GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Royal Canin kattefoder - Stort udvalg af billigt kattemad
Royal Canin kattemad er kendetegnet ved en bred vifte af komplet og afbalanceret foder, som fuldt ud opfylder de ernæringsmæssige behov for proteiner, fedtsyrer, fibre, vitaminer og mineraler, som din kat har for at kunne holde sig i topform.

Stort udvalg af specialkattefoder fra Royal Canin
Døjer din kat med tandproblemer, hårboller, overvægt eller er den ekstremt kræsen? Hos os har du mulighed for at finde en skræddersyet ernæringsmæssig løsning, som passer til netop din kat. Undersøgelser har vist, at korrekt ernæring er med til at forlænge din kats levetid og forbedre dens levevilkår.

Royal Canin racespecifikt kattefoder
De enkelte katteracer har nogle særlige fysiske og karaktermæssige træk, som der bør tages hensyn til gennem kosten. Royal Canins specielt udviklede fodervarianter og foderpiller tager højde for behovene hos den enkelte race. Kattemaden er således specifikt sammensat af næringsstoffer, som tilgodeser kattens størrelse, alder og fysiologiske behov.

Royal Canin kattefoder - Kattemad til alle livets faser
Gennem hele din kats liv spiller kattemaden en afgørende rolle for dens sundhed. Sammensætningen af næringsstoffer skal således ændre sig i takt med din kats alder. Derfor finder du både killingefoder, voksenfoder og seniorfoder fra Royal Canin hos os. Så behøver du kun ét foder!

Voksen- og seniortørfoder af høj kvalitet
Her kan du finde et bredt udvalg af voksen- og seniortørfoder fra Royal Canin, som er specielt udviklet til at afhjælpe nogle af de fysiologiske problemer, som henholdsvis voksen- og seniorkatte ofte døjer med. Det kan eksempelvis være: Overvægt, mave- og tarmproblemer, hårboller eller dårlig mundhygiejne. Ved at vælge et voksen- eller seniortørfoder som er specielt udviklet og tilpasset din kats alder, levevis og fysiologiske tilstand, sikrer du, at din kat lever et længere og bedre liv. Her på siden finder du derfor et bredt udvalg af premium voksen- og seniortørfoder.

Premium voksen- og seniortørfoder til inde- og udekatte
Hvis du har en indekat, har du måske også lagt mærke til, at din kat ikke er særlig aktiv og bruger størstedelen af tiden på at sove, pleje sin pels og spise. Manglen på aktivitet kan medføre løs og ildelugtende afføring samtidig med, at det øger risikoen for overvægt. Den enorme mængde tid, som indekatten bruger på at pleje sig, kan desuden øge risikoen for hårboller. Indekatten har derfor behov for et voksen- eller seniortørfoder, der mindsker dannelsen af hårboller og indeholder få kalorier,.

Udekatte er derimod meget aktive og skal desuden bruge megen energi på at regulere deres kropstemperatur. Udekatten er desuden ofte oppe at slås med andre katte, hvorfor risikoen for at få infektioner og parasitter er stor. Det er derfor meget vigtigt ,at udekattens immunforsvar er stærkt. Som ejer af en udekat, er det derfor vigtigt at, du er opmærksom på, at din kat får den ernæring, som den har behov for. Derfor finder du her et udvalg af premium voksen- og seniortørfoder fra Royal Canin, som er specifikt udviklet til henholdsvis inde- og udekatte.

Steriliseret eller kastreret?
Ved sterilisation og kastration øges risikoen for overvægt markant, da katten spiser mere og motionerer mindre. Samtidig ses urinsten oftere hos steriliserede og kastrerede katte, fordi de drikker og tisser sjældnere. Der kræves derfor et voksen- eller seniortørfoder, som sikrer sunde urinveje og indeholder få kalorier.

Hvorfor vælge racespecifikt voksentørfoder?
Visse katteracer har nogle helt særlige egenskaber, som kræver en skræddersyet ernæringsmæssig løsning. Foderpillens størrelse, form og konsistens varierer derfor også I forhold til de forskellige racers kæbestørrelser. Samtidig med at foderet er specifikt sammensat til at dækkee ernæringsbehovet hos de enkelte racer. Er du ekesempelvis ejer af en British Shorthair kan du hos os finde et foder, som hjælper med at vedligholde kattens stærke og velbyggede krop. Ejer du en siameser kan du finde et foder, som både bidrager til langsommere foderindtagelse og sikrer god mundhygiejne. Perseren har derimod behov for at foder, som bidrager til at stimulere udskillelsen af hår gennem fordøjelseskanalen på grund af dens lange og tætte pels.

Bredt udvalg af dåsemad til katte
Hvadenten du søger dåsefoder til din killing, voksen- eller seniorkat, finder du på denne side et bredt udvalg af dåsemad fra Royal Canin. Der findes ikke noget entydigt svar på, hvad katte helst vil spise: Tørfoder eller vådfoder? Det der betyder noget er derimod, at kattefoderet er tilpasset kattens alder, aktivitetsniveau og fysiologiske tilstand. Undersøgelser har dog vist, at det er vigtigt, at din kat får en varieret kost med henholdsvis våd- og tørfoder, da fodring med vådfoder alene kan øge risikoen for tandsten. Tørkost kan i en vis udstrækning forebygge tandsten. Derfor finder du på denne side at bredt udvalg af dåsefoder til katte -  tilpasset din kats alder og levevis.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.