GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

SureFlap kattelemme.
Giver frihed til din kat, og gør den uafhængig.
Kattelemme har den fordel, at de gør at din kat til enhver tid kan vælge at forlade huset, og komme hjem, når det passer den. Det giver din kat en større selvstændighed. Kattelemme er muligheden for frihed og sikrer glade og tilfredse katte. SureFlap laver flere forskellige kattelemme og tilbehør. Du finder din variant hos Petworld.dk, og der findes en udførlig vejledning på dansk til produkterne.

SureFlap microchip kattelemme er ideelle til små og store katte, og endda små hunde. Ved hjælp af den indbyggede sensor, kan lemmen registrere din kat ellers hund ID chip og derved åbne op for adgang via lemmen. Da dyrenes chip er kodet unikt for hver enkelt dyr, vil der kun åbnes for dyr som lemmen genkender og som er godkendt. Hvis dit kæledyr er i den situation at det ikke er chippet, kan man bruge det vedhæng som SureFlap laver og programmere det på lige fod med chipsene. Visse kattelemme kan låses på flere måder, de kan tidsstyres så der er åbent eller lukket i bestemte tidsrum i løbet af dagen, ligeledes kan de genkende flere kæledyr og derved åbne for mere end en enkelt kat.

Om SureFlap.

SureFlap blev startet tilbage i midten af 00erne af Dr. Nick Hill. Efter han på egen hånd havde oplevet de ubehagelige konsekvenser der var ved besøg i gennem kattelemmen af uønskede katte fra nabolaget i sit eget hjem, ligeså havde hans kat. Nick er fysiker fra Cambridge, og han satte sig for at finde en holdbar løsning på problemet. Han vidste at han ikke ønskede at hans kat skulle bære en krave, så kan udviklede en revolutionerende teknologi, der bruger kattens eksisterende microchip, ligesom en elektronisk dørnøgle, det giver katten adgang til sit eget hjem og efterlader ubudne gæster udenfor døren. Efter 3 års intensiv forskning og udvikling var SureFlap en realitet og mærket var født.

2008
SureFlap microchip kattelemmen blev lanceret i begyndelsen af 2008. Ved hjælp af den patenterede teknologi til læsning af microchip, læser SureFlap kattelemme kattens eksisterende microchip for identifikation, oplåsning af kattelemmen sker kun for godkendte chips – godkendte kæledyr. Siden lanceringen har over 500.000 kæledyr i verden kunnet nyde godt af sikkerheden i eget hjem, fri for uønskede dyr.

2011
Efter at have lyttet til kundernes feedback, udviklede SureFlap et større produkt ”SureFlap Microchip Pet Door”, det bevirkede at store katte nemmere kunne komme og gå, ligesom det nu for første gang også var en mulighed at bruge den til små hunde. En af de væsentligste egenskaber ved den nye lem, var at nu kunne ejere af kæledyr som ønskede dem hjemme om natten låse lemmen. Den kunne nu låses og låses op på bestemte tidspunkter, så ejerne ikke længere behøver at stå op om natten for at lukke kæledyret ud.

2013
I 2013 blev SureFlap DualScan microchip kattelem føjet til produktrækken. Gennem tiden havde man erfaret fra flere katteejere med mere end en kat, at de savnede muligheden for at den virkede til mere end en kat, og samtidig ønskede de muligheden for at holde nogle katte inde og lade andre katte komme og gå som de vil. DualScan teknologien giver katteejere den fleksibilitet så det er nemt at indstille de forskellige tilladelser til der hver kat.

2014
I 2014 så vi på problematikken for kontrol af hvad dyrene spiste, og give dem den bedste mulighed for at forebygge fedme og vægtrelaterede sygdomme. Ved at bruge teknologien fra microchip lemmene, blev udviklingen af en revolutionerende måde at fodre sine dyr på en realitet, ”SureFeed Microchip Pet Feeder” blev til, og sikrer at maden kun bliver spist at det korrekte dyr. Det hjælper med at løse problemet med overspisning.

Produkterne anbefales verden rundt af både dyrlæger og forhandlere. Produkterne er anerkendte i kæledyrsindustrien og har vundet flere priser for innovation.

I 2010 vandt SureFlap bl.a. priserne The Franco British Business Award og Glee Awards 2010.
I 2014 fik de blandt andet Cat Friendly Ecommerce Awards 2014 Finalist og PetQuip Awards 2014 Gold Award.

SureFlaps mission er enkel, de løser problemer med et flot design og en smart tankegang.

SureFlap stiler efter at gå forrest og altid føre an indenfor deres felt. De ser begejstret frem mod hvad fremtiden bringer for os og vores kæledyr.
SureFlap er ikke kun en kattelem eller dør, det er frihed og sikkerhed til vores kæledyr. Vi mennesker låser vores døre når vi ønsker en vis sikkerhed, vores døre er ikke altid åbne og lader ubudne gæster komme ind. Hvorfor skal det være anderledes for vores kæledyr?
Deres madskål, det er ikke bare en madskål. Når det er tid til mad, så spiser vi også mad fra vores egen tallerken, hvorfor skulle dit kæledyr dele sin skål? Du ønsker heller ikke at der kommer nogle og tager mad fra din tallerken.
Produkterne fra SureFlap er fra start af designet med tanke på at de skal stå i et hjem, det er ikke blot en tilføjelse efter udviklingen af produktet. SureFlap ønsker at produkterne skal passe ind i vores hjem og liv, uden problemer.

Hovedfunktioner for SureFlap kattelem med microchip:

  • Forhindrer andre dyr i at komme ind i dit hjem.
  • Op til 12 måneders batteritid.
  • Let programmering via en enkelt knap.
  • Kan gemme op til 32 kæledyrs-id i hukommelsen.
  • Selektiv adgang – alle dyr kan komme ud.
  • Fungerer sammen med alle id-microchips og RFID-chips til halsbånd (ikke inkluderede) – Microchip med 9 cifre, 15 cifre (også kendt som FDXB), 10 cifre (også kendt som FDXB) undtaget dem der starter med 000, 010 og 020. 
  • Kan monteres i døre, glas og vægge.
  • Manuel lås, der forhindrer katten i at forlade eller komme ind i huset.
  • Indikator for lavt batteriniveau.

 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Det var rigtig fint ☺️
Det var rigtig fint ☺️
19.11.2017 - Helle Schmidt
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.