GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Taste Of The Wild – kornfrit hundefoder
Taste Of The Wild hundefoder er et naturligt hundefoder af høj kvalitet, som ikke indeholder korn.  Hundefoderet indeholder en høj procentandel kød og sunde frugter samt grøntsager. Taste Of The Wild hundefoder er lavet af friske råvarer, der skånsomt er tørret for at bevare friskheden, den gode smag og holdbarheden. Taste Of The Wild hundefoder er kendetegnet ved at være et letfordøjeligt hundefoder med naturlige antioxidanter, som sikrer din hund vitalitet og et stærkt immunforsvar.

Taste Of The Wild – en bid af naturen
Taste Of The Wild hundefoder er et foder, som er udviklet på baggrund af din hunds gener. Det vil sige, at din hund får en naturlig, afbalanceret kost, som er lig med den kost, den ville finde i naturen, hvis den selv skulle finde føde. Vælg Taste Of The Wild hundefoder! Din hund vil elske smagen af den vilde natur. Taste Of The Wild Hundefoder findes i flere forskellige varianter. Du kan vælge blandt andet vælge imellem hundefoder med bison & vildt, laks, and og lam. Taste Of The Wild hundefoder fås både til hvalpe og voksenhunde. Foderpillens størrelse gør desuden, at foderet er yderst velegnet til alle hunderacer.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

100 % hurtig levering.
100 % hurtig levering.
18.11.2017 - Søren Jensen
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, samt meget praktisk, når man ikke har bil.
20.11.2017 - Inger Merete

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.