GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Tropical fiskefoder. Kæmpe udvalg til billige priser
Tropical fiskefoder til akvariefisk bliver brugt og anbefalet af akvarister over det meste af verden. Der er bl.a. adskillige topopdrættere, som bruger Tropical foder i deres opdræt. I øjeblikket eksporter Tropical fiskefoder til over 70 forskellige lande. Tropical fiskefoder til akvariefisk er under konstant udvikling og bliver hele tiden forbedret. Det samme gør sig gældende for emballagen også. Emballagen er en stor del af, at foderet kan holde sig frisk i længere tid - også efter åbning. Tropicals foderdåser og spande med fiskefoder har låg med UV-filter. Dette gør, at holdbarheden på Tropical fiskefoder til akvariefisk forlænges og ikke bliver nedbrudt af sollys. Foderet opbevares bedst i en lufttæt og mørk beholder. Udsættes foderet for lys og luft forringes foderet, ved for eksempel en reducering af vitaminindholdet. Når du køber foder skal du altså sikre dig, at det foder du køber, indtil du køber det, er opbevaret på forsvarlig vis i en lufttæt og mørk beholder/dåse. Hos Petworld fører vi et bredt udvalg af fiskefoder fra Tropical.

Tropical fiskefoder i mange udformninger
Fiskefoder fås i et væld af varianter. Som blok, chips, flager, granulat eller piller. Desuden finder du Tropical fiskefoder til artsspecifikke fiskearter.
Fiskefoder i blok er beregnet til kødædende fisk. Foderet gennemgår en frysetørringsproces, som effektivt udrydder alle organismer, hvor der kunne være den mindste risiko for at fiskene ville blive udsat for sygdomme. Frysetørringen bevarer dog vitaminer, protein, umættede fedtsyrer samt andre vigtige næringsmidler, hvilket sikrer et naturligt og værdifuldt foder.
Tropical fiskefoder i form af chips er en form for vafler, der langsomt synker mod bunden og smuldrer. Foderet er velegnet til cichlider, maller og andre bundfisk. Chipsene smuldrer langsomt i vandet.
Tropical fiskefoder i flager flyder på vandoverfladen. De er velegnet til alle slags algespisende akvariefisk. Kan også bruges som supplerende foder til altædende fisk.
Tropical fiskefoder som granulat er delvist flydende, så fisk i alle vandlag kan spise med. Er desuden letfordøjeligt med en god optagelsesevne.
Tropical fiskefoder i tabletform er velegnet til større kødædende akvariefisk. De synker til bunds og er derfor velegnet til fisk, som er vant til at finde sin føde på bunden, som f.eks. rokker, carnivore, cichlider og kødædende maller.
Tropical fiskefoder i sticks bruges til cichlider og krebsdyr.

Tropical fiskefoder til mange fiskearter
Tropical fiskefoder til tropefisk fås både i flager og i blok. Tropefisk dækker over de fleste fiskearter, der bruges i akvarier.
Tropical mallefoder fås i chips og granulat, som begge synker langsomt mod bunden.
Tropical rejefoder fås som sticks. Kan bruges til krebsdyr i saltvand og ferskvand. Også velegnet til cichlider.
Tropical cichlidefoder fås både som sticks, flager, granulat og chips. Anvendes til en lang række forskellige fiskearter.

Husk at fodre akvariefiskene korrekt
Mange nybegyndere i akvaristik begår ofte den fejl, at de overfodrer deres fisk. Fisk har ingen mæthedsfornemmelse. De spiser hver gang, der bliver serveret foder for dem. Det gør faktisk, at der er flere fisk, som dør af overfodring end af sult. Foderet bruges enten til, at fiskene vokser eller til, at der produceres urin og affaldsstoffer. Men det er jo begrænset, hvor meget en fisk kan vokse, så det betyder en ophobning af affaldsstoffer i akvariet.

Giv gerne dine fisk varieret foder
Tropical fører flere forskellige slags fiskefoder. Fiskearter har brug for forskelligt foder. Nogle  arter har brug for grøntfoder, mens andre foretrækker foder med kød. Er du i tvivl om fodring af fisk, kan du altid spørge os til råds. Man kan eventuelt også fodre med myggelarver eller dafnier. Det er med til at øge fiskenes modstandsdygtighed.

Hvor ofte skal jeg fodre mine akvariefisk?
1-2 gange dagligt er nok. Du skal aldrig give mere foder, end at det er spist op i løbet af ca. 5 minutter. Hvis det ikke er spist i løbet af dette tidsrum, er det tegn på, at du giver dem for meget foder. Det foder, som ikke bliver spist falder til bunden og vil begynde at rådne.

Du skal passe godt på dit akvarium
Miljøet i et akvarium er et lille lukket økosystem, som er meget sårbart. Det skal overvåges ofte for, at det kan fungere bedst muligt. Det er mere sårbart, jo mindre akvariet er. 
Udvikling af sygdomme hos fisk stammer i mange tilfælde fra stress. Stress i et akvarium kan opstå, hvor fiskene hele tiden skal tilpasse sig nye omstændigheder. F.eks. hvis et varmelegeme ikke kører korrekt og hele tiden ændrer temperaturen i akvariet, så kan fiskenes immunforsvar blive svækket, og så er man næsten sikker på sygdom.
Dårlig pleje af dit akvarium, for mange fisk og overfodring giver grobund for en forøgelse af bakterier, som går ud over fiskenes immunforsvar. Andre ting, som kan forøge stressniveauet hos fiskene er f.eks. ensformig fodring, forkert sammensætning af fiskearter, transport fra butikken og til hjemmet, forkert plantegødning samt indretning af akvariet.

Hvilket akvarium skal jeg vælge?
Du bør først og fremmest overveje hvilke fisk, du ønsker at holde og hvor mange fisk, du vil have i akvariet. Nogle fiskearter stiller nemlig store krav til akvariets dimensioner og størrelse. For nogle akvarister kan et akvarium ikke blive stort nok, mens andre akvarister ikke kan få det småt nok. Derfor finder du hos Petworld et bredt udvalg af akvarier i forskellige størrelser - vi har alt lige fra akvarier på 360 liter til nanoakvarier, som er unikke vandlandskaber i miniformat, der passer til både køkkenet, soveværelset og badeværelset. Det er derfor vigtigt, at du tager hensyn til fiskenes behov og ikke mindst den plads, du har til rådighed derhjemme, når du skal købe et akvarium.

Køb Tropical fiskefoder hos Petworld.dk
Hos Petworld.dk finder du et stort udvalg af fiskefoder fra Tropical. Vi leverer direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Er du i tvivl om, hvad du behøver af fiskefoder, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten pr. telefon eller pr. mail.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Tilfreds
Altid en god betjening
19.11.2017 - Susanne
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt
18.11.2017 - Dorte

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.