ellem 11-25 kg. Specialfoderet er et premium hundefoder der hjælper med at bevare vitaliteten hos mellemstore hunderacer, fremme fordøjelsen og holde knogler og led sunde. Hos Petworld.dk har vi et sortiment bestående af voksenfoder, seniorfoder, hudplejefoder, slankefoder og præstationsfoder, så der er noget for enhver smag.

Til store hunderacer, der  vejer  over 45 kg., får du et foder, som fremmer en sund hjertefunktion og holder leddene stærke. Samtidig har hunde af gigant racerne en tendens til at sluge deres mad, hvilket betyder, at foderpillen skal være udormet således, at den i højere grad opfordrer dem til at tygge maden. Ved at vælge hundefoder fra Royal Canin der er specielt udviklet til hunde af gigant racerne, får du netop alt dette. Hos Petworld.dk finder du både voksenfoder og præstationsfoder specielt udviklet til hunde af gigant racerne.

Racespecifikt voksenfoder
Visse hunderacer har nogle helt specielle egenskaber, som kræver en skræddersyet ernæringsmæssig løsning. Foderpillens størrelse, form og konsistens varierer derfor også i forhold til de forskellige racers kæbestørrelser. Samtidig er hundefoderet fra Royal Canin specifikt sammensat til at dække ernæringsbehovet hos de enkelte hunderacer. Små hunderacer som eksempelvis en chihuahua har meget små kæber samtidig med, at de generelt er ekstremt kræsne. Det stiller store krav til foderpillens størrelse og smagelighed. Større hunderacer som eksempelvis labradoren eller golden retrieveren har derimod brug for et hundefoder, der styrker leddene og knoglerne.Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af det bedste racespefikke voksenfoder fra Royal Canin, så du kan finde netop det voksenfoder, som opfylder behovene bedst hos netop din hunderace.

Levering lige til døren 
Er du træt af at slæbe tunge foderposer? Så husk: Petworld.dk leverer dit hundefoder lige til døren inden for 1-2 hverdage.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Hurtig og præcis.
Meget god og hurtig levering . Meget fin service .
20.11.2017 - Grethe Rasmussen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.