SPAR MOMSEN HELE WEEKENDEN - TAST RABATKODEN "MOMSFRI"

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Taste Of The Wild – kornfrit kattefoder
Taste Of The Wild kattefoder er et naturligt og kornfrit kvalitetskattefoder. Kattefoderet indeholder en høj procentandel kød og sunde frugter samt grøntsager. Taste Of The Wild kattefoder er letfordøjeligt og har et højt proteinindhold, som fremmer din kats vitalitet og sundhed. Indeholder kun naturlige antioxidanter, som styrker din kats immunforsvar. Taste Of The Wild kattefoder er lavet af friske råvarer, der skånsomt er tørret for at bevare friskheden, den gode smag og holdbarheden. Er velegnet til alle katteracer i alle aldre.

Taste Of The Wild – smagen af den vilde natur
Taste Of The Wild kattefoder er et foder, som er udviklet på baggrund af din kats gener. Det vil sige, at din kat får en naturlig, afbalanceret kost, som er lig med den kost, den ville finde i naturen, hvis den selv skulle finde føde. Vælg Taste Of The Wild kattefoder! Din kat vil elske smagen af den vilde natur. Taste Of The Wild kattefoder findes i flere forskellige varianter. Du kan vælge mellem kattefoder med laks eller laks & forel.

Hurtig levering
Når du bestiller kattefoder hos os, leverer vi inden for 1 – 2 hverdage direkte til din dør. Så slipper du for selv at slæbe de tunge poser hjem.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Super duper :-)
Priserne er ok, leveringen fin og så gratis levering uanset ordre størrelse... Det er da noget man kan bruge :-)
21.03.2017 - Heidi :-)
Super hurtig levering
Gode priser, og super hurtig levering. Rigtig god service.
23.03.2017 - Tine Bjerre

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.