BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

DENTAFUN TYGGEBEN TRIXIE TYGGERULLE
70 G
12 CM KYLLING / 6 STK
TRIXIE TYGGERULLE
(4011905313252) Fri fragt  
 
DKK 24,95
KATTEGRÆS TRIXIE KATTEGRÆS
100 G
I BAKKE / BEDRE FORDØJELSE
TRIXIE KATTEGRÆS
(4011905042350) Fri fragt  
 
DKK 19,95
KATTEGRÆS TRIXIE KATTEGRÆS
100 G
REFILL / BEDRE FORDØJELSE
TRIXIE KATTEGRÆS
(4011905042367) Fri fragt  
 
DKK 14,95

Hos Petworld.dk fører vi en lang række af Trixies produkter. Her er alt, hvad man kan drømme om. Udvalget er kæmpe stort og dækker over flere forskellige kæledyrs grupper. Her får du et stort og varieret udvalg til både hund, kat, gnaver, fugl og akvarie. Læs mere på siden her og lad dig blive fristet. 

Køb Trixie til din hund hos Petworld.dk
Vi har et omfattende sortiment fra Trixie til din hund. Her kan du få det meste til din hund. Når du skal på tur har vi et stort udvalg i både liner, seler og halsbånd. De fås i en lang række forskellige designs, forskellige farver og i størrelser, der passer til enhver hund. Og vi har godbidstasker fra Trixie, så du altid kan have godbidder med på turen. Og husk også lige høm-høm poserne. Skal du ud at køre, så har vi også en løsning på dette. Her finder du både sikkerhedsseler og transportbure fra Trixie, så din hund kan komme sikkert frem. Endvidere har vi hos Petworld.dk forskellige transportable skåle, så din hund altid har mulighed for at have tilgang til vand og foder.

Bliver din hund træt eller skal den bare hygge sig, så har Petworld.dk også en løsning på dette. Vi fører flere forskellige puder, senge og tæpper fra Trixie, som din hund vil nyde at ligge på.

For at styrke tillidsforholdet mellem dig og din hund er det en god ide at lege med den og aktivere den. Det kan du gøre med alle mulige slags legetøj fra Trixie. De findes i mange forskellige materialer og udformninger.  Så du kan altid finde noget, der passer dig og din hund bedst. Det er altid godt at motivere din hund. Og det kan kombineres med alle slags godbidder fra Trixie. Petworld.dk har et stort og varieret udvalg af godbidder, tyggeben og andre former for snacks.

Petworld.dk fører også en lang række produkter inden for hygiejne til hunde. Shampoo og balsam fra Trixie er altid et godt valg. Desuden fører vi negleklippere, pelstrimmere, sakse, løbetidsbind, osv.

Køb Trixie til din kat hos Petworld.dk
Og til katte har Petworld.dk et omfattende udvalg af forskellige ting, Når du skal på tur har vi et stort udvalg i både liner, seler og halsbånd. De fås i en lang række forskellige designs, forskellige farver og i størrelser, der passer til enhver kat. Har du en udekat fører vi også kattelemme fra Trixie. Dermed kan din kat selv gå ind og ud af huset, som det passer den. Skal du ud at køre, så har vi også en løsning på dette. Her finder du f.eks. transporttasker, som du kan bruge hvadenten du skal transportere din kat på cykel, i bil eller tog. Skal du ud at flyve har vi også flygodkendte transportbure. På den måde kommer din kat sikkert og behageligt frem.

Hygiejnen skal altid være i højsædet. Hos Petworld.dk finder du masser af produkter fra Trixie til hygiejnen. Vi har flere forskellige kattebakker og kattetoiletter i forskellige design, størrelser og farver. Desuden har vi alt tilbehør til kattetoiletter, såsom grusskovle, poser, deodoranter, osv. Katte skal også have et bad en gang imellem. Her har vi shampoo og balsam fra Trixie. Derudover også flere slags pelsplejemidler.

Husk, at det er vigtigt at aktivere din kat. Kombiner dette med godbidder fra Trixie. Hos Petworld.dk har vi mange slags legetøj, som du kan bruge til at aktivere din kat og knytte tættere bånd med den. Der er små legemus, med eller uden lyd, drillepinde, bolde, osv. Prøv også de populære Cat-it aktivitetsredskaber, som kan holde din kat beskæftiget i timevis. Tilfør eventuelt baldrian på legetøjet, og det bliver straks meget interessant for din kat. Og så skal vi heller ikke glemme

kradsetræer, som er et yndet legeredskab.

Når man har været i aktivitet et stykke tid er det tid til hvile eller hygge. Vi har diverse kattehuler, senge, puder og tæpper fra Trixie, som din kat vil elske at ligge i.

Køb Trixie til din gnaver hos Petworld.dkHos Petworld.dk har vi også tænkt på din gnaver. Her finder du et stort udvalg i legetøj fra Trixie. Det fås i mange forskellige varianter. I plast, kanvas eller bomuld. Her er bolde, reb, huse, stiger, osv. Alt for at din gnaver kan holde sig i aktivitet. De forskellige huse er velegnet til, at din gnaver kan krybe i skjul eller ligge for at hvile i trygge omgivelser. I den varme periode af året vil din gnaver sikkert gerne ud i det fri. Her har vi løbegårde fra Trixie. Her kan din gnaver trygt nyde livet udendørs og du ved, hvor du har den. Petworld.dk har også gnavertilbehør fra Trixie. Såsom drikkeflasker, høhække, foderskåle og meget andet.

Skulle du få lyst til at gå en tur med din gnaver har vi de populære softseler. De fås i flere forskellige farver og størrelser, der passer til enhver gnaver.

Til hygiejnen har vi f.eks. børster, karter, negleklippere, kamme og sandbade fra Trixie.

Køb Trixie til din fugl hos Petworld.dkHos Petworld.dk har vi et bredt udvalg af tilbehør fra Trixie til din fugl. Her findes mange forskellige ting, du kan sætte i dit fuglebur. Her finder du legetøj, vandautomater, badekar, spejle, foderkar, osv. Selv hvis du skal transportere din fugl har vi transportkasser fra Trixie i plast. Og vi har også tænkt på havens gæster hos Petworld.dk. Her finder du flere forskellige foderhuse og redekasser fra Trixie. Foderhusene kan være på ben eller hænge frit.

Køb Trixie til dit akvarie hos Petworld.dk
Hos Petworld.dk har vi en stort udvalg i tilbehør til dit akvarie fra Trixie. Her finder du en masse tilbehør til dit akvarie, såsom net, slanger, ventiler, rensesæt, foderautomater, termometre, varmelegemer og meget andet. Skal du have lidt kulør i dit akvarie har vi mange forskellige planter og dekorationer fra Trixie, som du kan pynte med. Samtidig giver du fiskene mulighed for at skjule sig.

 

Køb alt fra Trixie hos Petworld.dk
Vi leverer direkte til din dør inden for et par hverdage.
Lettere kan det ikke blive.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Super betjening- hurtig og flink …
Super betjening- hurtig og flink service og levering👍😊
23.11.2017 - Eva Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.