GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Brug Virbac ørerens til din hund
For at undgå "sure ører" og øregangsbetændelse bør du holde øje med ørerne og en gang imellem rense dem. Øreflipperne kan hos nogle hunderacer være opretstående og hos andre hænger de. Hængende øreflipper giver generelt anledning til flere øreproblemer. Hårvæksten i den yderste øregang spiller også ind, især hos cockerspaniels og pudler.
Hundens øre er inddelt i 3 dele: Det ydre øre, mellemøret og det indre øre. Det er kun det ydre øre, du selv skal behandle med ørerens.
En normal øregang lugter ikke og huden er glat og let lyserød. Normalt dannes der kun små mængder ørevoks hos hunde. Snavs og fugtighed er faktorer, der er med til at danne ørevoks. Det ser du ved mørkebrune pletter i øregangen, samtidig som det lugter lidt surt. Ved jævnligt at rense øregangen hos din hund kan du imidlertid forebygge dette. Det kan også være en god ide at fjerne hår fra øregangen.
Virbac ørerens kan bruges til både hunde og katte. Det renser, lindrer og modvirker dårlig lugt, samtidig som det hjælper med at bevare den mikrobielle balance. Det er et mildt ørerensemiddel uden sæbe og alkohol, der løsner snavs og skæl i øregangen. Den sure pH-værdi i væsken gør, at bakteriernes og svampenes vækstbetingelser ødelægges. Overfladen i øret efterlades tør og der trækkes ny fugt ind i det øverste hudlag, så huden blødgøres.
Sådan bruger du Virbac ørerens:
Løft øreflippen op, så du tydeligt kan se øregangen.
Snavs og ørevoks fjernes så med en tot vat.
Hæld Virbac ørerens i øregange, så den bliver helt fuld.
Slip så taget i øret og lad hunden ryste med hovedet.
Tør efter med en tot tørt vat.
Anvendes 1-2 gange dagligt ved øreproblemer, og ellers ved behov for at forebygge infektion.

Brug Virbac øjenrens til din hund eller kat
Øjnene på dit kæledyr skal normalt være klare og fugtige - gerne med lyserøde slimhinder. Der må ikke være udflåd i øjenkrogen. Normalt sørger kæledyrets øjne selv for at fjerne urenheder. Du skal derfor ikke bruge øjenrens på en daglig basis - kun hvis din dyrlæge anbefaler det. Er der alligevel kommet snavs i dyrets øjne kan du rense øjet med Virbac Eye Cleanser på følgende måde:
Hold dyrets hoved ind mod dig selv og løft det lidt op.
Åbn det øverste øjenlåg og hæld Virbac Eye Cleanser i øjet.
Lad flasken komme bagfra, så du ikke forskrækker kæledyret.
Øjenrens, som løber ud af øjet skal fjernes med et rent og blødt stykke gaze eller vatrondel. Rens indefra og ud.
Virbac Eye Cleanser har en pH på 7,4, hvilket er identisk med tårernes pH hos dyret, og dermed mindsker det ubehaget og øger sikkerheden ved brug.

Tandpleje med Virbac produkter
De fleste hundeejere ved godt, at pelsen, neglene, ørerne og øjnene skal passes og kontrolleres med jævne mellemrum. Desværre er det lidt overset, at det også er vigtigt at pleje hundens tænder. Tænderne er jo den første del af fordøjelsen. Hundes tænder har det som menneskers. Det gælder om at holde tænderne sunde, så man undgår tandsygdomme. Og der er en del man kan gøre som hundeejer for at pleje tænderne effektivt. Tjek din hunds tænder en gang om ugen. Tænderne skal være hvide og må ikke have brune eller gullige belægninger - også kaldet plak. Desuden skal hundens ånde ikke lugte dårligt.

