BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Hvem er Tropica Aquarium Plants?
Tropica Aquarium Plants er et meget kendt, danskejet selskab med hovedkontor i Egå tæt på Aarhus. Virksomheden blev grundlagt i 1970 af Holger Windeløv, men blev så efterfølgende solgt i 2004 til JPS Clemens. Salget skete som led i et generationsskifte og de nye ejere valgte da også i 2007 at etablere et nyt gartneri for at signalere en ny retning for firmaet. Vi har i Petworld gennem mange år nu haft et godt samarbejde med Tropica Aquarium Plants.

Hvad kendetegner Tropica Aquarium Plants?
Tropica Aquarium Plants er kendetegnet ved, at det er et firma, som leverer planter, gødning og udstyr af høj kvalitet til detailhandlen i hele Europa, Asien og Nord-Amerika. Tropica Aquarium Plants ser det som sin mission at fremme glæden ved at holde akvarier gennem solide produkter af høj kvalitet. Hos Petworld får vi udelukkende akvarieplanter leveret fra Tropica Aquarium Plants, da de altid leverer akvarieplanter af høj kvalitet. Skulle nogle af deres planter mod forventning ikke leve op til den høje standard, vælger de da også at tilbageholde forsendelsen, hvorfor der kan forekomme restordrer på akvarieplanter. Vi vil hellere vente på akvarieplanter af ordentlig kvalitet end sende nogle ud til vores kunder, som vi ikke kan stå inde for. Vi får også en del akvarieudstyr og gødning fra Tropica Aquarium Plants, hvilket er din garanti for produkter af høj kvalitet.

Stort udvalg af kvalitetsplanter fra Tropica Aquarium Plants
Hos Petworld finder du altid et bredt udvalg af akvarieplanter fra Tropica Aquarium Plants. Vi har et udvalg af nemme akvarieplanter, akvarieplanter der kræver lidt ekstra og et udvalg af nogle af de mere udfordrende akvarieplanter. De nemme akvarieplanter fra Tropica er kendetegnet ved, at de trives i akvarier med lav belysning og kun skal have bundsubstrat ved opstart og lidt flydende gødning på ugentlig basis. De akvarieplanter, som stiller lidt større krav til pasningen, er typisk kendetegnet ved, at de skal have lys fra minimum ½ watt per liter. Der skal tilføres CO2 for at planterne skal udvikle sig på bedste vis og bundsubstrat og flydende gødning er absolut påkrævet. De mest udfordrende akvarieplanter skal have lys fra minimum 1 watt pr. liter, de skal have kontinuerlig tilførsel af CO2 på 15-25 mg per liter. Bundsubstrat, flydende gødning og specialgødning er påkrævet.

Tropica Aquarium Plants leverer alt, hvad du skal bruge til din akvariehobby
Tropica Aquarium Plants har stort set alt, hvad du skal bruge som akvarist. Hos Petworld finder du eksempelvis et udvalg af substrat fra Tropica Aquarium Plants, som typisk anvendes som næringsdepot for dine planters rødder. Substraten fra Tropica er langtidsvirkende og hjælper med at fremme en sund plantevækst. Udover substrat får vi også såkaldt Aquarium Soil fra Tropica, som er japansk vulkan granulat, der fremmer dine planters evne til at optage næring. Herudover har vi også et udvalg af Premium flydende gødning, som indeholder alle de mikro- og makronæringsstoffer, som dine planter behøver. Flydende gødning doseres med jævne mellemrum direkte i vandet. Tropica Aquarium Plants leverer desuden også gødningskapsler, der med fordel kan anvendes til store og hurtigtvoksende planter. Gødningskapslerne sikrer, at dine planter vokser, som de skal og får den rette farve. Desuden leverer Tropica også forskellige CO2-systemer, som hjælper med at sikre, at dine planter vækster, som de skal. Endelig har vi også et udvalg af nogle af de helt essentielle planteværktøjer fra Tropica, herunder diverse sakse og pincetter. Disse værktøjer er særligt nyttige ved indplantningen, men så sandelig også i forbindelse med trimningen af planterne, som jo typisk sker på ugentlig basis.

Bredt udvalg af flotte akvarieplanter fra Tropica Aquarium Plants
Vi får indtil flere gange om ugen leveret friske akvarieplanter direkte fra Tropica Aquarium Plants. Vi har eksempelvis et bredt udvalg af Anubias, som er utrolig nemme at holde. Anubias kommer desuden i et væld af størrelser og arter. Vi har Anubias, som bliver lige fra 3 cm høje til 45 cm. Udover Anubias har vi også et udvalg af flotte bregner fra Tropica Aquarium Plants i vores faste sortiment. Ligesom Anubias er bregner utroligt taknemmelige planter, som gror under stort set alle tænkelige forhold. Vores bregner bliver typisk mellem 10 og 40 cm høje. Herudover har vi også et stort udvalg af flotte bundtplanter fra Tropica Aquarium plants. Bundtplanter er kendetegnet ved, at der er tale om stængelplanter, som typisk leveres i bundter uden rødder. Bundtplanterne bliver mellem 10 – 100 cm høje altafhængig af, hvilken planteart du vælger. En af de mest populære bundtplanter er Cabomba Caroliniana med sine smukke finløvede blade. Denne bundtplante bliver typisk mellem 30-80 cm høj og 5-8 cm bred. En af årsagerne til denne plantes popularitet er imidlertid også, at den er en af de mindst lyskrævende planter og derfor forholdsvis nem at holde. Vi har også et udvalg af 1-2-Grow planter fra Tropica Aquarium Plants, som er fri for snegle, alger og sprøjtemidler. Hvis du derfor vil være helt sikker på ikke at få uønskede dyr i dit akvarie, kan du med fordel anskaffe 1-2-Grow planter. En af de andre fordele ved 1-2-Grow planter er, at de er meget kompakte, og derfor vil opleve en tæt og flot vækst, hvis de får en passende mængde gødning og CO2 fra starten af. Endelig har vi også forskellige løg- og knoldplanter fra Tropica Aquarium Plants. Langt de fleste af disse løg- og knoldplanter er mest velegnede som solitærplanter, da de får mange og ofte meget store blade.

Flot AquaDecor fra Tropica Aquarium Plants
Udover akvarieplanter, akvarieudstyr og gødning har vi også et spændende udvalg af AquaDecor fra Tropica Aquarium Plants. AquaDecor er kendetegnet ved, at der er tale om meget flotte og ikke mindst naturligt udseende akvariedekorationer. Udtrykket AquaDecor bruges typisk om planter, der er dyrket på trærødder og lavasten. Eksempelvis finder du hos os et udvalg af det såkaldte Bankwood, som nemt kan monteres på akvarieglasset med de tilhørende sugekopper. Navnet Bankwood bruges om planter, der er fastgroet på diverse trærødder, og disse akvariedekorationer er eksempelvis meget velegnede til at skjule diverse ledninger og rør i dit akvarie.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

God service og hurtig levering til en …
God service og hurtig levering til en sulten labrador 😉
21.11.2017 - Christina Sørensen
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.