GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Staywell – den perfekte dør til dit kæledyr
Staywell har eksisteret siden 1991 og er en del af PetSafe, som blandt andet producerer katte- og hundedøre med og uden mikrochip. Staywell er kendt for deres kvalitet og specialdesignede døråbninger til dit kæledyr.

Staywell er et gennemarbejdet produkt
Ved kombinationen af forskning og brugen af både ingeniører og medarbejdere, der har en bred viden inden for dyr, bliver der konstant forsket og testet i både eksisterende såvel som nye produkter, der ønskes lanceret. Derudover samarbejder og videreudvikler Staywell også med veterinærer og professionelle dyreopdrættere for at sikre de bedste og mest effektive produkter.

Hvilke Staywell døre findes på markedet?
Når man tænker på de gammeldags kattelemme i plastic, er der med Staywell tale om en helt ny form for kattedør. Der findes Staywell kæledyrsdøre i aluminium, som kan tåle selv store og voldsomme kæledyr.
Der er 4 forskellige lukkemekanismer til Staywell kæledyrsdøre, hvorunder der findes mange varianter, farver, størrelser og modeller.

1. To-vejs døre:
Disse døre er meget simpelt indrettet, idet de kun har funktionerne åbne og lukke.

2. Fire-vejs døre
Disse døre minder meget om to-vejs døre, men har en udvidet funktion, idet de kan låse kæledyret ude og ligeledes inde i huset. Dette vil sige, at de kan åbne og lukke, men også låse inde og ude.

3. Magnetiske og infrarøde døre:
Til tider kan kattedøre tillade adgang for andre dyr end ens kæledyr. Eksempelvis omstrejfende katte, hunde og selv ræve. Dette forhindres ved at installere en ”smart” kæledyrs dør, der har en indbygget sensor, som passer til det specielle halsbånd, du kan købe til dit kæledyr. Når dit kæledyr nærmer sig Staywell døren, vil den automatisk tillade passage, mens den nægter adgang for de dyr, der ikke bærer halsbåndet.

4. Mikrochip døre:
Denne type døre er de mest sikre i forhold til, at de nægter passage for uvedkommende samt sikrer, at det kun er det kæledyr, som har mikrochip, der kan komme ind. Staywell mikrochip-døre er mere pålidelige, idet kæledyret ikke kan miste sin mikrochip på samme måde, som det kan tabe et halsbånd eller komme til at ødelægge det.

Hvordan fungerer Staywell mekaniske døre og mikrochip?
Med Staywell har du mulighed for at vælge mange forskellige indstillinger, såsom det unikke signal, der bliver aflæst af den mikrochip, som sidder på dit kæledyr og som registrerer, at døren skal lukke op. Når der ikke længere bliver registreret et signal fra kæledyret, lukker døren igen. På denne måde får dit kæledyr fri bane til at gå ind og ud af huset. Katte kan eksempelvis benytte kattebakken i hjemmet, mens din hund måske ikke må komme ind, når du ikke er hjemme. Eller at dine kæledyr har mulighed for at gå ud om dagen, men ikke kan strejfe rundt om natten. Og selvfølgelig forhindrer de mekaniske Staywell døre, at uvedkommende dyr ikke kommer ind i dit hjem.

Passer Staywell til alle hunde og katte?

Staywell har et stort sortiment af kæledyrsdøre til både hunde og katte. Dørene passer til kæledyr i alle størrelser, små som store, og der findes døre til alle racer. De er designet til at passe nemt ind i diverse døre, vinduer og vægge, og du kan frit vælge imellem et væld af varianter. Staywell har både manuel, mekanisk og mikrochip-døre, som forhindrer uvedkommende dyr i at komme ind i dit hjem. Ved at vælge en elektronisk dør, som registrerer dit kæledyrs mikrochip eller magnetnøgle, har du et produkt, som sikrer, at det kun er dit eget kæledyr, der kan komme ind/ud.

Katte og Staywell
Det kan være en stor fordel at benytte sig af en kattedør, når man har kat. Katte er af natur selvstændige væsener, som gerne vil kunne bevæge sit frit mellem udelivet og indendørslivet. Du kan derfor med fordel vælge en Staywell kattedør - hvad enten den er manuel, magnetisk, infrarød eller med mikrochip. Din kat vil nyde at kunne være uafhængig af, at du skal være hjemme til at lukke den ud eller åbne døren for den.

Staywell til store katte og hunde i alle størrelser
Staywell har et bredt udvalg af døre til kæledyr i små, mellem og store størrelser. På denne måde kan du altid finde den dør, som passer perfekt til dit kæledyr uden at gå på kompromis med kvalitet eller komfort. Staywell sikrer, at dit kæledyr både får motion og frihed uden du skal være nervøs for, at andre dyr kommer ind i dit hjem.

Hvilken Staywell skal man vælge?
Det er vigtigt at finde en Staywell dør, som passer til dit kæledyrs vægt og størrelse. Derefter kan du tage stilling til, om døren skal passe til en væg, dør eller et vindue. Til slut er det vigtigt at tage stilling til, om du ønsker en dør, der kan registrere mikrochippen i dit kæledyr. Hvis du vælger en sådan dør, vil du slippe for uvelkomne dyr i dit hjem.

Hos Petworld prismatcher vi dine produkter
Petworld bestræber sig på at have de bedste priser indenfor foder, udstyr og tilbehør til kæledyr. Dette betyder, at finder du mod forventning tilbehør til hunde eller katte billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Petworld opnår du bonus på dine køb
Petworld vil gerne belønne vores trofaste kunder. Dette gør vi blandt andet ved at man som medlem opsparer 4 procent bonus på sine køb. Bonussen opnår man uanset hvilke varer, man har købt og uanset til hvilken pris, de er indkøbt. Des mere man køber for, des mere får man i rabat. Handler man eksempelvis for mere end 10.000 kr. i et kalenderår, opgraderes man automatisk til GULD-medlem, hvilket betyder, at man får 8 procent bonus på alle sine køb. Derudover har Petworld også en række andre fordele i forbindelse med større køb, såsom stempelkort, hvor der udløses gratis foder på en lang række af vores produkter.

Levering fra Petworld
Når man bestiller sit produkt hos Petworld leveres varerne direkte til din dør indenfor 1-3 hverdage. Såfremt man ikke er hjemme ved leveringen, kan man vælge at få varerne stillet et sikkert sted på sin adresse - en afdækket garage eller lign. Petworld sørger for, at kunden hurtigst muligt får sine bestilte varer.

Spørgsmål og rådgivning
Opstår der behov for vejledning om Staywell eller generelt om tilbehør til kæledyr kan man altid kontakte kundeservice på kundeservice@petworld.dk. Kundeservice besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. Vi undersøger også meget gerne mere specifikke spørgsmål hos vores leverandører.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Det var rigtig fint ☺️
Det var rigtig fint ☺️
19.11.2017 - Helle Schmidt
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.