GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Tæt på naturen
Moderne videnskab har påvist at nutidens hunde og katte deler DNA med ulve og vildkatte, derfor er det vigtig at hunden/katten fodres efter at være et rovdyr - og det betyder kød. Det forsyner derfor din hund eller kat med naturlige og afbalancerede ingredienser, som allerede findes i naturen.
Taste Of The Wild fås hos Petworld.dk og kommer i flere forskellige varianter. Det fås som både tør- og vådfoder til hunde og katte. Fælles for dem alle er, at det er kornfrie produkter. Sammensætningen er animalsk protein, frugt, grønt og naturlige antioxidanter.

Hvorfor skal jeg vælge kornfrit foder?
Som sagt, så er hunde og katte fra naturens hånd kødædende dyr. Kornfrit foder kan anbefales, fordi korn, majs og ris indeholder en stor mængde stivelse, som igen har et højt glykæmisk index (den tid det tager for at hæve blodsukkeret). Ved at bruge kornfrit foder, sikrer du dig, at blodsukkeret ikke stiger for hurtigt, hvilket i sidste ende betyder en hund eller kat med et højere aktivitetsniveau og større evne til at indlære. Desuden vil du kunne opleve en mindre mængde afføring. Ydermere vil dit kæledyr også undgå de lagermider, som findes i meget andet dyrefoder. Altså mindre chance for allergiske reaktioner hos din hund eller kat. Kornfrit foder er ofte lidt dyrere end andre fodertyper, men til gengæld er den mere drøj i brug. Så i sidste ende vil det ikke være dyrere for dig at bruge kornfrit foder. Når du skifter til kornfrit foder, vil det være en fordel langsomt at introducere det inden for en uges tid. Så har dit kæledyr tid til at vænne sig til det nye foder med højt indhold af proteiner.

Taste Of The Wild tørfoder til hunde
Hos Petworld.dk kan du få hundemad fra Taste Of The Wild i flere forskellige varianter:

High Prairie Puppy er et hvalpefoder, som giver en let fordøjelig energi og sublim ernæring til til hvalp. Foderet er baseret på ægte kød og forskellige andre proteinkilder. Smagen af vildt har stor smagelighed og din hvalp vil elske det.

Pacific Stream Puppy er også et hvalpefoder og giver ligeledes en let fordøjelig energi og god næring til din hvalp. Foderet er lavet ud fra en blanding af proteinkilder fra fisk. Frugt og grønt sørger for naturlige antioxidanter. Stor smagelighed.

High Prairie består af grillet kød samt sødekartofler, ærter, frugt og grønt. Vildtfoderet har en stor smagelighed og et stort indhold af antioxidanter giver din hund et sundt immunsystem og gør den mere modstandsdygtig overfor skader.

Pacific Stream til voksne hunde er baseret på frisk røget laks og sødekartofler tilsat fiskeprotein. De naturlige antioxidanter sørger for at beskytte din hund for skader. Foderet har en fantastisk smagsoplevelse af vildt.

Wetlands er baseret på andekød, sødekartofler og ærter. Det har stor smagelighed og er et sublimt foder til den aktive hund. Foderet indeholder desuden frugt og grønt. Det giver en masse antioxidanter, som hjælper din hund til et sundt immunsystem.

Sierra Mountain består af lam kombineret med sødekartofler, ærter, frugt og grøntsager. Tilsammen giver det et foder, som er let for din aktive hund at fordøje. Masser af antioxidanter sørger for at styrke immunforsvaret til din bedste ven.

Southwest Canyon er spækket med proteiner fra vildsvin, oksekød, lam og fisk. Frugt og grøntsager indeholder masser af antioxidanter, som er med til at styrke immunforsvaret hos din hund. Høj smagelighed.

Taste Of The Wild vådfoder til hunde
Hos Petworld.dk kan du få hundemad i form af vådfoder fra Taste Of The Wild i flere forskellige varianter:

Wetlands vådfoder indeholder and, vagtler og kalkun, hvilket giver din hund en fantastisk smagsoplevelse. Det har stor smagelighed og er et sublimt foder til den aktive hund. Foderet indeholder desuden frugt og grønt. Det giver en masse antioxidanter, som hjælper din hund til et sundt immunsystem.

Sierra Mountain vådfoder består af lam kombineret med sødekartofler, ærter, frugt og grøntsager. Tilsammen giver det et foder, som er let for din aktive hund at fordøje. Masser af antioxidanter sørger for at styrke immunforsvaret til din bedste ven. Et vådfoder din hund vil elske.

Pacific Stream til voksne hunde er baseret på frisk røget laks og sødekartofler tilsat fiskeprotein. De naturlige antioxidanter sørger for at beskytte din hund for skader. Omega 3 fedtsyrer sørger for, at din hund altid har en sund hud og skinnende pels. Foderet har en fantastisk smagsoplevelse af vildt.

Taste Of The Wild tørfoder til katte
Hos Petworld.dk kan du få hundemad fra Taste Of The Wild i flere forskellige varianter:

Rocky Mountain kattemad er baseret på vildt, som er grillet samt røget laks. Desuden er der iblandet sødekartofler og ærter, som giver foderet en høj smagelighed, som din kat vil elske. Friske grøntsager og frugt sørger for masser af naturlige antioxidanter, som er med til at beskytte din kats krop og samtidig sørger for et godt immunsystem og dermed en god sundhed generelt.

Canyon River tørfoder fra Taste Of The Wild er produceret af ørred, sødekartofler og ærter. Smagen er her ligeledes i top. Det vil din kat give dig ret i. Friske grøntsager og frugt sørger for masser af naturlige antioxidanter, som er med til at beskytte din kats krop og samtidig sørger for et godt immunsystem og dermed en god sundhed generelt.

Taste Of The Wild vådfoder til katte
Hos Petworld.dk fører vi kattemad i form af vådfoder fra Taste Of The Wild i flere forskellige varianter:

Canyon River vådfoder består af ørred og laks, som sørger for den gode smag. Sødekartofler giver en letfordøjelig energi. Og frugt og grøntsager tilfører foderet af masse naturlige antioxidanter, som er med til at beskytte din kats krop og samtidig sørger for et godt immunsystem og dermed en god sundhed generelt.

Rocky Mountain vådfoder er lavet af frisk laks, kyllingelever og vildtkød, som giver foderet en uimodståelig smag. Frugt og grøntsager sørger for rigeligt med antioxidanter, som giver din kat et sundere immunsystem, og gør den mere modstandsdygtig overfor sygdomme.

Køb billig hundefoder og kattemad fra fra Taste Of The Wild
Hos Petworld.dk har vi løbende gode tilbud på fodervarianterne fra Taste Of The Wild. Hold øje med siden her og spar penge.

Levering til din dør
Slip for besværet med at slæbe tunge foderposer hjem. Bestil på Petworld.dk og få varerne leveret direkte til din dør inden for få dage.

 

 

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super sted 👍👍👍👍
Super sted 👍👍👍👍
19.11.2017 - Lone Carlsen
Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.