GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hvordan fungerer Thundershirt?
En Thundershirt er en patenteret trøje til at afhjælpe diverse problemer og udfordringer hos hunde. Thundershirten virker ved at være meget solid og fast, så den giver et konstant tryk, der beroliger hunden. Hvis hunde har symptomer på urolighed, angst, hyperaktivitet eller lignende, vil Thundershirten kunne hjælpe med at modvirke det.
Thundershirten er blevet testet på flere tusinde hunde i primært USA, men også i flere andre lande. Undersøgelserne har påvist, at næsten 80% af alle testede hunde fik det meget bedre ved brugen af en Thundershirt, og fik imødekommet flere af deres problemer ved brugen af den.
Nervesystemet ved hunden påvirkes af trykket, akkurat ligesom en baby bliver rolig i livmoderen eller i svøb. Det kan også virke som en kugledyne hos et barn med ADHD, Damp, Neurologiske lidelser eller endda en kat, der kan gemme sig under et tæppe eller i en hule.

Presset giver en tryghed, der kan anses som en slags terapiform, da adfærdsterapeuter til hunde i forvejen har brugt pres som adfærdsregulering i mange år. Presset brugt ved terapi har vist færre smerter, større beroligende adfærd i forbindelse med mindre nervøsitet og mindre gøen og gråd.
Til børn ser man lignende produkter, der hedder ”wrapshirts” eller ”svøb” og Thundershirt bruger denne metode og virkning som de første på markedet, og som henvender sig specifikt til hunde.

Ideen er lidt den, at fokus fjernes fra angsten og utrygheden ved at give et pres eller et tryk med Thundershirten, lige som man f.eks. kan gøre ved at trykke på albuen, hvis ens knæ gør ondt og derved fjerne fokus fra knæets smerte. Virkningen ophører normalt, når der ikke er tryk eller pres længere ved at Thundershirten fjernes, men dog er det ikke øjeblikkeligt det sker, da fokus stadig kan være fjernet mentalt for din hund. Med længere tids brug af en Thundershirt kan der ofte ses betydelige ændringer hos hunde, også efter længere og længere tid uden Thundershirten på.

Thundershirten er meget nem at påføre din hund, da den egentlig fungerer som en tætsiddende trøje,  hvor der er en åbning, så man ikke skal hive den stramme Thundershirt ned over hovedet og kroppen på hunden. En Thundershirt kan tilpasses til alle hunde og er let at trække på hunden samtidig med, at den er behagelig for hunde at have på. Langt de fleste hunde finder sig i at have Thundershirten på, da den er så bekvemmelig og skaber den ro, som hunden har behov for. Din hund skal end ikke have benene igennem trøjen, da den blot lægges over ryggen og spændes omkring kroppen. Meget enkelt og det tager blot et øjeblik at give hunden den på.

Angstpåvirkede hunde
En del hunde lider desværre af angst, hvilket ofte manifesterer sig i form af, at de kan blive urolige eller gø meget. Hundes angst kan stamme fra mange ting, men oftest er det, når de bliver efterladt alene hjemme eller hvis de er blandt mange mennesker. Det vil sige, at angsten tit kommer i mere ekstreme tilfælde af ensomhed eller uvante omgivelser.
En hund kan jo ikke kommunikere på samme måde som os andre og fortælle, at de er utrygge, så hvis der er mange mennesker kan hunden ikke sige til os, at den er nervøs og ikke bryder sig om opmærksomheden. Det kan jo nemt være en situation, hvor der er uro eller mennesker, som hunden ikke kender og derfor bliver utryg ved.

En hund, der bliver efterladt derhjemme, kan godt blive bange for om ejeren overhovedet kommer hjem igen, hvor nervøsiteten i så fald vil sætte ind. Dette kan man også se ved hunde, der er så begejstrede ved deres ejers hjemkomst, så de slet ikke kan styre sig selv og nogle gange endda mister kontrollen over blæren.
I de værste tilfælde kan hunde forstyrre de omkringboende, det vil sige naboerne eller eventuelt andre dyr i huset, når de er alene hjemme. Hunde opleves at lade deres frustrationer gå ud over husets inventar ved for eksempel at bide i møblerne, i sko eller andet og tilmed ved at urinere på det eller afføre steder i huset. Dette er helt normalt for en angst hund, men er selvfølgelig hverken sundt for hunden eller for ejeren.

