BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Premium killingetørfoder sikrer harmonisk vækst
Royal Canin killingetørfoder indeholder alle de nødvendige næringsstoffer for at sikre killingen en harmonisk vækst. Killingetørfoderet er omhyggeligt tilberedtstens som grød tilsat varmt vand eller modermælkserstatning.

Killingetørfoder til killinger over 4 måneder

Når killingen har fået de blivende tænder, skal kosten bestå af foderpiller, som er store nok til at få den til at tygge. Samtidig bør man som katteejer være opmærksom på, at killingetørfoderets smagelighed afhænger af dets lugt. Katte kan genkende fire grundlæggende dufte: Surt, bittert, salt og sødt. De tiltrækkes imidlertid ikke af søde dufte.

Hvorfor vælge racespecifikt killingetørfoder?
Er du den heldige ejer af f.eks. en perser eller mainecoon, så ved du også, at disse katteracer har nogle helt specielle kendetegn, som der bør tages hensyn til allerede fra killingestadiet – også igennem killingefoderet. Perseren har eksempelvis en helt unik ansigtsform, som gør, at den bruger undersiden af tungen til at samle foderet op på. Dette stiller blandt andet krav til foderpillens form. Mainecoon katte har derimod et skrøbeligt fordøjelsessystem, hvorfor killingetørfoderet skal være specielt smageligt.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering
20.11.2017 - Charlotte

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.