BLACK FRIDAY - TAST RABATKODEN "BLACK" OG FÅ 21% YDERLIGERE RABAT

GRATIS LEVERING - UANSET ORDRENS STØRRELSE *

Vi fandt desværre ingen produkter som vi kunne vise dig

Vitakraft hundefoder
Vi har Danmarks skarpeste priser på Vitakraft! Hos Petworld finder du udvalgte vådfodervarianter fra Vitakraft. Hundefoder er ikke blot hundefoder. Vitakraft er kendt for sin høje kvalitet, og alt deres foder er udviklet i et tæt samarbejde med førende dyrlæger. Vådfoderet fra Vitakraft er lavet af friske råvarer og indeholder ingen konserveringsmidler eller kunstige aromaer. Din hunds behov ændrer sig i takt med alderen. Derfor finder du hos os både hvalpevådfoder, voksenvådfoder og seniorvådfoder, hvor næringsindholdet er tilpasset din hunds alder og aktivitetsniveau. Til hvalpe og voksenhunde finder du to vådfodervarianter fra Vitakraft: Sensitive og Fitness. Sensitive er velegnet til hunde med hud- og allergiproblemer samt hunde med et følsomt fordøjelsessystem. Fitness er derimod ideel til at fremme din hunds vitalitet og sikre optimal fedtforbrænding.

Hurtig levering af alt foder
Står du og mangler hundefoder? Så husk: Når du bestiller foder hos Petworld, leverer vi inden for 1 – 2 hverdage. Så bliver det ikke nemmere!

Petworld.dk din lokale dyrehandel, uanset hvor du bor i landet. Alle vores butikker og webshop er 100% dansk og med lager i Danmark. Dette giver dig sikkerhed og hurtige leverancer af kæledyrsartikler.

PETWORLD
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg - DK
CVR: 33 04 18 45

Åbent hverdage 10.00 – 14.00
Telefon: 76 90 80 00
- Skriv til os
- Ris eller Ros os
- Anmeld os

PCI Compliance

Helt perfektSuper
Helt perfekt
20.11.2017 - Erik Reffs
Altid hurtig levering 😀 og god …
Altid hurtig levering 😀 og god hundefoder til en god pris 🤗
20.11.2017 - MOGENS NIELSEN

e-mærket er din garanti for sikker nethandel. Hos Petworld.dk går vi meget op i at du skal føle dig tryg når du handler, derfor har vi valgt at møde e-mærkets krav.