GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Tetra - kæmpe udvalg i fiskefoder og plejemidler
Intet er flottere at kigge på end et akvarium med krystalklart vand og fuld af farvestrålende fisk og planter. Men sådan et syn kommer ikke af sig selv. Det kræver både tid og viden om akvaristik. Men i lige så høj grad om valg af det rigtige foder og korrekte plejemidler. Og her tilbyder Tetra et væld af muligheder. Og hos Petworld får du det selvfølgelig til markedets bedste priser. Køb Tetra produkter billigt hos Petworld.

Tag godt vare på dit akvarium
Et akvarium er et vandmiljø, der er skabt kunstigt. Det er et levende lukket kredsløb, som skal fungere. Det kan meget nemt risikere at blive udsat for alger eller du kan overfodre dine fisk. Køber du produkter fra Tetra kan du nemt holde dine fisk og dit akvarium sundt. Men det er ikke nok bare at købe produkterne. Det kræver også en vis viden om akvaristik. Du skal vide, hvilken betydning valget af foder og plejemidler har for dit akvarium.

Tetra er kvalitet
Foder og plejemidler fra Tetra er alle i topkvalitet. De giver dig de bedste muligheder for at holde dine fisk sunde og raske. Tetra er i dag en af verdens førende indenfor fiskefoder og plejemidler. Og den position har de opnået gennem mange års forskning af biologer, kemikere, ingeniører og dyrlæger. Og det er en forskning, som hele tiden er under udvikling i jagten efter de bedste produkter.

Tetra fiskefoder - hvilken type skal jeg vælge?
Der findes mange forskellige typer fiskefoder til akvariefisk. Du skal som hovedregel vælge dit fiskefoder ud fra de fisk, som er i dit akvarium. Fiskefoder fås i flager, som flyder oven på vandet. Det er et godt kvalitetsfoder, som dækker energibehovet hos alle almindelige fisk. Man kan også få flagefoder med Spirulina. Det er velegnet til fisk som spiser grønt, f.eks Mollyer. Dette flagefoder fås også i en variant, som synker til bunds. Det er velegnet til f.eks. maller og andre algespisende fisk.
En anden form for fiskefoder er granulat, som synker lidt hurtigere mod bunden end flagefoder. Også her findes der mange forskellige typer, alt afhængig af, hvilke fisk du har. Tetra fiskefoder får du også som sticks. Det er aflange foderåpiller, som også findes i flere varianter. Sidst men ikke mindst har Tetra fodertabletter, som straks falder til bunds. Disse fås også i flere varianter.
Så Tetras udvalg i fiskefoder er stort. Der er noget til enhver fiskeart. Alle har en optimal sammensætning af ernæring og stoffer, som er vigtige for de forskellige typer fisk. Det giver sunde og stærke fisk. Nogle foderarter er iblandet farveforstærkende midler, så dine fisk bliver endnu mere farvestrålende. Det gælder bl.a. fisk som cichlider, discus og guldfisk.

Den rigtige vandpleje med Tetra 
Foder er en vigtig del af akvaristik. Men vandet i akvariet skal også passes og plejes. Vandet i et akvarium er et lukket lille økosystem. Det består af en lang række forskellige stoffer, som skal fungere i perfekt balance med hinanden. Hvis ikke akvariet har den rette balance på flere parametre, risikerer man, at algevæksten øger samtidig som planter og fisk trives dårligt og i værste fald dør.
Tetra har en del forskellige testmaterialer, du kan bruge for at sikre dig de rigtige værdier i akvariet. Og de er ganske lette at foretage. Således finder du let ud af, hvor en eventuel ubalance i akvariet befinder sig. Hos Petworld.dk kan du købe flere forskellige billige vandtests.
Der er som sagt flere værdier i akvariet, som skal overholdes. Og disse er:
ph-værdi:
Med dette måler du vandets surhedsgrad. Ikke alle fisk har samme tolerance overfor ph-værdien, Med Tetras ph-vandtest kan du fastslå den helt nøjagtige værdi. Husk på, at dekorationer i akvariet kan ændre ph-værdien i akvariet. Det samme gælder, når du vil skifte vandet. Ph-værdien er meget forskellig alt efter hvor i landet du bor. Så husk at måle.
KH-værdi:
En betegnelse for karbonathårdhed. Den er med til at regulere vandets ph-værdi og bør ligge omkring 10 dH. Sørg for at holde KH-værdien nogenlunde stabil.
GH-værdi:
Denne angiver vandets hårdhed. Kalcium og Magnesium er nogle af de grundstoffer, som har betydning for vandets hårdhed. Som med ph-værdien er der også her store regionale forskelle på vandets hårdhed. Forskellige fisk trives i forskellige typer hårdhed. Hvis du bruger regnvand for at udligne hårdheden skal du sørge for at det kommer fra åben himmel og ikke via hustage og nedløbsrør, hvor der kan sidde colibakterier.
NO2 og NO3-værdi:
Står for henholdsvis nitrit og nitrat. Disse stoffer stammer fra fiskenes efterladenskaber og ubrugt fiskefoder. Dette danner også grobund for mere algevækst. Tetra vandplejemiddel kan afhjælpe dette problem. NO2 skal ikke ligge over 0,3 mg/l og NO3 skal holdes under 50 mg/l.
NH3 og NH4-værdi:
Angiver vandets indhold af ammoniak, som er en vigtig faktor for dine fisk. For meget ammoniak kommer af overfodring og/eller for mange fisk i akvariet. Da ammoniakværdien har tæt relation til nitrit- og nitratindholdet, bør du foretage alle tre test i forbindelse med hinanden.

Har du alger i akvariet, så har Tetra midlerne mod disse
Vandet i et akvarium kan hurtigt blive grumset. Det første du kan gøre er at rense akvariet og filtret. Herefter kan du fint udskiftet 25% af vandet. Når du skifter vand skal du bruge Tetra vandplejemiddel, som neutraliser Klor, Kobber, Bly og Zink, som findes i vores drikkevand. Du kan også senere bruge et Tetra vandplejemiddel, som giver optisk rent vand og reducerer algerne.
Når du jævnligt skifter vandet i dit akvarium vil det for en stor dels vedkommende hindre, at algevæksten får overtaget. Skulle det imidlertid ske, så har Tetra flere gode produkter til både at bekæmpe og forebygge algevækst. Alger vokser ved overfodring, for mange fisk og planter samt hvis der er lys i akvariet i for mange af døgnets timer.

Tag trygt på ferie med Tetra feriefoder
Tetramin Holiday er et feriefoder til alle akvariefisk. Sund ernæring i op til 14 dage. Foderet indeholder velsmagende dafnier, vigtige vitaminer, sporstoffer samt mineraler. Påvirker ikke vandkvaliteten. Fås også til slørhaler.

Køb Tetra fiskemad og vandplejemidler hos petworld.dk
Petworld.dk har et stort udvalg af billigt fiskefoder og vandplejemidler. Bestil her på siden og vi leverer i løbet af få dage. Nemmere kan det ikke være.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.