Daglig tandbørstning af hundens tænder er den bedste løsning. Og hvis man vænner den til det fra hvalp vil den have en positiv oplevelse gennem hele livet. Har hunden fået belægninger er det en god ide at tage en tur til dyrlægen og få renset tænderne.
Hos Petworld finder du alt, du har brug for til effektiv tandpleje. Vi har flere forskellige tandbørster og tandpasta med forskellige smagsvarianter.

En anden supplerende løsning er at bruge Virbac Vet Aquadent, som er en velsmagende væske, der tilføres drikkevandet, og er med til at bekæmpe plak, tandsten og dårlig ånde. Indeholder Xylitol, som forebygger binding af Calcium og dermed dannelse af tandsten, samt Klorhexidin, som nedsætter bakterievæksten og dermed forekomsten af plak.
Virbac Vet aquadent tilføres drikkevandet dagligt. Husk at skifte drikkevand 1 gang om dagen. Væn langsomt dit kæledyr til smagen af Vet Aquadent.
Produktet er specielt velegnet til katte, hvor det kan være svært at få lov til at børste tænder.

Virbac shampoo til din hund, kat - eller hest
Tag godt vare på pelsen og huden. Det er kroppens største organ og kræver derfor også din opmærksomhed og pleje. Et sundt kæledyr kan du blandt andet aflæse på, at pelsen er blank. Mange hunde og katte klør og slikker pels og poter, når de har været udenfor. Det er ikke i sig selv et problem. Men overdreven kløe er ofte tegn på, at huden er ude af balance og har brug for behandling. Er pelsen ikke blank kan det være, at dyret har en sygdom i organerne og stofskiftet er i ubalance. Tjek derfor jævnligt pelsen og huden på dit kæledyr. Langhårede dyr kræver mest pelspleje. Hos Petworld finder du et stort udvalg af redskaber til den rigtige pelspleje.

Men dyret skal også have et bad en gang imellem. Og her har Virbac flere typer shampoo.
Virbac Shampoo er specielt udviklet og tilpasset hundens og kattens hud- og pelsopbygning. Den er ideel til alle racer, pelsstruktur og farver. Virbac Shampoo indeholder Ceramide og A2 fedtsyrer, dette virker nærende og genopbyggende for huden og pelsen ved hver vask. Pelsen efterlades blød, slidstærk og ren.
Virbac Allerderm shampooer kan bruges til både hund, kat og hest.
Virbac Allerderm Calm shampoo lindrer og fugter følsom og irriteret hud og bevarer hudbarrierens integritet og mikrobielle balance. Udviklet af eksperter inden for dermatologi.
Virbac Allerderm Scrub shampoo er til dybderensende vask af hund, kat og hest. Hjælper mod uren hud.
Virbac Allerderm Oat shampoo er en sæbefri shampoo til tør og følsom hud. Tilfører huden fugt og hjælper med at bevare den mikrobielle balance. Til hund, kat og hest. Allerderm Oat shampoo er designet til rutinemæssig hygiejne hos hund, kat og hest med sart og tør hud. En blid, sæbefri og naturlig havremelsshampoo. Giver en flot og skinnende pels med færre filtre og en behagelig duft af frugt.
Virbac Allerderm Moist shampoo er til fedtet, skællende og ildelugtende hud. Til hund, kat og hest. Renser og rengør hud og pels og bevarer hudbarrierens integritet og mikrobielle balance. Fjerner overskydende talg-produktion og skæl og neutraliserer ubehagelig lugt.

Køb Virbac plejeprodukter hos Petworld
Vælg mellem øjenrens, ørerens, mundskyl og shampoo til varierende hud- og pelstyper. Køb online på petworld.dk og vi leverer i løbet af få dage.

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Bestilte og dagen efter fik jeg varen …
Bestilte og dagen efter fik jeg varen leveret. Gode varer til rimelig penge. Jeg er altid tilfreds Flot service
20.11.2017 - Amanda
Altid hurtig levering og de varer man …
Altid hurtig levering og de varer man har bestilt. Anbefales 100 % til andre.
21.11.2017 - Betina Borris Petersen

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.