En Thundershirt kan være en rigtig god løsning på disse typer af angst, da hunden vil føle sig mere tryg og derved ikke agere helt så voldsomt på ensomheden eller de uvante omgivelser.
Thundershirt skal ikke ses som et mirakelmiddel, men i stedet for som et hjælpemiddel. Hvis din hund har det meget slemt med angstanfald, vil en Thundershirt måske ikke hjælpe meget, men i langt de fleste tilfælde vil den give en del mere ro på hunden, så der ikke er så meget udadreagerende adfærd og gøen. Over 80% melder positivt tilbage omkring Thundershirtens brug, ved hunde med slem angst. Det er tusindvis af hunde, der har glæde af en Thundershirt og dermed også tusindvis af ejere, der oplever selv samme glæde ved at få en mere rolig og veltilpasset hund.

Hvilke scenarier bruger man Thundershirt ved?
Hunde med separationsangst.
Ifør hunden en Thundershirt og giv den aktivitetslegetøj, der kan give den adspredelse.

Hunde med angst for større samlinger.
Ifør hunden en Thundershirt og sørg for hunden er i nærheden af noget eller nogen, der er velkendt. Giv eventuelt hunden en velkendt adspredelse som for eksempel hundens yndlingslegetøj.

Hunde med angst for andre hunde.
Ifør hunden en Thundershirt og lad hunden tage afstand fra de andre hunde og nærme sig i sit eget tempo.

Hunde utrygge ved larm.
Ifør hunden en Thundershirt og giv den en mulighed for at søge hen i mere stille omgivelser, hvis det er muligt. Hvis det er en speciel begivenhed som for eksempel nytårsaften, kan det være gavnligt at gøre hunden træt inden larmen starter, så den ikke tager så meget på vej af larmen og i stedet for sover fra det.

Hunde utrygge ved tilstedeværelsen af børn.
Ifør hunden en Thundershirt og sør,g for at hunden kan være alene, hvis den ønsker det, så børnene er rolige omkring hunden og
holder afstand hvisden indikerer, at det er dens behov.

Hunde bange for at rejse.
Ifør hunden en Thundershirt og sørg for at give den lidt adspredelse samt sørg for at give hunden rolig og kærlig opmærksomhed.

Hunde med køre- eller søsyge.
før hunden en Thundershirt og sørg for at give den lidt adspredelse samt sørg for at give hunden rolig og kærlig opmærksomhed.

Hunde der lider af hyperaktivitet.
Ifør hunden en Thundershirt og sørg for, at den har en masse forskelligt legetøj den kan fordybe sig i. Sørg for at legetøjet er aktivitetslegetø,j der tager ekstra tid at lege med.

Hunde med et stort behov for at gø.
Ifør hunden en Thundershirt og giv den en del spændende aktivitetslegetøj. Giv samtidig hunden en plads den kan lide at putte på. Træn eventuelt hunden til at få en godbid, når den stopper med at gø. Læs op på teknikker for eksempel ved at kontakte en adfærdsterapeut til hunde.

Med Thundershirt har du altid en tilfredshedsgaranti
Hvis du er i tvivl om en Thundershirt er noget for dig, så kan du roligt købe en og prøve den på din hund, da der er tilfredshedsgaranti på alle Thundershirts.
Tilfredshedsgarantien gælder hele 45 dage fra købsdatoen og gælder for alle intakte og rene Thundershirts i original emballage. På den måde kan du nemt afprøve virkningen på din hund, så du kan se effekten produktet har, før du vælger om du vil beholde den eller ej.
Selvom der i 80% af tilfældene er markant forskel i hundens adfærd, så vil Thundershirt gerne give den ekstra sikkerhed til deres købere, da de stoler så meget på deres produkt.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Gode produkter
Gode produkter, god service.
22.11.2017 - Lene Marie Pedersen
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Super fint med gratis fragt, hvilke jo betyder meget når man kun skal købe nogle småting.
22.11.2017 - Carina Rask Vernersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.