GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hvalpefoder fra Royal Canin
Som bekendt adskiller hundehvalpenes næringsbehov sig markant fra de voksne hundes. Hvalpefoderet skal bidrage til at hvalpens krop udvikles harmonisk samtidig med at hvalpen opbygger et stærkt immunforsvar. Derfor skal hvalpefoderet tilpasses hvalpenes næringsbehov og fordøjelsesevner, som endnu ikke er fuldt udviklede samt deres hurtigt skiftende tandsæt. Hos os finder du hvalpefoder fra Royal Canin, som er tilpasset din hvalps alder og race.

Husk at give mange små måltider
Afhængig af din hvalps alder bør den få op til tre måltider hvalpefoder om dagen på planlagte tidspunkter. Det er vigtigt, at du altid serverer hvalpefoder i den samme madskål og på det samme sted. På den måde får din hvalp gode spisevaner.

Pas på med at overfodre din hvalp
Det er vigtigt, at du følger de retningslinjer, som er anbefalet på posen. Undgå at fodre din hvalp med madrester, da de ikke opfylder de ernæringsmæssige behov. Ved at undgå madrester forebygger du samtidig problemer med overvægt, som kan påvirke hvalpen senere i livet. Ved at give din hvalp et godt hvalpefoder i vækstperioden sikrer du, at din hvalp får et sundt helbred gennem hele livet.

Hvalpefoder til hunderacer mellem 11-25 kg
Hvalpe af mellemstore hunderacer tager typisk 5-10% af deres vægt på i løbet af de første uger af deres liv. Hvalpe af mellemstore hunderacer har derfor et større energibehov end hvalpe af store hunderacer. Det er derfor vigtig, at fodre med et foder der imødekommer de næringsbehov hvalpe af de mellemstore hunderacer har.

Derfor skal du vælge hvalpefoder fra Royal Canin
Vælger du at fodre med Royal Canin Junior Health Nutrition til hvalpe af mellemstore hunderacer, får du et premium foder der lever op til de næringsmæssige behov disse hvalpe har. Hos Petworld.dk har vi et velassorteret udvalg af premium hvalpefoder fra Royal Canin specielt udviklet til hvalpe af de mellemstore hunderacer. Hos os kan du kan finde hvalpevåd- og tørfoder der er velegnet fra fravendingsstadiet til voksenstadiet samt mælkeerstatning.

Hvalpefoder til hunderacer mellem 26-44 kg
Hvalpe af de store hunderacer bruger typisk de første 3 måneder af deres liv på at udvikle deres skelet. Når hvalpen når 8 måneders alderen går den ind i den fase, hvor musklerne skal udvikles. Det er derfor vigtig at fodre med et hvalpefoder der er tilpasset en langvarig vækst.

Brug derfor hvalpefoder fra Royal Canin
Royal Canin Junior Health Nutrition til hvalpe af de srore hunderacer er netop udv i klet, så det tager højde for den langvarige vækst disse hvalpe har. Hos Petworld.dk finder du premium hvalpefoder fra Royal Canin specielt udviklet til hvalpe af de store hunderacer. Vi tilbyder både hvalpevådfoder og hvalpetørfoder der er velegnet fra fravendingsfasen til voksenstadiet. Petworld.dk tilbyder også foder specielt udviklet til diegivende hunde af de store hunderacer samt mælkeerstatning.

Hvalpefoder til hunderacer fra 45 kg
Hvalpe af gigant hunderacerne har i løbet af de første 8 måneder af deres liv en meget intens vækstfase. Omkring 8 måneders alderen går disse hvalpe ind i en ny meget langsommere vækstfase, hvor musklerne udvikles. Når der vælges hvalpefoder til hvalpe af gigant hunderacerne er der derfor vigtigt at vælge et hvalpefoder der tager højde for en lang vækst i 2 faser.

Vælg Royal Canin hvalpefoder
Med Royal Cani n Junior Health Nutrition til hvalpe af gigant hunderacerne får du et premium hvalpefoder, der tager højde for, at disse hvalpe har en lang vækstfase. Hos Petworld.dk tilbyder vi premium hvalpefoder fra Royal Canin specielt udviklet til hvalpe af gigant hunderacerne. Vi fører både hvalpevådfoder og hvalpetørfoder, der kan anvendes fra fravendingsfasen til voksenstadiet. Petworld.dk fører også tørfoder specielt udviklet til diegivende hunde af gigant hunderacerne samt mælkeerstatning.

Hvorfor vælge et racespecifikt hvalpefoder?
De forskellige hunderacer er kendetegnet ved nogle helt specielle egenskaber, som der bør tages hensyn til under fodringen allerede fra hvalpestadiet. Eksempelvis har en chihuahua meget små kæber samtidig med, at racen generelt er kendetegnet ved at være ekstremt kræsen, hvilket stiller store krav til foderpillens størrelse og smagelighed. Større hunderacer som eksempelvis labradoren har derimod brug for et hvalpefoder, der hjælper med at styrke leddene tidligt i hundens liv.

Hvorfor vælge et racespecifikt hvalpefoder fra Royal Canin?
Ved at vælge et racespecifikt hvalpefoder fra Royal Canin, får du et hvalpefoder der er så godt tilpasset d in hvalperace som muligt. Hos Royal Canin går de meget op i forskning, så de på den måde kan tilpasse deres foder så godt som muligt til de forskellige hunderacer. Derfor har vi hos Petworld.dk valgt at have et bredt sortiment af det bedste racefoder til hvalpe fra Royal Canin, så du kan finde netop det hvalpefoder, som passer bedst til din hunderace.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.