GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

 

Hvem er Sheba?

Sheba kom på markedet tilbage i 1982, da de kom i salg i Hamborg, og siden hen har det spredt sig til at kunne købes globalt. Sheba er et af de førende mærker i verden inden for kattefoder, hvorfor de også betegnes lidt som legender på kattefoder-markedet, og er et kendt navn for de fleste katteejere.
Sheba har fået deres navn fra Dronningen af Saba, der på engelsk kaldes Sheba. Dronningen af Saba er en bibelsk figur, hvis historie om sit besøg hos Kong Salomon er velkendt verden over både for religiøse og ikke religiøse personer. Historien og dronningens visit er fortolket på flere forskellige måder, både i den Jødiske tro, såvel som den Arabiske og Etiopiske.

Dronningen kommer på visit hos kongen og imponeres af al hans rigdom og luksuriøse tilværelse. Dronningen vil teste kongens viden og intellekt hvorved hun stiller ham en række svære spørgsmål, som kongen alle besvarer på bedste vis. Kongen og dronningens skæbner blev forenet efter dette møde, hvor begge var imponerede over hinanden.

Hvad er Sheba kendt for?

Som nogle af de første på det globale marked, kom Sheba frem med luksusprodukter til katte. Foder, der er af en overordentlig lækker kvalitet og anses som en luksus til den forkælede kat.

I starten da Sheba produkterne kom på markedet, var det langt fra hvermandseje og blev kun brugt til dem, der overøste deres katte med luksusfoder. I dag er Sheba så kendt og velanset, og til at skaffe til en overkommelig pris, så alle kan købe Sheba og forkæle deres højtelskede katte med luksusfoderet.

Klassiske varianter af Sheba produkter

Du kan få den helt klassiske Sheba smag, ved at købe serien af Classic Sheba produkter. Det er både muligt at købe produkterne i sovs og som mousse. Foderet har en unik sammensætning af lækkert indhold, der glæder selv de mest kræsne katte. Classic varianterne fås i mange forskellige smagsvarianter, både laks, tun, torsk, anden hvid fisk, kalv og kylling og nogle har endda lækre tilsatte grøntsager.

Luksusvarianter af Sheba produkter
Hvis du vil forkæle din kat yderligere, kan du vælge Delikatesse produkterne i stedet for Classic varianterne. Din kat vil derved få foderkombinationer med lidt ekstra kærlighed og lækre råvarer tilsat, så din kats forkælelse og fornøjelse når helt nye højder.

Uden ekstra tilsat korn og majs i foderet

Sheba tilsætter ikke ekstra korn eller majs i deres foder, hvilket gør, at produkterne er af yderst høj kvalitet og giver din kat de allerbedste ernæringsmæssige vilkår. Din kat vil nyde de lækre smage, og det er uden du bør betvivle sundheden af foderet, da Sheba kun vil din kat det allerbedste. Det meget kvalitetsbevidste team hos Sheba sørger for det allerbedste til verdens mange katte, og giver derfor denne mulighed for at servere din kat noget ekstra lækkert i stedet for det sædvanlige basisfoder, katte har behov for at få.

Kun naturligt sukker indhold i foderet

Shebas foder indeholder under 1% sukker, hvilket er naturligt forekommende, og ikke ekstra tilsat raffineret sukker. Det naturligt forekommende sukker er fuldkommen trygt for din kat at indtage, da det er helt naturligt, og er i nogle få af ingredienserne brugt til at lave Shebas luksuriøse foderblandinger. Det naturlige sukker kommer frem under produktionen, og disse hjælper til at fremhæve både smagen på foderet samtidig med, at det fremhæver farven i Shebas foder produkter. Det naturlige sukker fremgår på emballagen som ”forskellige sukkerarter” for at give den bedste info til de katteejere, der benytter Shebas lækre foder.

Find den Sheba variant der passer til din kat
Med alle de mange muligheder Sheba tilbyder, kan du nemt finde noget din kat vil elske. Sheba laver både luksus foder samt klassiske sammensætninger. Mulighederne er mange, da du både kan vælge mellem lækkert kvalitets kød, skåret af velernærede kvæg, og saftige bidder af fisk og skaldyr direkte fra de bedste egne af havet.
Ikke nok med, at der er mange smagsvarianter samt klassiske og luksus foder produkter, så er det også muligt at vælge konsistensen af din kats smagfulde vådfoder fra Sheba. Du kan vælge mellem en mousse, der er nem for alle katte at tygge eller bare slikke på direkte fra skålen. Du kan også vælge kødbidder i en lækker og saftig sovs, så din kat både kan slubre sovsen og bide i de skønne stykker af kød. Den tredje mulighed er at vælge vådfoder fra Sheba i en lækker gelé, hvor katten får en ekstra oplevelse ved at få kødbidderne i en fast men blød gelé, der har ekstra meget smag og aroma.

Hvad prøver din kat at fortælle dig?
Katte har deres helt eget sprog, som de jævnligt bruger til at kommunikere med. Katte kommunikerer ikke blot med andre dyr, men taler også til mennesker for at fortælle dem, hvad de vil. Måske har du lagt mærke til, at din kats sprog kan variere og lyden skifter både tone, længde, styrke og klang. Grunden til, at det skifter, er ganske enkelt fordi din kat vil noget helt bestemt. Katte har både udtryk de bruger, når de er glade og nyder at blive kælet for, men også et udtryk de bruger, når de gerne vil kæles med. Katte kan afgive samme slags lyd som et spædbarn og derfor ramme de helt rette kanaler, hvor mennesker bliver påvirket og gerne vil både hjælpe og servicere de små pelsede dyr.

 

Hvis din kat miaver og går foran dig, kan det være dens måde at få dig til at følge med den på. Det kan være hvis katten vil uden for, ind i et andet rum, lege eller noget helt fjerde.
Katte jamrer også gerne for at lokke dig til at give den ekstra mad, selvom katten måske ikke er rigtig sulten, men kun er lækkersulten. Det kan du oftest se på din kats placering. F.eks. hvis katten sidder ved foderskålen eller der, hvor du opbevarer foderet eller kattens snacks. Det kan være svært at modstå de store smukke øjne på en kat og den søde og meget insisterende miaven, så du kan altid give din kat lidt ekstra Sheba for at tilfredsstille dens behov.

 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % hurtig levering.
100 % hurtig levering.
18.11.2017 - Søren Jensen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.